Denemekten ne çıkar diyip özgüvenimi tavan yapıp bir şans verirdim
denemekten zarar gelmez her halde
kameralara yakalanınca da bizlere el salla
o değil de ben o ünlüyü merak ettim ya
Benim bir kac ünlü arkadasim var , o camiadakilerde bizlerden biri, hatda bazen para cok simartmis diye bilirim.
Cok basit ola biliyorlar.
Onun disinda ayak uyudurmak cok zor degil, tabii biraz cevrelerinede bagli.
Kolay gelsin...
karsindakinden eminsen neden olmasin
söylersem kendim de deşifre olurum, haliyle hislerim de
ben şu an rol de olsa gayet arkadaşça görünmeye çalışıyorum çünkü
tabii canım haklısın benimkisi merak işte :) bir şans vermekte yarar var amabol şanslar :)
söylersem kendim de deþifre olurum, haliyle hislerim de
ben þu an rol de olsa gayet arkadaþça görünmeye çalýþýyorum çünkü
daha sevgili olmasak da şu an hoşlandığım biri var.
bu kişi benimle ciddi bir birliktelik yaşamak istiyor fakat ben bazı yaşadığım şeylerden de dolayı biraz güvensiz bir insan haline geldim.
ve bu kişi tanınmış bir insan, popüler ve haliyle çevresi karı kız kaynıyor. normalde özgüveni yüksek bir insanım ama böyle bi durumu taşıyabilir miyim gerçekten emin değilim.
bi yanda önyargıyla yaklaşmayayım diyorum çünkü bu insanın bana davranışlarında, yaklaşımında, tutumunda zerre kadar kötü bişey göremedim. aksine çok ideal bir görüntü çiziyor. şu an için arkadaşça görüşüyoruz.
ama mantığım hatta duygularımda bir kırılmaya daha gücün yok diyor.
siz olsanız ne yapardınız çok bağlanmadan kaçar mıydınız yoksa kendinize güvenip yolunuzda ilerler miydiniz?
korktuğum zarar diye nitelendirebileceğim şu var sadece, bir travma daha yaşamak
bazen şunu düşünüyorum benim böyle özgüvensizliklerim yoktu ama acaba sadece onu istemiyor göründüğüm için mi değerliyim, istediğimde hevesi gider mi diye içim içimi yiyor
Artı ve eksileriyle herşeyi oturup iyi düşünüp karar vermelisin.Ünlü olduğu için dezavantajları : sanatçı ise konserleri olacak etrafında çok kızlar dolaşacak, oyuncu ise filmlerde yada dizilerde başkalarıyla öpüşecek başkalarının gözlerinin içine bakacak buna benzer bir sürü kötü yanları var.Avantajları da aklıma gelmedi yaaasen düşün işte sonuçta senin hayatın denerim olmazsa olmaz dersen denemekte fayda var yok ama ayrılırsak çok acı çekerim diyorsan 2 kere düşün derim....Hakkında ne hayırlı ise o olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?