- 4 Aralık 2016
- 5
- 3
- 1
- 37
- Konu Sahibi sarmasikgulu
-
İstediğinizi düşünebilirsiniz tabii. Ama benim konuyu açmamın tek sebebi birilerinden fikir ve cesaret almak.Allah allah kimmiş bu ünlü cok merak ettim
Sen kesin fakesin
O zaman kim olduğunu da söyle. Cesaret almaya ihtiyacın olduğunu düşünmüyorum. Bu ünlü kişiyle tek gecede birlikte olduğuna göre yeterince cesaretlisin bence.fikir almak desen sadece anliycam.İs
İstediğinizi düşünebilirsiniz tabii. Ama benim konuyu açmamın tek sebebi birilerinden fikir ve cesaret almak.
Kafam karışık ve birilerinden yardım bekliyorum hepsi bu.
İs
İstediğinizi düşünebilirsiniz tabii. Ama benim konuyu açmamın tek sebebi birilerinden fikir ve cesaret almak.
Kafam karışık ve birilerinden yardım bekliyorum hepsi bu.
Bir hafta sonra ünlü adam araDı buluşabilir miyiz diye sordu,buluştun sonra adamın numarasını aldın.? Biraz acemi fakelik kokuyor ama geçenin bu saatinde ağır işsiz olduğum için çerez niyetine okudum.
Benim de bir sevgilim ben ayrıldıktan sonra milletvekili oldu,biri de yine ayrıldıktan sonra ünlü oldu.Hiç boşuna sormayın söylemeyeceğim.
Kim olduğunu söylemek zorunda değilim ve aynı şekilde seviştiğim her adamla ilişki yaşamak zorunda da değilim. Ama cesarete ihtiyacım var demek sanırım söylediğiniz gibi yanlış oldu. burada yazılanlara bakarak çevremden gelecek tepkileri ölçerim demek daha doğru.O zaman kim olduğunu da söyle. Cesaret almaya ihtiyacın olduğunu düşünmüyorum. Bu ünlü kişiyle tek gecede birlikte olduğuna göre yeterince cesaretlisin bence.fikir almak desen sadece anliycam.
Birlikte olduysan sevgili de olabilirsin bence
Sıkıntı tinne
Devam edin! Ancak unlu hayatin getirdigi yogun stres, ozel hayata mudahele, paparazzi gibi problemlerle basa cikabilecek misiniz, kendinize gveniniz var mi? onu sorun kendinize.Kızlar merhaba uzun zamandır burayı takip ediyorum ve bu vesileyle üye oldum:) Nereden başlayayım bilmiyorum uzun bir hikaye.
Üç hafta kadar önce bir akşam arkadaşımla eğlenmek için bir bara gittik kendi halimizde oyalanırken arkadaşım ünlü bir şarkıcıyı(ismini vermek istemiyorum) gördü. Hadi gidip fotoğraf çektirelim diyerek beni çekiştirdi birkaç fotoğraf çekindikten sonra arkadaşıma bir telefon geldi ve acil çıkması gerekti(yada bana öyle söyledi) bende beyefendinin yanına oturdum. Biraz konuştuktan sonra muhabbet acayip sardı bende bir yandan konuşurken bir yandan içtiğim için baya sarhoş oldum sonra tam hatırlayamıyorum ama galiba adamı öptüm ve sonrası malum. Neyse efendim ben bunun tek gecelik bir ilişki olduğunu düşünüyordum ama karşı taraf için öyle değilmiş bir hafta sonra arayıp buluşabilirmiyiz diye sordu ilk başta reddettim ama ısrar edince kabul ettim bir cafede buluştuk baya heyecanlıydı galiba çünkü iki kere kahve döktü:) selam sabahtan sonra o gecenin konusunu açtı ve aslında tek gecelik ilişkilere sıcak bakmadığını benden çok etkilendiği için böyle birşey yaptığını söyledi sonrada görüşmeye devam etmek istiyorum dedi. Tabii ben bir hayli şaşırdım. Biraz düşünmem gerek dedim ve telefon numarasını alıp ayrıldım o günden beri telefonla görüşüyoruz baya eğlenceli bir adam kendine has mütevazi bir espri anlayışı var. Çokta kibar birisi ve aslında hoşlandım fakat ünlü olduğu için tereddütte kalıyorum çünkü etraftan gelecek yorumları düşünmek bile sinirlerimi bozuyor. Sizce ne yapmayılım kızlar? Uzun zamandır birilerine karşı bir şey hissetmiyorum Ve baştan hoşlandığım birine zamanla kör kütük aşık olabileceğimi de biliyorum. Diğer taraftan para şöhret vs. İçin ilişki yaşadığımı düşünecek insanlardan ürküyorum. Tekrar soruyorum sizce ne yapmalıyım?
canım cihangir, bebek de filan değildik istiklal de güzel bir mekandaydık hani her yerde magazinci ve ünlüler gezmiyor.Baya ünlü adamlar yanlarına fotoğraf çekmeye gelen hatunlarla yatmazlar be canım baya riskli çünkü.Hani o geceden sonra magazine düşmek var mekandan çıkarken magazine düşmek var.Biraz ünlü falan desen bi ihtimal inanan çıkardı ama böyle zor.Az daha çalış ama konu güzel heyecanlı yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?