Ünlü Biriyle Aşk Yaşamak

Popüler(tanınmış) birinden iyi bir eş olur mu?

• Ankete Katılan
    384
dünden beri buda yetti..tom kuruz,coni dep,ceson,corc,lenardo falan ya da burak,kıvanç,kenan,çağatay,kerımcan değilse keşke hiç konu açmasaydın.

Yahu kız ünlü demiş süper yakısıklı ultra zengin herkes hasta su bu dememiş ki hoş öyle olsada bu hanım kızıda tanımıyoruz olamaz mı yani
Ne kıskanmıs bazıları :)

Gelelim soruna;
İngilterede meshur bi iş adamıyla beraber olmustum vaktiyle
Cok zordu öncelikleri hep işiydi ben hep ikinci plandaydım
Birde aldatılma korkum vardı cunku hem uzaktı hem hos ve zengindi cevreside doluydu haliyle
Benim ruh saglıgıma iyi gelmeyen bi ilişkiydi

Önceden pek ünlü değildi ama sonra evlendiği kadın sayesinde baya ünlendi..
gittiğim mekanda şarkı söylüyordu, herkesi videoya alırken bana gelince Selfie çekerken Bi kaç sn uzun tuttu..
sonrasında arkadaşımla beni menajeri kulis e davet etti bişeyler içtik numaralarımızı aldık.. onun sahnesi 5e doğru bitiyordu, klip çekimi vardı vs bi hafta sonra görüştük.. hep sakin yerleri tercih ediyordu yada ev film keyfi muhabbeti yapıyordu (ergenler gibi)o_O adam kız tavlamayı unutmuştu anlayacağınız:KK53: hatta beraber bi ton foto çekiniyoduk 1.5 ay bu şekilde görüştük sonrasında onu Ortaköy’de en kalabalık bi yerde kahvaltıya çıkalım diye ikna ettim haliyle etrafımızda ki bakışlardan rahatsız olup hemen kalktık ünlü biriyle beraber olmak o kadar da matah bişi değil yani..:KK59:
Bide oyuncu sevgilim oldu oda dışarda inanılmaz karizmatik evde bana saatlerce gitarla şarkı söylüyordu içim bayılmıştı onu da ben terkettim :KK8:

Back
X