- 11 Ocak 2018
- 530
- 1.200
- 33
30 lu yaşlardayız:) ikimizde üniversite mezunu:) ama o daha serseri diyim ben daha hanımefendi kalıyorum beni nasıl beğendi anlamadım valla![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
30 lu yaşlardayız:) ikimizde üniversite mezunu:) ama o daha serseri diyim ben daha hanımefendi kalıyorum beni nasıl beğendi anlamadım valla![]()
Karakter meselesi, hemde sağlam bir karakter meselesi. Omrunun sonuna kadar ayni eş ile devam eden unluler var. Ama parmakla sayilacak kadar saniirm. Oncelikle bunu goz onunde bulundurmak gerekiyor. Cunku insanin bulundugu ortam cok etkiliyor. Onun diisnda unlulerden kimin eli kimin cebinde goruyoruz zaman gectikce.. neyse guven ve karakter meselesiHayatınızda hiç tanınmış ünlü biriyle aşk ilişki yaşadınız mı?.. Bunun zorlukları neler?.. popüler birinden eş olur mu?
Kremler mı Anında soğudum
Arasın ve enginin ateşli sahneleri var canım karadenizdeki yangazlardan olmasınTolga sarıtas berk oktay Tolgahan sayısman engin akyurek bunlar geldi aklıma aras bulut iynemli dicem de o değildir heralde
Söyle kız destekleriz biz sizikiz arkadaslarimla bu Konuyu cok konustuk dediler eee git kk da sor orda kesin senin gibi olan Kişiler de Coktur akil verirler dedilerkonu fake degil heyecanliyim cok cidden saka gibi geliyor ekranda Gordugum Adamla birlikte olmak:) birde diger unlulerin dedikosunu da yapiyoruz birlikte
Vay iyimis...birakmasaydin keske :) acayip gaza gelirdin onu gore goreAdamın ayak topuğuna kadar ayrı kremi vardı valla. Temiz pak çocuk boşver kızım dedim ter mi koksun dedim.
Ta ki saçını uzatıp aralarına aydınlık attırana kadar yıkıııldım.
Sen çıkmış dibinle bu çocuğu hak etmiyorsun bırak dedim![]()
Simdi acıklıyorum Ahmet Kural :)ya aslında çok bilinen replikleri var böyle söylesem en ufa birşeyinden zaten herkes bilir ama sağlığım ve devamımız için söyleyemem aaa beni de anlayın :)))))
Öööö ööö yaniSimdi acıklıyorum Ahmet Kural :)
Şu an da osman ya baya olabilir öpüşmüyo diyemem pavyondaki kadın yumuldu onadaNet Özgürcan Çevik bu hahaha bildim di mi? Repliklerini bilirsiniz falan dediğine göre Şevkat Yerimdar karakteridir.
Şu an da osman ya baya olabilir öpüşmüyo diyemem pavyondaki kadın yumuldu onada
Offf gelde merakdan çatlama offg yaww nerden gördüm konuyu
Olsun tüm tahminşeri değerlendirelim biz çok merak ettik konu sahibi halimize acır da söyler belkiEspri yapıyorum yav, buradaki hiçbir tahminimde ciddi değilim. :)