Ünlü biriyle birliktelik?

bu yaratıkların adı da insan oluyo nası oluyosa
Allaha havale ediyorum böylelerini
çok üzüldüm bebeğe ya o travmayı nası atlatır bilmiyorum
mutlaka ilerde psikolojik sorunlar yaşar heralde

nerden bılıyonnnnnnn

buda ne yaaa
:S
gercekmı
hangı gazete?

o kız lüks yaşam için fuhuş yapmış diyorlar öyle okudum bende çok üzülmüştüm ne kadar olsa gencecik bir kız toprak oldu.

aslında bende ünlüyüm birkeresinde mersin kanalında kameranın önünden geçmiştim hatırladınzmı beni resim çektrebliriz imzada vereblrm

ayyy ınanmıyooorummmm..allah kahretsınn onlarııı...Türkıye de mı olmuss

şimdi seninkinide tahmin ediveririz bi 10 sayfa daha çıkar benimde dayım ünlü aslında ama şimdi onun yeğeniym filan rahat rahat alışveriş merkezlerinde fink atamam neme lazım ünlü olmak zor iş
Çok zor dimi insanın yakınlarının ünlü olması

o kız lüks yaşam için fuhuş yapmış diyorlar öyle okudum bende çok üzülmüştüm ne kadar olsa gencecik bir kız toprak oldu.

evet canm işte o kızın facesni buldum ben intihar ederken kendini aşağıya attığı videoyu izledm 3 sene önceki ölmeden öncede çektiği videoyu izledm facede drumuna bazen 3. kat yetmz en ideli 6. kat yazdgnı görmek için facesni fln buldum çok etkilendm yazık ya alkol bagmlsıymş zaten..

4 aylık bir kız bebeğede öz amcası tecavüz etmiş bebeğin altını değiştirrken annesi kıznn şırıl şırıl kanaması olgnu orasnn parçalandgnı görpte doktro koşmuş sperm örnegnden çıkmş brde hamle kalmz dye içne boşlmş adi !
bebeğn babası vurmş krdeşni oh olsun canma değsn iykde gebermş lanet !

bunların topunun kökünü ateşe vereceksn işte.
profilmde kadınlar bağırıyor resmen anne olmak istiyorm diye adaletsiz dünya off off !

bu tarz ünlülerle ilgili dedikodular için bi konu açsanda seni oradan takip etsek uzun uzun diğer ünlülerle ilgili bildiklerini de anlatsan

allah korusun ya
ızlemek okumak ıstemıyorum boyle seylerı 3 yasında oglum var benımde
Allah canını alsın o sapıkların

neler oluyor dünyada YARRABIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…