tabıkıı boyle bır durumu tasıyabılırsın ama bu karsındakı gısının hal ve hareketlerıyle dogru orantılı..o kısıyı onceden berı tanıyor muydun yoksa yenı tanıdıgın bırısı mı ..bu da onemlıı..eger yenı tanıdıgım bırısıyse ekranda nasıl..ınsanlar onun ıcın nasıl yorumlar yapıyor benım ıcın bunlar onemlı seyler.........onyargıyla yaklasmayın derım ben..netıcede ıstedıklerı kadar unlu olsunlar sıradan ınsanlar onlar..yolda gorsem cevırıp kafamı bırkez daha bakmam...benım ıcın o kadar sıradanlar...o yuzden canım onemseme sen kendıne guven..belkı o da guvenını kırmayacak bırısıdır..(bu arada benım esımın cevresı de karıkız kaynıyor ama ben ona guvenıyorum.unlu olmak sart degıl guven konusunda...nefsıne hakım olabılmek meseleee)
ayneeen malesef bende cogunda bunu gördüm , aslinda hemen hemen hepsinde.
para söhret önemli degilse senin icin uzak duracaksin.
Yok söhret olurum zart olurum pesindeysen onunla gideceksin.
Ne kadar ciddi ola bilirki ???
işin kötü tarafı yeni tanıştık. ama çevremde onu öncesinde tanıyan insanlar var ve iyi birisi olduğunu söylüyorlar.
mesela şöyle bişey var telefonu çok çalar benleyken de bi kız falan aradığında (arkadaş olmamıza rağmen) sevgilimleyim der. bu mesela hem güzel ama acaba göz boyamak için mi bunlar diye de düşünmüyor değilim
sahsen unlu birine asik olmak istemem çunku unlu biriyle evlenemem..
san, sohret, paparaziler o dunya urkutucu geliyor bana, insanlar çok acimasiz...
sehir disi, yurt disi yolculuklari bensiz o guzel kizlarla kiskançliktan deliye donerdim..
acaba kendini begenmis biri mi, ilerde cicim zamanlari geçince beni kuçumser mi...
evlensem dahi kaç yil surer ki? omur boyu evli kalan unluler o kadar az ki...
bi de 1,5 sene önce çok kötü şekilde biten bi evliliğim var. o nedenle erkeklere karşı aşırı güvensizim.
aldatılma yüzünden ayrılmıştım. 1,5 sene boyunca hisler olmadan hayat çok güzeldi ama tekrar hisler gelince dengem altüst oldu.
avantaj olarak tek söyleyebileceğim, arkadaşlığımızdan beri daha sakin bi hayatı var. çok ilgili ama bunlar bi heves mi bilemiyorum işte.
gerçi bu sakinlik şu an işi gereği olan bi zorunluluk da olabilir kafamda bi sürü şey dolanıyor böyle
aldatılmayla biten bi evliliğin var iyi düşün bu yüzden.herkesi aynı kefeye koymamak lazım ama şimdi onun etrafında haliyle kızlar olacak.sürekli olarak şüphe içinde olacaksın.ha ne bileyim kıskanç bi yapın yoksa ve uzun zamandan sonra böyle hislere bürünmüşsün bu güzel bişey şansını dene
veee itiraf edeyim meraktan çatlıyorum kim acabaaa
kaçıp gidememin nedeni de bu, hayatımda bu hisleri hissetmem çok nadir oluyor ve bu üçüncü.
tekrar bunları hissedemem sanarken hissettiğim için bi yandan mutluyum ama bi yandan da korkuyorum
acabalar beynini kemirip duracağına kendine bi şans ver bence.
ama tabi kendini hayranlara,kızlara hazırlaman lazım. nasıl bi yapın var bilmiyorum mesela ben kıskanç değilim o yüzden benm için problem yaratmazdı senin içinde böyle mi ? düşün taşın ama bence bi şansı hakediyo bu durum
bır oncekı evlılıgınde kotu bır deneyım yasamıs olmana cok uuzuldum..bunu atlatman zaman alacak tabı kı...bu kısıde de aynı seyı yasama korkunun olması cok dogal..hıc aldatılmayan bır ınsan da bu korkuyu tasır zaten..ama dedıgım kısı kısının unlu olup olmamasının bır onemı yok..suratına bakmayacagın ınsanlar bıle karısını aldatabılıyo cnm..yanı onlar 2.kadını bulabılıyo..o yuzden sen kendıne bak bu ılıskıyı yasamasan ılerde pısman olur musun bu onemlı..bır de ben cok kadercı bır ınsanımdır..yazılı bana gore yasayacagımız seyler..bu ınsan kaderınde varsaa..zaten olacak..yoksa ne yaparsan yap olmayacak..bız kımız kııı..
bence baştan açık açık belirt nası bi ilişki istediğini baktın ki sana uyacak gibi denemekten ne çıkar
cnm benimm gecmiş olsun biten bitmiş geride kalmış hiç o şekilde korkuların olmasın, seni anlayabiliyorum... ama kemik aynı yerden 2 kere kırılmaz dene en azından olmadı dersın.. varlıgını hissettir, sacma sapan zilliler karıstırmasın aklını cocugun! enazından denedim dersın hakkında hayırlı olsun sekerumarım gonlunce olur hersey
ben de kıskanç değildim hatta kıskanç olmamam yüzünden ayakta uyutuldum ama eskisi gibi kalabildim mi bilmiyorum
aslında şu an derdim onu başkasından kıskanmaktan ziyade o da kazık atar mı düşüncesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?