Ben öyle dedim aynen burdaki arkadaşlar gündemde ceceli olduğu için sadece onun üzerinden yürüdüler...beğenmediyseniz konuyu yok sayip yorum yapmasaydiniz..eşcinsel konusunda baska bi üye yazmiş karistirdim pardon..asıl siz nereye çekiyosunuz? ben eşcinsellikle ilgili yorum bile yapmadım.
bi kaç gün önce belgesel izledim işid tarfından kaçırılan ezidi kızlar hakkında. içim parçalandı.
ceceli napmış cartı curtu boşanmış eski karısı eşcinsel ilişki yaşıyomuş beni ilgilendirmez.
ha çocuğun piskolojisi bozulduysa ona üzülürüm ama o kadar. burda ‘ünlülerin çocukları’ adı altında konu açıp içeriğinde sırf ceceliden bahsetmekte ayrı komik.
deseniz ki ‘çocukların özel hayatı mahremi kalmıyo herşeyleri ortada veya ilerde sorun olarak karşılarına çıkmaz mı, bu bi tür istismar değil midir?’ anlarım. ama siz öyle demediniz.
Üzülecek cok çocuk var biliyorum onlara da üzülduk üzülüyoruz..paraları var diye bu çocuklara üzülmeyelim mi ben bunlarada üzülüyorum..Çocukları düsünülmesi gereken o kadar çok insan var ki memlekette ,ünlülerin şansına sahip olamayan o nedenle ünlüleri ve çocuklarını dert etmedim hiç
Adamdan hiç hazetmiyorum. Karısını aldattığını duyunca iyice soğudum ama insanlardaki bu sinemciliği de anlayamıyorum. Kadın çarpık ilişkisini çocuğun gözü önünde yaşayacak ve babasının buna itiraz hakkı olmayacak mı? Hanginiz eşiniz biseksüel çıksa bunu olağan karşılar ? Kimse kimsenin ahlak bekçisi olmasınmış, tamam olmasın. Ama yeter kimse kimsenin de ahlaksızlık bekçisi de olmasın. Ahlaksızlık hep bir ağızdan savunulmasın
Ceceliye herkes çok yükleniyor ama eğer evliyken bu durum varsa,çocuğunun gözü önünde de devam ediliyorsa Ceceli'nin çocuğunun velayetini almak istemesini ben haklı buldum.sadece kafama şu takildi madem karisinin kendisini aldattigini evliliğinde biliyordu,okadar trilyon eden villaydi,20bin nafakaydi bunlari nasil hemen kabul etti.cecelinin dava açmasını haklı bulsam da videonun servis edilmesi kabul edilir bı durum değil.kalleşce.bunu kendisinin yaptığını sanmiyorum
Ay bunları konuşmak için kendimizi yormayalim ozman ailece konuşmaya değmez,şaşırmış insanlar.Mustafa Ceceli de eşini aldattı bildiğim kadarı ile...Hatta o kişiyle beraber şu an sanırım.
Mustafa ceceli sen misin?
Şaka bir yana özel olarak ünlülerin hayatı kötü değil, hayat kötü. Herkes kendi çocuğuna adam gibi sahip çıksa yeter.
Işık hızıyla evlendi günah çünküMustafa Ceceli de eşini aldattı bildiğim kadarı ile...Hatta o kişiyle beraber şu an sanırım.
Devlet koruma altına mi alsın dediniz?Hemde bütün ünlülerin çocuklarını?Hemde Türkiye de?
Elini sallasan ünlüye çarpıyor millet ota b.ka ünlü olmuş devlet onların çocukları ile uğraşacak öylemi?
Işık hızıyla evlendi günah çünkü
Unlulerin hayatlarinda yasanmiyor ki bunlar,herkesin hayatinda yasaniyor. Tesbitleriniz yanlis
Ayrica devletin cani istedigi cocugu koruma altina alma yetkisi yok. Maalesef maddiyat cok onemli bu konularda. Devlet adil olmak zorunda,insanlara da adaletli davranmak zorunda,oncelikle...
Üzülecek cok çocuk var biliyorum onlara da üzülduk üzülüyoruz..paraları var diye bu çocuklara üzülmeyelim mi ben bunlarada üzülüyorum..
Cocugun karsisinda oldugunu bilmiyoruzki sadece intizarla iliskisi var ortada Annnin iliskisi ilgilendirmez ama gercekten cocugunu dusunen baba bunu ortaya dokmezAdamdan hiç hazetmiyorum. Karısını aldattığını duyunca iyice soğudum ama insanlardaki bu sinemciliği de anlayamıyorum. Kadın çarpık ilişkisini çocuğun gözü önünde yaşayacak ve babasının buna itiraz hakkı olmayacak mı? Hanginiz eşiniz biseksüel çıksa bunu olağan karşılar ? Kimse kimsenin ahlak bekçisi olmasınmış, tamam olmasın. Ama yeter kimse kimsenin de ahlaksızlık bekçisi de olmasın. Ahlaksızlık hep bir ağızdan savunulmasın
Ceceliye herkes çok yükleniyor ama eğer evliyken bu durum varsa,çocuğunun gözü önünde de devam ediliyorsa Ceceli'nin çocuğunun velayetini almak istemesini ben haklı buldum.sadece kafama şu takildi madem karisinin kendisini aldattigini evliliğinde biliyordu,okadar trilyon eden villaydi,20bin nafakaydi bunlari nasil hemen kabul etti.cecelinin dava açmasını haklı bulsam da videonun servis edilmesi kabul edilir bı durum değil.kalleşce.bunu kendisinin yaptığını sanmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?