Kız öyle deme iyi kazaniyilerNe kadan ünlü yutubır neyinse heyecan yapmayalım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız öyle deme iyi kazaniyilerNe kadan ünlü yutubır neyinse heyecan yapmayalım![]()
Makyaj yapıp kutu açıp oyun oynayana ünlü demem ben çok yeteneği varsa çıksın tv ye tiyatroya izleyelimKız öyle deme iyi kazaniyiler![]()
HhahahHhaMakyaj yapıp kutu açıp oyun oynayana ünlü demem ben çok yeteneği varsa çıksın tv ye tiyatroya izleyelim![]()
Öhh be abla yeter ama biz daha kimseyi bulamıyoruz hele ben artık "pipisi olsun bi de nefes alsın yeter" moduna geçicem sen belediye başkanlarıyla oyuncularla ünlülerle takılıyorsun nereden buluyorsun kıskandım komşuda pişen bize de düşer madem o ortamdasin bana da ayarla figuran konuk oyuncu neyim de olursiyasetten hic anlamaz yaaa o konudaki kimdi acaba cunku benim de belediye Başkani sevgilim olmustu
Kız eğer o adam evlilik teklif ettiyse yapıştır giden bı kaç senen olsun mühim değilUlaş Tuna Astepe
Sen anlat karadenizin basrolu![]()
O da değilse acun zaten puhahahahKız eğer o adam evlilik teklif ettiyse yapıştır giden bı kaç senen olsun mühim değil![]()
Ayy yapma bee adam mı kalmadıBak kağan tangozedeyse çek elini ondanevli olabilirim ama ergenliğimdeki adam kendisi
![]()
Yaaa kalbimi kırma gönül bu ot b*ku karıştırmayalım gece gece ona yakın birini buldum amaAyy yapma bee adam mı kalmadı
Polat alemdar adamdır bence ???Polat alemdar da olabilir