• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ünlü biriyle ilişki yaşamak?

Hikaye biraz fazla klişe.
Bu unluler hep bu tarz iliski yaşıyorsa yazik üzüldüm onlara. Dizilerde anlatilan da hep bu zaten:/

Eveet muhabbetinize doyum olmuyor gerçekten:KK9: ben en iyisi bu konuyu arkadaşlarımla tartışayım çünkü biraz daha vurursanız öleceğim:super:

Heyecanlandı mı karşında ? peh.. kimsenin kimseye ehemmiyet vermediği bir zamanda tanınan haliyle ilgi gören birisi karşında heyecanlanacak sanırım sherin ston falansın.. kaldı ki adam seninle yatmış haliyle onun için çok kolayca elde ettiği birisin. niyeti belli sen de onunla yatmak istiyorsan ona göre karar verirsin. tabi eğer anlattıkların doğruysa ki bu bana göre küçük bir ihtimal.

canım cihangir, bebek de filan değildik istiklal de güzel bir mekandaydık hani her yerde magazinci ve ünlüler gezmiyor.
Evet istiklalde güzel bi mekanda magazinci olmaz doğru.
Adam sana nasıl güvendi peki sence ertesi gün magazincilere gidip anlatmıycağına yani?Bak burası hikayenin kör noktası.
Bi sonraki bölümde hamile falan kalmıcaksın dimi ?

İliskini istiyorsan yaşa...
Doya doya...

Artısına eskisine bak..
İyice tanı
Bakarsın is ciddiye biner...
Yuva kurarsin...

Konuyu kapatıyorum hanımlar.
Buradan ünlü isimleri yazmayın, konular başka platformlara taşınıyor, bu pek ünlü adamlar ilişki yaşadıkları kadınlara adımı vermişsin dava edeceğim seni diyor, sonra üye sil konumu konumu sil deyip duruyor ki silme işlemi yapmıyoruz.

Back
X