Ünlülerin çocuklari

Serenad5

Canım oğlum..
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2016
3.900
7.090
158
Slm kizlar...ünlülerin çocukları bana dert oldu,tamam her türlü maddi imkana sahipler ama her turlü rezilliğe şahit oluyorlar..aldatılmalar..uç yaşantılar..eşcinsel ebeveynler.kazanmak için her şeyi mübah sayan birbiriyle savaş halindeki anne babalar..her türlü sapkın ilişkiye şahit oluyorlar ve yaşadikları yaşayacakları psikolojik travmalarin haddi hesabi yok..devlet neden koruma altina almiyor bu çocukları,büyüdüklerinde nasıl her yönüyle sağlıkli bir birey olabilirler,bu da bir nevi cocuk istismaridir..

Başlığı okuduğum anda ş.fsiz ceceli aklıma geldi..
Allah onları bildiği gibi yapsın. Zaten aldattığı için nefret etmiştim. Ama son yapılandan sonra "yuh insan çocuğuna bu kötülüğü nasıl yapar? O çocuğun sürekli önüne gelecek bu olay" dedim..
Çocuğun neye şahit olduğu net değil. Yalan söylüyormuş..
Bir insan nasıl bu kadar hırsa kapılabilir??

Unlulerin hayatlarinda yasanmiyor ki bunlar,herkesin hayatinda yasaniyor. Tesbitleriniz yanlis

Ayrica devletin cani istedigi cocugu koruma altina alma yetkisi yok. Maalesef maddiyat cok onemli bu konularda. Devlet adil olmak zorunda,insanlara da adaletli davranmak zorunda,oncelikle...

Eşcinsel ilişkilerin nesi kötü acaba? İnsanlara saygı duymayı öğrenemediniz gitti. İsteyen istediğiyle birlikte olur, buna da kimse karışamaz. Herkesin hayatına kimse karışamaz yani.

Ekleme: olayı dini boyuta taşımayalım lütfen. O boyuttaki fikirler zaten farklı. Ben sadece daha saygılı bir açıdan yaklaşmaya çalışıyorum.

Ünlü var ünlü var. Bakınız caner erkin karısını boşarken 3. Kişiyi davaya gerekçe olarak ileri bile sürmedi çocuğu etkilenmesin diye. Bakınız mustafa ceceli karısını tüm ülkeye rezil etmeye çalıştı.

Aynı duyarı Urfa'da 14 yaşında doğum yapan ve kim yaptı diye sorulunca "Abim ya da babam ikisi de tecavüz etti "diyen kız çocuğu içinde gösterdiniz mi ?!
Gösterdim canim merak etme o konudan da bilgim var hatta sizden daha cok ilgiliyim...o ilde calisiyorum kendimi ifşa etmek istemem ama gerekenler ilgili mercilere iletildi merak etme sen...senden cok sey yapmisimdir o konuyla ilgili...bu arada babasi değil dayısı..

O halde duyarliliginizi neden unlu yani zenginlerin cocuklariyla sinirlandiriyorsunuz? Adalet olsa cocugun kimin cocugu olduguna bakilmazdi zaten. Gereken yapilirdi.

ünlü olmayanların çocuklarının hayatları çok mu düzgün?

mesela:

Kocaeli'de 3 çocuk annesi A.S., erkek arkadaşı N.Ş.K ile uygunsuz halde kayınvalidesine yakalandı. Çıplak halde kaçan K., mahalleli tarafından darbedildi.

daha bunun gibi o kadar çeşitli aileler var ki.
kadının kocayı, kocanın kadını aldattığı
şiddetin olduğu
vs vs.

Ne mutlu size ...

Ay konu nerden nereye gelecek malum gundemdeki olaylar... unlu olmaya gerek yok bunlari yasamak icin. Unlulerinki duyuluyo.. ceceli olayinda ise..herife onca zaman yuklenildi aldatti blabla.. tamam dogru degil.. ama karisida onunaldatiyomys ve cocugunun onunde oluyomys bu. Millet birden sinemi savunmaya basladi.. intizarla aldatmasi bj kadinla olmasi sanki isi hafifletiyo mu? Kaldiki kamerayida musti koymamis mail yoluyla yollanmis cocugunuzu kurtarin basligiyla.. mustiyide sevmem ama haksizlik yapiliyo

Ünlülerin çocuklarına gelene kadar. Kafaya takılacak daha bir çok yavru olduğunu düşünüyorum.
Bunca derdin sıkıntının arasında birde akşama yiyebileceği ekmek olup olmadığını düşünen bir sürü çocuk var. Ailesi tarafından dilendirilen,çevre tacizine uğramış,ailenin büyüğünü kaybettip 9 10 yaşlarında ev geçindirmeye çalışan küçük bedenlerin olduğu bir ülkede yaşıyoruz maalesef.
Ünlülerin ki hariç devlet sadece bu çocukları toplamaya kalksa büyük bi kısımı devlet almış olur zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…