Ünlü biriyle birliktelik?

burağı bende beğenmiyorum abla ya ama allah var üzüldüm murata yani :)

murat çok tatlı ya o başkaydı ben yakından da gördüm
ama şu anda bütün karizması gitti gözümde
burak ta muhteşem yüzyılda yakışıklı gelmeye başladı önceden hiç sevmezdim

burağı bende beğenmiyorum abla ya ama allah var üzüldüm murata yani :)

bu tarkan meselesini ben bi yerden duymuştum ama hatırlamıyorum 2 yıl falan oldu duyalı. niyeyse o çocuğu çıktığı günden beri beğenmiyorum zaten şarkılarını falan dinlemem de tipi de bana çok itici geliyor gözleri bi tuhaf

evlencekler ya tatlım olsun demişlerdir sonradan vazgeçmişledr bnde snir oldum valla.
yada şuan filmi var belki ondan vazgeçti çnkü kenanın yaşı geçiyor ya :)
berenn ilk aşkı çok yakışklı ölen sevglsi bereni ünlü yapan kşi çok tatlı ölmüş ya çok üzüldm ve kenana demiş seni çok seviyorum ama kimse efe gibi olamaz diye :)

kızlar 15 ziyaretçi okuyor içlerinde ünlü damat adayımızda varmıdır dersiniz ?

muratnmı ablacm ?
evet gerçek bir olay yani duymuşsndr mutlka :)

bunların dünyaları çok başka
ben asla istemem öyle bi hayat yaşamak

o sevgilisni bende duydum ölmüş diye
ama yeni sevgilisine de öyle birşey demenin anlamı varmı ki
onu daha çok seviyosa da içinde kalsaymış

beren koymuş lafı. kenanın yerinde olmak istemezdim . canım tam adı ne netten bakıcam resmine merak ettim

evet murat boz' dan bahsediyorum

Araba farı gbi yuvarlak yuvarlak gözleri var
Ayyy şimdi bi haber okudm mahvoldum ya
uyuştrcu bağımlısı kadının biri 9 aylık kız bebeğine ruj sürmüş oje sürmüş komple makyaj yapmış 4 tane adama satmış birde yanlarında durup izlemiş 4 üde sıra sıra bebeğe tecavüz etmiş kadın eroin parası için yapmış o.... birde pişman değilm diyor !
bebeği esirgemeye vermişler lanet olasıca psliğide içerye atmışlar !
tüylerm diken diken oldu gözlerm doldu ya o çocuga esrgmdede tecvz ederler !
kızm yanmda uyuyor mışıl mışl bakıyormda nasıl kıymş o günahsz meleğe !
Allah cesaznı versn mikrop ya..
Sinirlerm bozuldu vlla !

Ünlü biri olsa ne olur olamasa ne olur oda Et parçasından başka birşey değil herkezin gideceği yer 1 metrelik çukur :) Herkez Aynı hayatta Özenti olmaya gerek yok :) Benimde Eşim Ünlü ben çaktırmıyorum mesela hahahahahahhhh :)))))))))))))))))

Allah böylelerine evlat nasip etmesin nasıl bir iğrençliktir yha.

abla konu sahibi sayemizde ünlü oldu asıl kadın yok kaç sayfa konuşma oldu görende birşey sancak mekanı boş bulduk çekiştiriyoruz

Allah böylelerine evlat nasip etmesin nasıl bir iğrençliktir yha.

işte canım bak üste yorum yapan ayran ilk kk ya üye oldugum günden bu güne tanıyorum bir tane evlat için nasılda çırpınıyor Allah'm ne adaletsiz bir dünya böyle iyi insanlar varken dört gözle bir evlat beklerken öyle pislklre nasp ediyorsn :S
Abla yarın muanen vardı dmi senn sna şans dliyorm btün içtenlğmle dua ediyorm bu sefer inş olack inş !

tatlı çocukmuş üzüldüm. ne kadar oldu öldüğü canım?

çok olmuş canm ya berenn ilk ünlü oldugu zamanlarda işte bern 20 yaşındaymş efede 19 yaşındaymş ozaman 19 yaşında genceck delikanlı gitmiş..
Ayşegül aşkın meselsndende çok etkilendm ben ya sütüm azalmştı o kızn herşeyni araştrgm zamanlrda vlla strestn..
facede kızn facesni bulp btün geçmşine baktm btün yorumlarnı durumlarnı okudm :/

şimdi seninkinide tahmin ediveririz bi 10 sayfa daha çıkar benimde dayım ünlü aslında ama şimdi onun yeğeniym filan rahat rahat alışveriş merkezlerinde fink atamam neme lazım ünlü olmak zor iş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…