evet görümcem dedi iğce hayran kitlesine ulaştıktan sonra açıklarlar diye çünkü çocuklara aşıkmış murat istiyormş yani :)
birden çocugu olsa leylekler getrdi diyemez herlde evliym dmek zorunda :)[/QUO
derselerde şaşırmam taşıyıcı anne filan deyiverir. ne yalan söyliyim murat bozun okadar kız hayranı olmasına rağmen halan eşine aşık olması ,karakterli adammış vesselam .şimdi daha çok sevdim. malum ortada evlilerin aşıkların arasına girmeyen çirkef kız çok.hepsini zevkine dövmek istiyorum
burağı bende beğenmiyorum abla ya ama allah var üzüldüm murata yani :)
burağı bende beğenmiyorum abla ya ama allah var üzüldüm murata yani :)
bunlar parayı bulunca bozuluyo demek ki
doyumsuzlaşıyolar napıcaklarını şaşırıyolar
iğrenç gerçekten ama nasıl haber filan çıkmamış haklarında bu zaman kadar
ayrıca beren de madem birşeyler yaşayacak niye korunmuyo da ufacık bi cana kıyıyo
çok sinir oluyorum böyle şeylere o kadından da soğudum şimdi
bu tarkan meselesini ben bi yerden duymuştum ama hatırlamıyorum 2 yıl falan oldu duyalı. niyeyse o çocuğu çıktığı günden beri beğenmiyorum zaten şarkılarını falan dinlemem de tipi de bana çok itici geliyor gözleri bi tuhaf
muratnmı ablacm ?
evet gerçek bir olay yani duymuşsndr mutlka :)
evlencekler ya tatlım olsun demişlerdir sonradan vazgeçmişledr bnde snir oldum valla.
yada şuan filmi var belki ondan vazgeçti çnkü kenanın yaşı geçiyor ya :)
berenn ilk aşkı çok yakışklı ölen sevglsi bereni ünlü yapan kşi çok tatlı ölmüş ya çok üzüldm ve kenana demiş seni çok seviyorum ama kimse efe gibi olamaz diye :)
evet görümcem dedi iğce hayran kitlesine ulaştıktan sonra açıklarlar diye çünkü çocuklara aşıkmış murat istiyormş yani :)
birden çocugu olsa leylekler getrdi diyemez herlde evliym dmek zorunda :)[/QUO
derselerde şaşırmam taşıyıcı anne filan deyiverir. ne yalan söyliyim murat bozun okadar kız hayranı olmasına rağmen halan eşine aşık olması ,karakterli adammış vesselam .şimdi daha çok sevdim. malum ortada evlilerin aşıkların arasına girmeyen çirkef kız çok.hepsini zevkine dövmek istiyorum
hahaha
tv ortamı çok farklı ya bizleri çok güzel yiyorlar
görümcem söz verdi kızımn 40'ı falan çıksın sarp'la tanışmya gdicem eniştemn bana doğm hedaaayeeeesii olacak inşş
evlencekler ya tatlım olsun demişlerdir sonradan vazgeçmişledr bnde snir oldum valla.
yada şuan filmi var belki ondan vazgeçti çnkü kenanın yaşı geçiyor ya :)
berenn ilk aşkı çok yakışklı ölen sevglsi bereni ünlü yapan kşi çok tatlı ölmüş ya çok üzüldm ve kenana demiş seni çok seviyorum ama kimse efe gibi olamaz diye :)
evet murat boz' dan bahsediyorum
beren koymuş lafı. kenanın yerinde olmak istemezdim . canım tam adı ne netten bakıcam resmine merak ettim
Araba farı gbi yuvarlak yuvarlak gözleri var
Ayyy şimdi bi haber okudm mahvoldum ya
uyuştrcu bağımlısı kadının biri 9 aylık kız bebeğine ruj sürmüş oje sürmüş komple makyaj yapmış 4 tane adama satmış birde yanlarında durup izlemiş 4 üde sıra sıra bebeğe tecavüz etmiş kadın eroin parası için yapmış o.... birde pişman değilm diyor !
bebeği esirgemeye vermişler lanet olasıca psliğide içerye atmışlar !
tüylerm diken diken oldu gözlerm doldu ya o çocuga esrgmdede tecvz ederler !
kızm yanmda uyuyor mışıl mışl bakıyormda nasıl kıymş o günahsz meleğe !
Allah cesaznı versn mikrop ya..
Sinirlerm bozuldu vlla !
Ünlü biri olsa ne olur olamasa ne olur oda Et parçasından başka birşey değil herkezin gideceği yer 1 metrelik çukur :) Herkez Aynı hayatta Özenti olmaya gerek yok :) Benimde Eşim Ünlü ben çaktırmıyorum mesela hahahahahahhhh :)))))))))))))))))
Efe güray canım lisedn aşkıymış brde hayatlrnı okuyun beren onn sayesnde ünlü olmş
Allah böylelerine evlat nasip etmesinnasıl bir iğrençliktir yha.
Aynen Konu zaten sahte bildirmek lazım yöneticilereabla konu sahibi sayemizde ünlü oldu asıl kadın yok kaç sayfa konuşma oldu görende birşey sancak mekanı boş bulduk çekiştiriyoruz
tatlı çocukmuş üzüldüm. ne kadar oldu öldüğü canım?
Ünlü biri olsa ne olur olamasa ne olur oda Et parçasından başka birşey değil herkezin gideceği yer 1 metrelik çukur :) Herkez Aynı hayatta Özenti olmaya gerek yok :) Benimde Eşim Ünlü ben çaktırmıyorum mesela hahahahahahhhh :)))))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?