Aynen Konu zaten sahte bildirmek lazım yöneticilere
Araba farı gbi yuvarlak yuvarlak gözleri var
Ayyy şimdi bi haber okudm mahvoldum ya
uyuştrcu bağımlısı kadının biri 9 aylık kız bebeğine ruj sürmüş oje sürmüş komple makyaj yapmış 4 tane adama satmış birde yanlarında durup izlemiş 4 üde sıra sıra bebeğe tecavüz etmiş kadın eroin parası için yapmış o.... birde pişman değilm diyor !
bebeği esirgemeye vermişler lanet olasıca psliğide içerye atmışlar !
tüylerm diken diken oldu gözlerm doldu ya o çocuga esrgmdede tecvz ederler !
kızm yanmda uyuyor mışıl mışl bakıyormda nasıl kıymş o günahsz meleğe !
Allah cesaznı versn mikrop ya..
Sinirlerm bozuldu vlla !
nerden bılıyonnnnnnnbende onu anlatmaya çalışıyorum işte canım yok yani öyle evlilik flan
şu erol köseye güçleri yetse yoketceklerde adamı hayırlısı
bi seda sayan haddni bildirdi helal olsun kadına :)
bu arada beren kenandan geçen hafta çocuk aldırdı
uyuştrcu bağımlısı kadının biri 9 aylık kız bebeğine ruj sürmüş oje sürmüş komple makyaj yapmış 4 tane adama satmış birde yanlarında durup izlemiş 4 üde sıra sıra bebeğe tecavüz etmiş kadın eroin parası için yapmış o.... birde pişman değilm diyor !
Sinirlerm bozuldu vlla !
çok olmuş canm ya berenn ilk ünlü oldugu zamanlarda işte bern 20 yaşındaymş efede 19 yaşındaymş ozaman 19 yaşında genceck delikanlı gitmiş..
Ayşegül aşkın meselsndende çok etkilendm ben ya sütüm azalmştı o kızn herşeyni araştrgm zamanlrda vlla strestn..
facede kızn facesni bulp btün geçmşine baktm btün yorumlarnı durumlarnı okudm :/
Sinirlerm bozuldu vlla !
Çok zor dimi insanın yakınlarının ünlü olmasışimdi seninkinide tahmin ediveririz bi 10 sayfa daha çıkarbenimde dayım ünlü aslında ama şimdi onun yeğeniym filan rahat rahat alışveriş merkezlerinde fink atamam neme lazım ünlü olmak zor iş
ayyy ınanmıyooorummmm..allah kahretsınn onlarııı...Türkıye de mı olmuss
nerden bılıyonnnnnnn
buda ne yaaa
:S
gercekmı
hangı gazete?
evet bu olay türkiyedemi oldu gülşah?
o kız lüks yaşam için fuhuş yapmış diyorlar öyle okudum bende çok üzülmüştüm ne kadar olsa gencecik bir kız toprak oldu.
malesef canm evet ne pislk insanlar var bu memlekette ya benm kızıma sevmk içn ble yaklştrmıyorm kmseyi !
böylelerni tvbe tvbeeee :S
evet canm işte o kızın facesni buldum ben intihar ederken kendini aşağıya attığı videoyu izledm 3 sene önceki ölmeden öncede çektiği videoyu izledm facede drumuna bazen 3. kat yetmz en ideli 6. kat yazdgnı görmek için facesni fln buldum çok etkilendm yazık ya alkol bagmlsıymş zaten..
bu tarz ünlülerle ilgili dedikodular için bi konu açsanda seni oradan takip etsek uzun uzun diğer ünlülerle ilgili bildiklerini de anlatsan
Aynen Konu zaten sahte bildirmek lazım yöneticilere
4 aylık bir kız bebeğede öz amcası tecavüz etmiş bebeğin altını değiştirrken annesi kıznn şırıl şırıl kanaması olgnu orasnn parçalandgnı görpte doktro koşmuş sperm örnegnden çıkmş brde hamle kalmz dye içne boşlmş adi !
bebeğn babası vurmş krdeşni oh olsun canma değsn iykde gebermş lanet !
hahaha :)
neden olmasın canım takip edecksnz açarm yani açpta tek başma kalmym :)
4 aylık bir kız bebeğede öz amcası tecavüz etmiş bebeğin altını değiştirrken annesi kıznn şırıl şırıl kanaması olgnu orasnn parçalandgnı görpte doktro koşmuş sperm örnegnden çıkmş brde hamle kalmz dye içne boşlmş adi !
bebeğn babası vurmş krdeşni oh olsun canma değsn iykde gebermş lanet !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?