Ünlü biriyle ilişki yaşamak sizce zor olur mu?

Nerde yaziyo hakan hepcan diye :)
Dizide oynamiyor ki o gecenlerde okan bayulgenin programindaydi,
onun disinda vine fenomeni baska bir ünü yok yani bence o degildir..

Bende acaba benim hala umudum vardaki umutun nisanlisi olabilirmi diye dusundum ?
Yildizi yeni parlayanlardan...

şükrü özyıldız mı yoksam yada ismail ege şaşmaz mı ? ikiside birden ünlü oluverdiler şükrü benim hala umudum vardaki ozan. ismail ege de güneşi beklerkende ki barış direk aklıma ikisi geldi

niye bukadar merak ediosunuz? Size ne alalaa.

Ben sevgili olmam. hangi artist dogru duzgun? Hepsi para yuzunden simardi.

Seninkisi biraz tabirim caizse,doğmamış çocuğa don dikmek gibi birşey.Eskiden sevgiliymişsiniz yürümemiş ayrılmışsınız.7-8 dk. senle konuştu veya o aradı konuşuyorsunuz diye ilişki yaşayacağınız anlamına mı geliyor.Öyle bir düşüncesi dahi olsa oturup bi yemek yememişsiniz,sana birşey teklif etmemiş.Sen şu an varsayımlar üzerine hareket ediyorsun.Hayalperestsin çıksanız bile fazla hayale kapılıp kırılabilirsin.Bir yorumunda 2009 dan beri tanıyorum 2 yıl çıktık ve çok kıskançlıklar yaptım demişsin.Tahminimce henüz yeni meşhur olma yolunda.O daha kendi ününü kendi hazmedecek ki,sen hazmetme durumuna gelesin.Bir de normal vatandaşken kıskanıyordun,şu an zor.Henüz ünlü olmuş biri de,evlilik hayalleri kurmaz,mantıken de kurmamalı.Aradan zaman geçmiş,onun yaşam tarzı çevresi değişmiş.Dolayısıyla,insanın yapısı da değişiyor.Farkındaysan sen,huyunu suyunu kendisini yeniden tanımak yerine,kişiliğiyle yapabilirmiyim diye sormak yerine,ünlü biriyle yapabilir miyim diyorsun.
Zaten biz ne desek boş.Bakalım o senle ilişki yaşamak istiyor mu?

şükrü özyıldız mı yoksam yada ismail ege şaşmaz mı ? ikiside birden ünlü oluverdiler şükrü benim hala umudum vardaki ozan. ismail ege de güneşi beklerkende ki barış direk aklıma ikisi geldi

Evet evet sükrü soyadini bilmedigimden diziyi soyledim

sevgili olursanız bir iki kere onunla dışarıda görünürsen sende ünlü olursun..eşitlenirsiniz..

şaka bir yana karakteri düzgün olan bir insan sadece etrafının ilgisi yüzünden ileride senden ayrılmaz ama sürekli tvlerden gördüğümüz kadar yaptıkları iş o kadarda kolay değil..gece yarılarına kadar çalıştıklarını,çoğu zaman setlerde aralarda uyuduklarnı anlatıyorlar..
bu durumu aslında senin kendine sorman gerekiyor..ben bu yoğunluğa ayak uydurabilecek kadar onu seviyormuyum diye?

kız çok merak ettim bi özetlesene o konuyu bana

Tam başlığı hatırlayamıorum ama "ne hadsizlik!" gibi bir başılktı.

Konu sahibi ünlü biriryle beraberim, sosyal paylaşım sitesinden sevgilime sarkıyorlar diye derdini dile getirmişti.

Arkadaşlar ağzından giirp burnundan çıkmıştı ve sonuçta ömer inanç benlioğlu diye bir oyuncunun sevgilisi olduğunu iddia etti.

Biraz üstüne gittiler ben de ünlüyüm dedi.

Sonra da ben şizofrenim diyip kullandığı ilaçları adlarına kadar yazdı.

Çok ilginçti valla şekerim.

http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/629433-curret-sinirlerim-tepemde.html
aha buldum eğlence çıktı bana

hakan hepcan mı ben ayıptır söylemesi ona aşığım ya çok tatlı eski sevgilimin kopyası ama öyle biriyse yorum bile yapamam gece kluplerinden çıkmıyo mübarek

10 sayfayı sırf kim oldugunu öğrenmek için okudum hevesim kırıldı Ayrıca hakan hepcan yorumlarınıza çoook güldüm şebelek bişey özelliklee

hakan hepcan mı ben ayıptır söylemesi ona aşığım ya çok tatlı eski sevgilimin kopyası ama öyle biriyse yorum bile yapamam gece kluplerinden çıkmıyo mübarek

Hakan hepcanin neresini begeniyorsunuz beaaa :/ poposu yere degecek nerdeysee, bir itsem duser yere erkek dedigin gorilla gibi olucak bastigi yer saglam basicak.
simarik herif

1- ne kadar ünlü olduğuna bağlı,
2- karakterine bağlı.

ünlülük derecesi çok üst seviyedeyse zorluk yaşama olasılığınız çok yüksek gibi geldi.örnek Gökhan özende evli ve çocuklu kişilik olarak da çok beğenir ve takdir ederim evliliğinde de çok mutlular eşi de ünlü değil üstelik.haa kendi başıma böyle bişey gelse yüzde doksan kendimden emin olamam tüm zorlukları sorunları ben çıkartırdım o nedenle olmaz derdim bu işe

adamın dibi o dibi efendiliğiyle alçakgönüllülüğüyle yüreğiyle sevgisiyle herşeyiyle

Bir taş attım pencereye tıkkhh deeedii....
Bu sitede tek bir sefer bile kendini enayi hissetmemiş üye varmıdır acabaa...

hakan hepcan mı sevgiliniz öyleyse ben bu adamı ilk kez duydum bu ünlü münlü değil googleden resimlerine baktım bu ne tipsiz bişey ya 40000 gönlüm olsa birini vermem tabi siz beğendiyseniz bize laf düşmez

Biri bir kuyuya taş atıp gitmiş biz kırk kişi afedersiniz bu kuyudan taş çıkarmaya çalışıyoruz... Bizene öyle yada değil. Öyle olsa buraya konu açmaz çıkar zaten o kişiyle... Kaldıki böyle bişey var açıklar kimse bu kişi buraya bu konuyu açmaya cesareti olan o kişi kimse onuda açıkca yazar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…