- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.697
- 798
Nerde yaziyo hakan hepcan diye :)
Dizide oynamiyor ki o gecenlerde okan bayulgenin programindaydi,
onun disinda vine fenomeni baska bir ünü yok yani bence o degildir..
Bende acaba benim hala umudum vardaki umutun nisanlisi olabilirmi diye dusundum ?
Yildizi yeni parlayanlardan...
şükrü özyıldız....
hayır o olmasın ...olmazsssssssss
Sitede "meraklanmak yasak" diye bir kural mı var?
Yorumlarınızı tek tek okudum ben bu kişiyi 2009dan beri tanıyorum ona asla ünlü oldu diye dönmeye çalışmıyorum , o zaten bu adımda ilerliyordu.
Biz 2 yıla yakın beraberdik .. Lüks içinde yaşamak için para pul için düşmüşüm peşine ünlü oldu diye dönmeye çalışıyormuşum hı, öyle bir şey olsa ben ilişkim için kaygıya düşmem.Akıl danışmam, uykularım bölünmez...O kadar basit bir insanda değilim çok şükür. Yahu neyse ne ben bu konuyu açarken de biliyordum olumlu olumsuz her yoruma açıktım ama bu kadarı da çok abartı! Ben sadece eski sevgilimi geri kazanmak istiyorum, aramızdaki yaşananları burada anlatamayacağım o yüzden istediğiniz kadar kendi çapınızda yorum yapabilir bazıları, biri de fake yazmış neyse kendimdeyim :) Yeni diziye başlayacağını arkadaşı söylemişti evet görüşmüyorduk o zaman, ama önceki proje görüşmelerinden hepsinden haberim vardı.. Sonra yine o aradı beni..Ben onu değil! Hani dönmeye çalışıyormuşum ya ünlü oldu diye o olay öyle değil. :)
Ünlü olan her insanın aldatması mı lazım ? O başta karakter meselesi. Bende o zaman "erkekler aldatır" diye bir genelleme yapayım. Kıskançlıktan söz etmişsiniz söz verdim çocuklaşmayacağım diye yoksa aşırı kıskancımdır.İlişkimizde benim kıskançlığımız yüzünden zaten çok problem yaşamıştık. Çoğu boş şeylerdi.Hem geçmişi göz önünde bulunup ilişkimizi yıpratmamak adına hemde şuan içinde bulunduğu durum nedeniyle bir problem çıkartmam. Alışmam lazım.. Hepinize yorumlarınız için çok teşekkür ederim.
sen banane diyebilirsin canım biz demiyoruz eğleniyoruz ne var sanki ohYasakmi dedim ben simdi :))) tanimadigin birinin hayatini niye merak ediyorsunuz ki anliyamiyorum :))) kizcaz sadece derdini paylasmis..fikir istemis bizden.. bazilari acaba o unlumu su unlumu dusunmeye baslamis hemen :)) sizeneeee
bütün sayfaları okumadım ama, bu tahmınler neye göre?
ünü yeni parlamış olmasına göre
çok var ama öylebütün kanallardan tahmın yapmak lazım
çok geniş bir kapsam yani
sen banane diyebilirsin canım biz demiyoruz eğleniyoruz ne var sanki oh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?