Ünlü biriyle birlikte olmanin zorluklar;
İlgi odagi o
Sevilen o
Daha hasas olan o
Uyum sağlanmasi gereken dengeler de onun hayatinda
Sevenleri tarafindan elestirilecek olan sen
Kendine guvenin tam olmali
Hayatindaki duzeni bozmamali.
Olumlu taraflari
Birbirinizi deneliyebilirsiniz
Farkli yonlenderden beslenirsiniz
Monotonluktan daha uzak olursunuz.
Birbirinizi iyi tanidiktan snr gerisi bos. Aldatilmaniz yeniden aldatilacaginiz veya birdaha aldatilmayacaginiz anlamina gelmez. Eskiden yasadiginiz deneyimlerinizi iyi degerlendirin sdc:)
Bence bir şans vermelisin.
İnsanları tanımadan ön yargılı olmamak gerekli.
Etrafımda aldatan birsürü erkek var açgözlü insanlar bunlar.
Ne kadar ünlü bilemiycem ama ünlüler bana göre kadına kıza doymuş oluyor
Düzenli bir aile yaşantısı istiyorlar.
Sen yakından tanıdıgın için en doğru kararı yine kendin vericeksin
İnsanlara güvenmedende yaşanmıyorki.
İnşallah hakkında en hayırlısı olur en doğru kararı verebilirsin kendin için.
İsmini duymayı bende çok isterdim.
Bende geçenlerde bir ünlü ile tanıştım 1 saat kadar aynı ortamdaydım bu kadar lanet iğrenç bi adam daha
Tanımadım burnu bir karış havada uyuz biri idi.
İnşallah sizin dediğiniz kişide böyle değildir.
İnşallah Bayaz'dır.aklıma o geldi nedense.
şan şöhreti gözümü boyamaktan ziyade itiyor.Şarkıcıysa bi dert oyuncuysa bi dert, misal olarak ilk aklıma gelen Halit Ergenç Ve Bergüzar Korel çifti takip edenler bilir adam ayrı yerde kadın ayrı yerde öpüşüyor yatıp kalkmadıkları sahneler kalmıyor ben bunlara evlilik demiyorum ki şahsen öyle bi evliliğim yada ilişkim olsun istemezdim.. Çok iyi düşün Şan'ı Şöhreti gözünü boyamasın..
yanlış bir insan insanın geleceğini de flulaştırıyor böyle işte:/ o iğrenç aldatılmayı yaşamasaydım belki de şuan bu denli sorguluyor olmazdım
Bence sektoruylede alakalı,
yanı sarkıcı oyuncu tıyatrocu yada cok unlu yada az unlu olmasıyla ..
Cunku ınsanın cevresı hayatını cok etkılıyor ama mesela dızılerde oynayıp mutevazı hayatları olan unlulerde var..
tıyatrocular var sıradan yasayan bırde Kıvanç T. Kenan İ. gb aşırı hayatlar yasayanlar var..
Senın arkadasının hayatına bak bak, ve sen o hayata ayak uydurabılrmısın kendını dene..
canım o zaman şöyle düşün bu risk hepimiz için var. sen geçmişinde kötü bi olay yaşadığın için haliyle daha hassassın bu konuda. ama bu yüzden hayatını nereye kadar erteleyeceksin. hadi bu olmadı başka biri çıkıcak karşına hepsini bu yüzden reddedemezsin. böyle dışardan konuşmak kolay biliyorum bu yazdığım içinde kızabilirsin bana ama en kötü nolur ayrılırsınız,terkedilirsin aldtılırsın.. kırılıyoruz kırılıyoruz ama ölmüyoruz..
Birde söyle bakın olaya ilk eşiniz ünlü müydü? Değildi. Demekki ünlü olması kıstas değil.
Yaşayacağınız btn ilişkilerde bu şüphe olacak.
Ne o size garanti verebilir ne bir başkası
İyi yanindan bakarsan aldatırsa daha kolay haberiniz olur:)
Diğer bir yandan önceki ilişki tablosu konusunda fikriniz var mı
çok uzun bi ciddi ilişkisi varmış. sonrasında hep kısa süreli ilişkileri olmuş, bi boşluğa arayışa düştüm diyor. seninle bitti bu diyor ama ahh bi de inanabilsemm
Uzun iliskisi ne icin bitmis.
dediğine göre anlaşamıyorlarmış, çok kavga etmeye başlamışlar öyle bitmiş ama bu soruya erkeklerin geneli aynı cevabı verdiği için güvenemiyorum:)
G-string_Giyen_Su_Aygiri
konudan saptırmayayım arkadaslar sızı sadece bu uyeye soru sorup konuya devam edıcem..soktayım hala dıye bır baslık vardı..ne oldu o gıtmısmı gelmıs mı? konuyu kaldırdılar sanırım..senı o konuda gormustum cnım
bende merak ediyorum o başlığı. pazarteside geçti noldu ki
Arkadasinin evine gidecek kiz ise fake cikti. 5 hesabi varmis. Konu kapatildi :))
aaa nerde duydun :26: ( duydun ne yaa . ilahii ben)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?