Bu dogrumu bari ustunu giyseydiünlü olmayanların çocuklarının hayatları çok mu düzgün?
mesela:
Kocaeli'de 3 çocuk annesi A.S., erkek arkadaşı N.Ş.K ile uygunsuz halde kayınvalidesine yakalandı. Çıplak halde kaçan K., mahalleli tarafından darbedildi.
daha bunun gibi o kadar çeşitli aileler var ki.
kadının kocayı, kocanın kadını aldattığı
şiddetin olduğu
vs vs.
Slm kizlar...ünlülerin çocukları bana dert oldu,tamam her türlü maddi imkana sahipler ama her turlü rezilliğe şahit oluyorlar..aldatılmalar..uç yaşantılar..eşcinsel ebeveynler.kazanmak için her şeyi mübah sayan birbiriyle savaş halindeki anne babalar..her türlü sapkın ilişkiye şahit oluyorlar ve yaşadikları yaşayacakları psikolojik travmalarin haddi hesabi yok..devlet neden koruma altina almiyor bu çocukları,büyüdüklerinde nasıl her yönüyle sağlıkli bir birey olabilirler,bu da bir nevi cocuk istismaridir..
Bilip bilmeden konuşmazsaniz bi daha daha mutlu olacagım sanki ben ünlü çocukları yasamasın da diger çocuklardan banane demişim...o cocuklarin maddi durumu iyi oldugu için aslinda yaşayabilacaklari travmalar görülmüyor dedim..Ne mutlu size ...
Sizinle böyle bir konuda tartışmaya girmeyeceğimBilip bilmeden konuşmazsaniz bi daha daha mutlu olacagım sanki ben ünlü çocukları yasamasın da diger çocuklardan banane demişim...o cocuklarin maddi durumu iyi oldugu için aslinda yaşayabilacaklari travmalar görülmüyor dedim..
Bende ilgilendim tabi ki çocuklarib yaşayacagi her turlu olumsuzluklara karşiyim yani nereye cekmeye çalisiyorsun...ebeveynler eşcinsel olabilir de çocuğunun yaninda davranişlarina dikkat eder...ayrıca; o üye sadece ‘o çocuk içinde böyle duyarlı davrandınız mı’ demiş. hemende savunmay geçip ‘senden çok ilgilendim cınııım merak etme’ demeye gerek yok.
He ceceli kendisi aldatirken sorun yoktu,cocugunu o zaman dusunmemis de eski esi iliski yasayinca mi sorun oluyor? Bir de cocugunun sahit oldugu yalanini uydurmus. Utanma olsa kendisi aldatmazdi en basinda. Kendine baksinühüüüf allah aşkına magazini izleyip gelip buraya konu açmayın.
dünyada ne çocuklar ne istismarlar ne tür eziyetler çekiyo. gelip burade cecelinin çocuğuna üzülemicem. Ondan daha kötü durumda olan ne çocuklar var. ah ah...
Adam birden melake kesildiHe ceceli kendisi aldatirken sorun yoktu,cocugunu o zaman dusunmemis de eski esi iliski yasayinca mi sorun oluyor? Bir de cocugunun sahit oldugu yalanini uydurmus. Utanma olsa kendisi aldatmazdi en basinda. Kendine baksin
Oldum olasi gicik olurum ona zaten,gicikligim percinlendi. HakliymisimAdam birden melake kesildi
Tribünlere oynamak bu olsa gerek.
Bende ilgilendim tabi ki çocuklarib yaşayacagi her turlu olumsuzluklara karşiyim yani nereye cekmeye çalisiyorsun...ebeveynler eşcinsel olabilir de çocuğunun yaninda davranişlarina dikkat eder...
Belli bir kesime yakınlıgından olmasın oAdam birden melake kesildi
Tribünlere oynamak bu olsa gerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?