Ünlü diyetisyenlerin hayalkırıklığı olması

Manolyalarca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2016
735
434
53
Arkadaşlar hayatımı gözden geçirip son kez bir diyetisyene daha gitme kararı aldım ve geçmişteki diyetisyen deneyimlerimden memnun kalmadığım için uzun bir aradan sonra 2 ay önce Etiler'de başka bir diyetisyene gitmeye başladım fakat sanırım bu da hayalkırıklığıyla sonuçlanacak gibi...harfiyen ne diyorsa yapıyorum ama bana diyet listesi vermedi.günlük yediğim şeyleri yememe devam etmemi istedi sadece sekeri,kolayı çıkarıyorum dedi sonuç 10 günde 800gr bol yürüyüşle verdim.sabırsızlanıyorum moralim bozuluyor yine..Bir önceki diyetisyenim de nerde sosyete yemegi varsa onu almamı istiyordu:)maddiyatımı zorladığı için bıraktım..şimdi bu diyetisyeni değiştirmeyi düşünüyorum istanbul Avrupa yakasından tavsiyesi olan var mı?

Yıllardır gıttıgım bır dıyetısyenım var.
En son 1 yıl once dıyetımı bıtırdım. 1 yılda 36 kılo verdım. Bu donemde yavas gıtmeler, duraksamalar mutlaka oluyor. Daha once verdıkten sonra yaptıgım hataları bu kez yapmadım ve kılomu 1 yıl korudum. Sımdı hamılelıkten dolayı alıyorum halıyle oda olması gerekıyor
Ben dıyetısyenımden gayet memnunum. Evde bulunan yemeklerı verıyor oyle sosyete bır dıyetısyen degıl yanı. Ayrıca moda dıyetısyenler gıbı yag, kas falan olcmuyor onu belırteyım Hanı oyle beklentın varsa hayal kırıklıgı olur. 20 gunde bır cagırır senı tartar ona gore tekrar lıstenı verır. En son ucret 100 tl ıdı sımdı ne oldu bılmıyorum.
Yerı Kucukkoy sevgi fızık tedavı ve rehabılıtasyon merkezi. Diyetısyen adı Ismail Özkaya
Internetten telefon numarasına ulasabılırsın. Aradan 1 yıl gectıgı ıcın hastaneden ayrılma ıhtımalıde olabılır. Eger yıne ıstersen dıyetısyenın adını googleye yazınca telefon bılgısı cıkıyor

Yaa harikasın!yahu ben niye veremiyorum anlamadım..bu diyetisyen benden aylık 600tl alıyor ama diyet listem gitmeden önce yediğim şeyleri yemeye devam etmem öyle metabolizma hızlandırıcı vs tüyolar falan yok..internetten bi bakıyım İsmail beye.cok tesekkur ederim.

Benım dıyetısyende oyle tuyo falan pek vermıyor Listenı verıyor tamam ben dıyetıstyene gıdınce acayıp dısıplınlı oluyorum ama asla kacamak yok. O ne verırse onu yıyorum. Saatlerıne uyuyorum. Bu sekılde de yavas yavasta olsa mutlaka kılo verıyorsun.

Evet oldukça fazla ama 4 defa çağırıyor.sizin diyetisyeniniz diyet listesini kendi mi hazirladı yoksa yediklerinizi mi verdi size?
Liste hazirlayip veriyor. Aksi halde sunu sunu yeme normal sekilde devam et dese niye ona para verelim ki :/ yememiz gerekenleri bizlerde biliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…