Sitede "meraklanmak yasak" diye bir kural mı var?niye bukadar merak ediosunuz? Size ne alalaa.
Ben sevgili olmam. hangi artist dogru duzgun? Hepsi para yuzunden simardi.
Seninkisi biraz tabirim caizse,doğmamış çocuğa don dikmek gibi birşey.Eskiden sevgiliymişsiniz yürümemiş ayrılmışsınız.7-8 dk. senle konuştu veya o aradı konuşuyorsunuz diye ilişki yaşayacağınız anlamına mı geliyor.Öyle bir düşüncesi dahi olsa oturup bi yemek yememişsiniz,sana birşey teklif etmemiş.Sen şu an varsayımlar üzerine hareket ediyorsun.Hayalperestsin çıksanız bile fazla hayale kapılıp kırılabilirsin.Bir yorumunda 2009 dan beri tanıyorum 2 yıl çıktık ve çok kıskançlıklar yaptım demişsin.Tahminimce henüz yeni meşhur olma yolunda.O daha kendi ününü kendi hazmedecek ki,sen hazmetme durumuna gelesin.Bir de normal vatandaşken kıskanıyordun,şu an zor.Henüz ünlü olmuş biri de,evlilik hayalleri kurmaz,mantıken de kurmamalı.Aradan zaman geçmiş,onun yaşam tarzı çevresi değişmiş.Dolayısıyla,insanın yapısı da değişiyor.Farkındaysan sen,huyunu suyunu kendisini yeniden tanımak yerine,kişiliğiyle yapabilirmiyim diye sormak yerine,ünlü biriyle yapabilir miyim diyorsun.Merhaba arkadaşlar yeni hesap açtım kendim deşifre olmamak için lütfen sahte konu sanmayın özellikle şu son zamanlarda iyice kafama takıyorum düşünüyorum bu konu hakkında..Arkadaşlarımdan destekleyenler de var olmaz bu iş yürümez diyende.. İki siteye daha yazdım yeterli yanıt alamadım ciddiyetsiz yorumlar aldığımda oldu burdan hem gerçekçi hemde daha fazla yanıt alacağımı umuyorum..
Eski sevgilim şuan çok ünlü birisi ve bildiğim kadarıyla benden sonra kimseyle olmadı zaten ayrıldıktan birkaç ay sonra da bir projeye dahil oldu arkadaşından öğrenmiştim görüşmüyorduk o aralar.. Yeni yeni tekrar konuşmaya başladık en son 4 gün önce konuştuk ben aramıştım setteymiş,müsait misin deyince çekimdeyim değilim demişti ama telefonu kapatmak istemedi ben kapatana kadar konuştuk bir 7-8 dk kadar konuştuk yine arayacağım bu hafta görüşebiliriz, pek ilişkimizden bahsetmek istemiyorum ama onu tanıyorsam eğer gerçekten tanımışsam tekrar birleşmemiz imkansız değil..
Soruma gelecek olursam : ünlü olduğu için ilişkimizde çok zorluklar olur mu, kendisi popüler birisi..Diyorlar yok set hayatı sana zaman ayıramaz hayranları set arkadaşları iş yemekleri çekimler ilişkinizi yorar aksatır diyorlar.. Sizlerinde yorumlarını almak isterim... Birazdan dışarı çıkacağım o yüzden cevaplarınıza yanıt veremeyebilirim anca yarın belki ama telefondan falan okuyup takip etmeye çalışırım yazdıklarınıza yarın yada gece cevap verebilirim ancak.. Yazdı da gitti bu konu fake demeyin rastlıyorum sitede:) İyi akşamlar :)
niye bukadar merak ediosunuz? Size ne alalaa.
şükrü özyıldız mı yoksam yada ismail ege şaşmaz mı ? ikiside birden ünlü oluverdiler şükrü benim hala umudum vardaki ozan. ismail ege de güneşi beklerkende ki barış direk aklıma ikisi geldi
niye bukadar merak ediosunuz? Size ne alalaa.
kız çok merak ettim bi özetlesene o konuyu bana
Tam başlığı hatırlayamıorum ama "ne hadsizlik!" gibi bir başılktı.
Konu sahibi ünlü biriryle beraberim, sosyal paylaşım sitesinden sevgilime sarkıyorlar diye derdini dile getirmişti.
Arkadaşlar ağzından giirp burnundan çıkmıştı ve sonuçta ömer inanç benlioğlu diye bir oyuncunun sevgilisi olduğunu iddia etti.
Biraz üstüne gittiler ben de ünlüyüm dedi.
Sonra da ben şizofrenim diyip kullandığı ilaçları adlarına kadar yazdı.
Çok ilginçti valla şekerim.
hakan hepcan mı ben ayıptır söylemesi ona aşığım ya çok tatlı eski sevgilimin kopyasıama öyle biriyse yorum bile yapamam gece kluplerinden çıkmıyo mübarek
1- ne kadar ünlü olduğuna bağlı,
2- karakterine bağlı.
ünlülük derecesi çok üst seviyedeyse zorluk yaşama olasılığınız çok yüksek gibi geldi.örnek Gökhan özende evli ve çocuklu kişilik olarak da çok beğenir ve takdir ederim evliliğinde de çok mutlular eşi de ünlü değil üstelik.haa kendi başıma böyle bişey gelse yüzde doksan kendimden emin olamam tüm zorlukları sorunları ben çıkartırdım o nedenle olmaz derdim bu işe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?