Mustafa ceceli sen misin?
Şaka bir yana özel olarak ünlülerin hayatı kötü değil, hayat kötü. Herkes kendi çocuğuna adam gibi sahip çıksa yeter.
Ünlü var ünlü var. Bakınız caner erkin karısını boşarken 3. Kişiyi davaya gerekçe olarak ileri bile sürmedi çocuğu etkilenmesin diye. Bakınız mustafa ceceli karısını tüm ülkeye rezil etmeye çalıştı.Slm kizlar...ünlülerin çocukları bana dert oldu,tamam her türlü maddi imkana sahipler ama her turlü rezilliğe şahit oluyorlar..aldatılmalar..uç yaşantılar..eşcinsel ebeveynler.kazanmak için her şeyi mübah sayan birbiriyle savaş halindeki anne babalar..her türlü sapkın ilişkiye şahit oluyorlar ve yaşadikları yaşayacakları psikolojik travmalarin haddi hesabi yok..devlet neden koruma altina almiyor bu çocukları,büyüdüklerinde nasıl her yönüyle sağlıkli bir birey olabilirler,bu da bir nevi cocuk istismaridir..
Gösterdim canim merak etme o konudan da bilgim var hatta sizden daha cok ilgiliyim...o ilde calisiyorum kendimi ifşa etmek istemem ama gerekenler ilgili mercilere iletildi merak etme sen...senden cok sey yapmisimdir o konuyla ilgili...bu arada babasi değil dayısı..Aynı duyarı Urfa'da 14 yaşında doğum yapan ve kim yaptı diye sorulunca "Abim ya da babam ikisi de tecavüz etti "diyen kız çocuğu içinde gösterdiniz mi ?!
O halde duyarliliginizi neden unlu yani zenginlerin cocuklariyla sinirlandiriyorsunuz? Adalet olsa cocugun kimin cocugu olduguna bakilmazdi zaten. Gereken yapilirdi.Gösterdim canim merak etme o konudan da bilgim var hatta sizden daha cok ilgiliyim...o ilde calisiyorum kendimi ifşa etmek istemem ama gerekenler ilgili mercilere iletildi merak etme sen...senden cok sey yapmisimdir o konuyla ilgili...bu arada babasi değil dayısı..
Ne mutlu size ...Gösterdim canim merak etme o konudan da bilgim var hatta sizden daha cok ilgiliyim...o ilde calisiyorum kendimi ifşa etmek istemem ama gerekenler ilgili mercilere iletildi merak etme sen...senden cok sey yapmisimdir o konuyla ilgili...bu arada babasi değil dayısı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?