Ünlü biriyle birliktelik?

yanlış bir insan insanın geleceğini de flulaştırıyor böyle işte:/ o iğrenç aldatılmayı yaşamasaydım belki de şuan bu denli sorguluyor olmazdım

şimdilik böyle saf , iyi niyetli, ince düşünceli biri gibi duruyor ama ahh işte güvensizliklerim yüzünden bunları bile sorguluyorum

şan şöhreti gözümü boyamaktan ziyade itiyor.
mesela ünlü olmasaydı zerre kadar düşünmezdim sanırım

yanlış bir insan insanın geleceğini de flulaştırıyor böyle işte:/ o iğrenç aldatılmayı yaşamasaydım belki de şuan bu denli sorguluyor olmazdım

Birde söyle bakın olaya ilk eşiniz ünlü müydü? Değildi. Demekki ünlü olması kıstas değil.
Yaşayacağınız btn ilişkilerde bu şüphe olacak.
Ne o size garanti verebilir ne bir başkası

İyi yanindan bakarsan aldatırsa daha kolay haberiniz olur:)
Diğer bir yandan önceki ilişki tablosu konusunda fikriniz var mı

eski evliliğimde de benzer bi hayatım vardı, eski eşim öyle ünlü biri değildi ama sağolsun aşırılıkta sınır tanımadık
artık hayatımda sakinlik istiyorum derken de böyle bişey başıma geldi:/
.

o bakımdan bakarsak haklısın. aşktan ölünmüyor. ölünseydi şuan yaşamıyordum heralde:)

çok uzun bi ciddi ilişkisi varmış. sonrasında hep kısa süreli ilişkileri olmuş, bi boşluğa arayışa düştüm diyor. seninle bitti bu diyor ama ahh bi de inanabilsemm

kusura bakma sormayım dıyorum ama duramıadım..kım acaba bu unlu belkı tanıyoruzdur:)

dediğine göre anlaşamıyorlarmış, çok kavga etmeye başlamışlar öyle bitmiş ama bu soruya erkeklerin geneli aynı cevabı verdiği için güvenemiyorum:)

Hayatinda uzun bir iliskisi olmasi demekki istikrarli olabildigi anlamda, bence bu olumlu
Doğru kimse yoğurdum eksi demez. Ama siz belli isaretleri degerlendirebilirsiniz.
Diger bir noktada da mantikla ne kdr kacabileeksiniz bir iliskiden, bir karar asamasina bile gelmissiniz.
En onemli noktada bir karar verin bir an once
Çünkü en kötü karar kararsizliktan iyidir.

Şayet karariniz iliski yonundeyse bebek adimlarini tercih edin.
Büyük fedakarliklardan kacinin.
Zaman zaten sorularinzin anahtari olacaktir:)

Bize ünlüyü söyle sana nasıl biri olduğunu söyleyelim :)

Seviyosan dene canım ya en azından keşke demezsin..

AVatarındaki sensen çok hoş bir hatunsun bikere özgüvensizliğe kapılacağın birşey yok.Bir de ünlü diye herkes aynı karakterde olucak aynı hayat tarzına sahip olucak diye birşey yok o yüzden yaşamadan bilemezsin.

Aklıma gelmişken anlatmadan geçemicem yalnız bir süre önce kuzenimin birlikte olduğu ünlü sayılabilecek bir çocuk vardı. Söylesem ismini bile bilmezsiniz çoğunuz, ben bilmiyodum mesela ama o çok derin bir hayran kitlesi olduğuna inanıyordu, eskaza bir araya geldiğimiz ortamlarda diğer ünlüleri kötülemek, menejerini arayıp etraftan duyulabilecek sesle şarkıcı olduğuna dair şeylerden bahsetmek gibi komik şeyler yapardı. Bu tarz görmemişlikleri olmadığı takdirde ünlü olmasının çok bir zararı olacağını sanmıyorum.

bende merak ediyorum o başlığı. pazarteside geçti noldu ki

zor çekilmez o hayat ünlülerde egoları yuksek ınsanlar genelde ilişkilerının sonlarıda başından belli oluyor

ünü olmayan insanlara güvenemiyoruz da ben olsam hayatta güvenemezdim. bu riske girmezdim. gerçi ünlü olmak veya olmamakla alakası yok karakter meselesi bu, belki ünlü güvenilmez dediğimiz kişi aldatmaz ilişkisine sadık kalır, ama bizler gibi sıradan bir vatandaş insanı ayakta uyutur. ama her ihtimale karşı ben yine de kesinlikle güvenmez,riske girmezdim gibime geliyor. hele de aldatılmayla biten bir ilişkim varsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…