Ünlü biriyle ilişki yaşamak sizce zor olur mu?

Alt tarafı ekran önüne çıkan bir insan evladı. Mesleğini Kameralar önünde sergileyen bir insan benim için sizin ünlü dediklerinin
Sevgi saygı varsa herşey çok kolay ve güzel olabilir. Herşey karşındakini anlayışla karşılaya bilmek...

Orada bir Hakan Hepcan okudum :)
Eğer Hakansa zor be canım .
Cocumuyo mu ?
Kıskanç değilsen devam et derim

Hakan Hepcan kim yaaa
Google da arattım buldum ama tanıyamadım.
Hangi dizi de oynuyor ki?
Demek ki tanımayanlarda varmış, çokta meşhur değilmiş

Buldum Cagatay Ulusoy Seckin Ozdemir de olabilir Dizisi olan populerligi cok olanlari siraliyorum.

Çağatay olduğunu sanmıyorum o birden fırlamadı.
Seçkin olabilir bir de aklımda AŞK dizisindeki asıl oğlan var ismini bilmiyorum ama o da yıldızı birden parlayanlardan.

Benim arkadaşım da medya sektöründe çalışıyordu ki çok ünlü habercilerden, spikerleden bile neler neler diye bahsediyorlarmış .İçlerinde parmakla gösterilecek kadar düzgün insan var demişti. Sistemleri adeta böyle işliyormuş bir yerlere gelebilmek için. Arkadaşım resmen bunalıma girmişti işini bıraktı bir daha da asla o sektöre dönmedi yani.

Çok benzer bir konu vardı ve konu sahibi şizofren çıkmıştı, umarım yine aynı vaka değildir.

Hakan Hepcan kim yaaa
Google da arattım buldum ama tanıyamadım.
Hangi dizi de oynuyor ki?
Demek ki tanımayanlarda varmış, çokta meşhur değilmiş

adını hiç duymadım da biz yaşlandık tabii.bizim zamanımızda ediz hunlar,cüneyt arkınlar vardı

ama konu sahibi zaten ünlü arkadaşıyla tekrar sevgili olmaya kara vermiş galiba.

Son düzenleme:
Daha önce hiç ünlü biriyle birliktelik yaşamadım o yüzden ne desem boş Ama tanıdığınız insanmış ya böyle belirtmişsiniz beraber olma oranınız yüksekmiş size vakit ayırma oranı da yüksektir o halde İlişkinin ünlüsü yada ünsüzü olmaz bana göre ama kameradan saklı gizli kaçarak ilişki yaşamak reklam olmamak adına size uygun bir ilişkiyse adım atın derim... MUTLULUKLAR...

adını hiç duymadım da biz yaşlandık tabii.bizim zamanımızda ediz hunlar,cüneyt arkınlar vardı

ama konu sahibi zaten ünlü arkadaşıyla tekrar sevgili olmaya kara vermiş galiba.

Kadesa Hakan Hepcan vine fenomeni en azindan Ben oyle tanidim. :)

Çağatay olduğunu sanmıyorum o birden fırlamadı.
Seçkin olabilir bir de aklımda AŞK dizisindeki asıl oğlan var ismini bilmiyorum ama o da yıldızı birden parlayanlardan.

Cagatay da burden firladi aslinda seckin daha Gec firladi. Bir suru dizisi varmis seckinin cagatay bi feriha benim bildigim. Sonra hooop genc kizlarin sevgilisi oluverdi.

Öncelikle kıskanç mısın bunu kendine sor bi?
Kaldırabilecek misin rolde olsa kızla yakınlaşmasını
veya kızların ona olan ilgisini önce bunları düşün
Şahsen ben rol bile olsa bırak çok çok yakınlaşmayı
sarılmasını bile kaldıramam yani, geçen öylesine
konuşuyorduk ünlü olmuş olsan ya bu işi bırakmanı
isterdim ya da aşkımdan ölsem dahi ayrılırdım dedim
Bana göre bir ünlüyle imkansız..

Son düzenleme:
Çok zor... Hele kıskanç biriyseniz sizin için de karşı tarafa için de çekilmez olur...

Eğer kıskançsan çok rahat bi insan değilsen bence dertsiz başına dert alma derim ben. Ben olsam yapamazdm yani bir sürü hayran set arkadaşları vs vs. Ama rahat bi insansan hayranları arkadaşları beni rahatsız etmez dersende hiç düşünmee :)

ben böyle bir konu hatırlıyorum da onun finali tam bir trajediydi
nolmuştu kii:26:

Orada bir Hakan Hepcan okudum :)
Eğer Hakansa zor be canım .
Cocumuyo mu ?
Kıskanç değilsen devam et derim
ımmm o kim yaa google dan arattım şebelek birşey çıktı
o ise denis_e kaç yavrum ondan kaç

bu arada benim aklıma kerem bürsin geliyor
ama adamda texastan gelmiş filmlerde oynamış
baya sağlam geçmişi var yanii
başkada popüler kim vaarr... ımm şeyy şu AŞKdaki azranın sevgilisi
başkada yok gibi yani :44:

Cumartesi günü okan bayülgenin programında görmüştüm orada çalışıyor sanırım skeç gibi bir şeyi vardı.

Ekşiyi, itü sözlüğü filan okudum arkadaş İzmirli bir rock grubunun solistiymiş sonracığıma twit mivit vine 'ye çeşitli videolar yüklemiş sosyal medya fenomeni olmuş abuk sabuk videoları var. Hakkında sapkın bir kişilik filan diye yazan bile olmuş.

Yunus Emre Yıldırımer mi acep oda sanırım sonradan parladı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…