Ünlü biriyle birliktelik?

işin kötü tarafı yeni tanıştık. ama çevremde onu öncesinde tanıyan insanlar var ve iyi birisi olduğunu söylüyorlar.
mesela şöyle bişey var telefonu çok çalar benleyken de bi kız falan aradığında (arkadaş olmamıza rağmen) sevgilimleyim der. bu mesela hem güzel ama acaba göz boyamak için mi bunlar diye de düşünmüyor değilim

aldatılmayla biten bi evliliğin var iyi düşün bu yüzden.herkesi aynı kefeye koymamak lazım ama şimdi onun etrafında haliyle kızlar olacak.sürekli olarak şüphe içinde olacaksın.ha ne bileyim kıskanç bi yapın yoksa ve uzun zamandan sonra böyle hislere bürünmüşsün bu güzel bişey şansını dene

veee itiraf edeyim meraktan çatlıyorum kim acabaaa

ayneeen malesef bende cogunda bunu gördüm , aslinda hemen hemen hepsinde.

para söhret önemli degilse senin icin uzak duracaksin.
Yok söhret olurum zart olurum pesindeysen onunla gideceksin.
Ne kadar ciddi ola bilirki ???

aksine daha göz önünde olmadığım bi hayat cazip geliyor ben de zaten direniyorum şuan
ama kafamda susturamadığım acaba mutlu olur muyuz soruları var

bır oncekı evlılıgınde kotu bır deneyım yasamıs olmana cok uuzuldum..bunu atlatman zaman alacak tabı kı...bu kısıde de aynı seyı yasama korkunun olması cok dogal..hıc aldatılmayan bır ınsan da bu korkuyu tasır zaten..ama dedıgım kısı kısının unlu olup olmamasının bır onemı yok..suratına bakmayacagın ınsanlar bıle karısını aldatabılıyo cnm..yanı onlar 2.kadını bulabılıyo..o yuzden sen kendıne bak bu ılıskıyı yasamasan ılerde pısman olur musun bu onemlı..bır de ben cok kadercı bır ınsanımdır..yazılı bana gore yasayacagımız seyler..bu ınsan kaderınde varsaa..zaten olacak..yoksa ne yaparsan yap olmayacak..bız kımız kııı..

bu sorular, bu cümleler günde kafamdan yüzlerce kez geçiyor zaten o nedenle bi türlü sevgili olamıyorum

cnm benimm gecmiş olsun biten bitmiş geride kalmış hiç o şekilde korkuların olmasın, seni anlayabiliyorum... ama kemik aynı yerden 2 kere kırılmaz dene en azından olmadı dersın.. varlıgını hissettir, sacma sapan zilliler karıstırmasın aklını cocugun! enazından denedim dersın hakkında hayırlı olsun seker umarım gonlunce olur hersey

kaçıp gidememin nedeni de bu, hayatımda bu hisleri hissetmem çok nadir oluyor ve bu üçüncü.
tekrar bunları hissedemem sanarken hissettiğim için bi yandan mutluyum ama bi yandan da korkuyorum

bence baştan açık açık belirt nası bi ilişki istediğini baktın ki sana uyacak gibi denemekten ne çıkar

kaçıp gidememin nedeni de bu, hayatımda bu hisleri hissetmem çok nadir oluyor ve bu üçüncü.
tekrar bunları hissedemem sanarken hissettiğim için bi yandan mutluyum ama bi yandan da korkuyorum

acabalar beynini kemirip duracağına kendine bi şans ver bence.
ama tabi kendini hayranlara,kızlara hazırlaman lazım. nasıl bi yapın var bilmiyorum mesela ben kıskanç değilim o yüzden benm için problem yaratmazdı senin içinde böyle mi ? düşün taşın ama bence bi şansı hakediyo bu durum

Ünlü biriyle birlikte olmanin zorluklar;
İlgi odagi o
Sevilen o
Daha hasas olan o
Uyum sağlanmasi gereken dengeler de onun hayatinda
Sevenleri tarafindan elestirilecek olan sen
Kendine guvenin tam olmali
Hayatindaki duzeni bozmamali.

Olumlu taraflari
Birbirinizi deneliyebilirsiniz
Farkli yonlenderden beslenirsiniz
Monotonluktan daha uzak olursunuz.

Birbirinizi iyi tanidiktan snr gerisi bos. Aldatilmaniz yeniden aldatilacaginiz veya birdaha aldatilmayacaginiz anlamina gelmez. Eskiden yasadiginiz deneyimlerinizi iyi degerlendirin sdc:)

Bence bir şans vermelisin.
İnsanları tanımadan ön yargılı olmamak gerekli.
Etrafımda aldatan birsürü erkek var açgözlü insanlar bunlar.
Ne kadar ünlü bilemiycem ama ünlüler bana göre kadına kıza doymuş oluyor
Düzenli bir aile yaşantısı istiyorlar.
Sen yakından tanıdıgın için en doğru kararı yine kendin vericeksin
İnsanlara güvenmedende yaşanmıyorki.
İnşallah hakkında en hayırlısı olur en doğru kararı verebilirsin kendin için.
İsmini duymayı bende çok isterdim.
Bende geçenlerde bir ünlü ile tanıştım 1 saat kadar aynı ortamdaydım bu kadar lanet iğrenç bi adam daha
Tanımadım burnu bir karış havada uyuz biri idi.
İnşallah sizin dediğiniz kişide böyle değildir.
İnşallah Bayaz'dır. aklıma o geldi nedense.

ünlü biri sana aşık ve sende böyle bir siteye üyesin vede hiç tanımadığın bizlerden ne yapacağına dair fikir istiyorsun???
Allah Allah bir tek banamı saçma geliyor bu konu?

Şarkıcıysa bi dert oyuncuysa bi dert, misal olarak ilk aklıma gelen Halit Ergenç Ve Bergüzar Korel çifti takip edenler bilir adam ayrı yerde kadın ayrı yerde öpüşüyor yatıp kalkmadıkları sahneler kalmıyor ben bunlara evlilik demiyorum ki şahsen öyle bi evliliğim yada ilişkim olsun istemezdim.. Çok iyi düşün Şan'ı Şöhreti gözünü boyamasın..

Son düzenleme:

ben de kıskanç değildim hatta kıskanç olmamam yüzünden ayakta uyutuldum ama eskisi gibi kalabildim mi bilmiyorum
aslında şu an derdim onu başkasından kıskanmaktan ziyade o da kazık atar mı düşüncesi

Bence sektoruylede alakalı,
yanı sarkıcı oyuncu tıyatrocu yada cok unlu yada az unlu olmasıyla ..
Cunku ınsanın cevresı hayatını cok etkılıyor ama mesela dızılerde oynayıp mutevazı hayatları olan unlulerde var..
tıyatrocular var sıradan yasayan bırde Kıvanç T. Kenan İ. gb aşırı hayatlar yasayanlar var..

Senın arkadasının hayatına bak bak, ve sen o hayata ayak uydurabılrmısın kendını dene..

bi yerde karakter meselesi ama bu konuda psikolojik destek almama rağmen acı şekilde güvensizliklerimi aşamadığımı farkettim

bence baştan açık açık belirt nası bi ilişki istediğini baktın ki sana uyacak gibi denemekten ne çıkar

görüntüsü tam istediğim gibi yan, davranışları, düşünceleri vs. ama sadece görüntüyse diye endişeleniyorum işte
bide güvensizliklerimi haketmeyen birine de saçmak da istemiyorum o nedenle kaçıyorum biraz da sanırım

offf o zilliler o kadar çok ki, açıklması da boşluktan arayıştaydım seni bulana kadar şeklinde

ben de kıskanç değildim hatta kıskanç olmamam yüzünden ayakta uyutuldum ama eskisi gibi kalabildim mi bilmiyorum
aslında şu an derdim onu başkasından kıskanmaktan ziyade o da kazık atar mı düşüncesi

canım o zaman şöyle düşün bu risk hepimiz için var. sen geçmişinde kötü bi olay yaşadığın için haliyle daha hassassın bu konuda. ama bu yüzden hayatını nereye kadar erteleyeceksin. hadi bu olmadı başka biri çıkıcak karşına hepsini bu yüzden reddedemezsin. böyle dışardan konuşmak kolay biliyorum bu yazdığım içinde kızabilirsin bana ama en kötü nolur ayrılırsınız,terkedilirsin aldtılırsın.. kırılıyoruz kırılıyoruz ama ölmüyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…