Ünlülerin çocuklari

Aynen oyle arkadasim cozmussun isi. Videolar tabiiki insanlarda sok etkisi yaratti. Birde sessiz sakin bi kadindi kimse beklemezdi belki..herkes bu haberden faydalanmak niyetinde.. olan tabiiki cocuga olur ne yazikki

Aldattigini nereden biliyorsun? O iliski ne zaman basladi nerden biliyorsun?

Hadi diyelim aldatmis, eh o zaman ikisi ayni esitlikte olmuyor mu? Bu ceceli'ye eski karisinin özel hayatini tüm Türkiye önüne servis etme hakki mi veriyor? Hic mi o cocuk düsünülmüyor?

Videoya konu olan görüntülerin, Mustafa Ceceli ve eski eşinin boşanmalarından önceki bir döneme ait olduğunu söylüyor bazıları. Bu doğru mu hanımlar merak ettim, araştırasım da hiç yok.

Sinem dogru yapmis yani? Cocugunun onunde yaninda bunlari yaptiysa?

Sinem doğru yapmış demiyorum mağdur edilmesine tepki gösteriyorum. Yayınlanan hiçbir Video da çocuk yok. Şayet çocuk olsaydı emin ol Ceceli bu videolar gibi onları da zaten yayınlardi.
Sinem'in yaptığı şey kendisini ilgilendirir. Sadece kendisini ilgilendiren bir durumun rızası dışında hukuki olmayan bir şekilde topluma servis edilmesi ahlaksızlık ve vicdansızlıktır.
Linc kulturunu lutfen savunmayalim.

Bak yaziyorum tekrar etmek zorunda kaliyorum:)

Iliski onceden baslamis.. birlikte cekilen cok fotolari var. Ha bu bi delilmidir bilemem sma iddia bu yonde..

Aldattiysa ikiside esit benim icin.. ama iste cogu unlu bi sekilde sinemi hakli cikariyo kendince.

Basina ben sizdirmadim diyor. Sizdirdiysa cezani versinler. Bu mustafayi hakli yapmiyor ama sinem mustafayi aldattiysa suan videoyu yaydiysa bile bu herif..sinemi aklamiyor bu durum... ve dedigin gibi olan her halukarda gunahsiz yavruya oluyor

Ben ifade edemedim sanirim kendimi:) olay sinemin lez olmasi degil. Evliyken boyle bi iliskisi varmis ve bu bir sekilde ortaya cikti simdi.. bu aldatma degilmis gibi savunuluyo cogu unlu tarafindan. Bu da hic adil degil

Aynen oyle arkadasim cozmussun isi. Videolar tabiiki insanlarda sok etkisi yaratti. Birde sessiz sakin bi kadindi kimse beklemezdi belki..herkes bu haberden faydalanmak niyetinde.. olan tabiiki cocuga olur ne yazikki
Beni Koruyun demek cok sacma bir kere
Birşey yapıyorsanız arkasinda adam gibi durursun
Bunun icin cinsiyetinin erkek olmasina gerek yok
Ama daha yaptigin seyin arkasinda duramayip beni Koruyun diye bir istekte bulunuyorsa hesabında da millete giydirecek cesarettede bir kadin intizar o zaman .
Ben şuana kadar hicbir ünlünün yazili veya konuşma açıklamalı bir söyleminde bu çocuk konusunun geçtiğine rastlamadım
Annedir yapar diyorlar
Zaten kimse anneler bu tur iliski yaşayamaz veya cinsel yönelimi hakkinda yorumda bulunmuyor
Bir cok insan cocuk evdeyken o ortamda yasanan bu ilişkiyi tartışıyor
Millete bu konu uzerinden LGBT güçlendirme çabası yürütüyor
Çocuk istismarına başs bass bağıran ünlüler bugun size ne onlarin tercihi diyor
Çok olmadi haberlerde okumuştum
Bir baba eşiyle iliskiye girerken sira sira cocuklarina dizip izlettiriyormus
Simdi bu cocugun istismar edilmediği anlamini mi taşır ?
Anne veya babaysan çocuğunun ruh sağlığını da on planda tutmak zorundasin
3 yasinda cinsel kimliğin farkina varmaya basliyor bu cocuklar
İki kadin yatiyor uzaniyor turlu turlu hareketler birbirlerinin üstlerine çıkıyorlar vs .
Çocuk bunu sevgi gösterisi olarak mi algılıyor saniyor bu cahil insanlar

Bir de şey var dimi hiç sevmem ama diye başlayan cümleler bu kk ya bayıliyorum

Ben her halukarda bir insanin evine bilmeden kamera yerlesmesi ve bu görüntüler basina yayilmasini dogru bulmuyorum. Özelikle bir kadin olarak. Zaten Türkiyede biseksüel yada lezbiyenlik kabul edilmis seyler degil. Kadin hayati söndü. Yani biz kadinlar bu olayi en cok yadirgamaliyiz.

Bunu Ceceli degil de kim yapacakmis? Kimin isine en cok geliyor?

Ünlü olmakla ne ilgisi var bunun? Ünlü oldukları için medyaya yansıyor ve daha çok duyuyorsunuz sadece. Köylerde, kasabalarda ne ensest ilişkiler, ne aldatmalar, ne rezillikler dönüyor haberiniz var mı? Magazinden ziyade biraz ana haber dinler, gazete okur, hatta Müge Anlı, Serap Paköz, Esra Erol izlerseniz siz de göreceksinizdir.

Haklisin.. mail yoluyla gelmis ve cocugunuzu kurtarin gibi seyler yaziyomus. Bu durumda bu cocugu anneye vereceklerinide sanmiyorum. Istismar var mi onuda bilemiyoruz videoda bu yok ama artik er ya da gec gorecek cocuk bunlari ne yazikki. Kimsenin umru degilki cocuk

Kamerayi yazdim yukarda muhtemelen uye olduklari tarikat yapti.. nedenini kendileri bilir ancak. Boyle birsey zaten suc ve insanin yatak odasinin cekilmesi korkunc birsey birde ortaya dokulmesi felaket oldu onun icin. Ben uzuldum bu duruma..kadin erkek olarak ayirt etmiyorumda.. eger mustafa yaptiysada cezasinj alsin, cunku herkesin duymasina gerek yoktu. Tabii o yaptiysa..

Insan anne babasını seçemiyor işte .
Ama daha zor durumda olan çocuklarda var . Ünlülerin çocukları parayla herseyi hallediyor ha mutlular mı içlerinde mutlu olanlarda vardır elbet ama sevgi olmayınca mutlulukta olmuyor bence .

Yahu niye sönsün hayati ?
Şuan cluplerde orda burda milyon eşcinsel var
On yillik dj'leri ezip geçiyorlar dümdüz çaldıkları müziklerle

Çünkü insanlara farkli geliyor
Kerimcan , sizce yeteneği var mi ?
Ben unlu camiasından hicbir eşcinselin hayatinn sondüğünü gormedim
Olan o kenardaki tanınmayan
Arkasında direk olmayan ecsincelerre oluyor

Kerimcan daha yirtik kendine guveniyo gibi.. sinem baya baya gorunce cok sönük bi tip gibi gozukuyo. Bi anlik bosluguna bile gelmis olabilir bu ise baslamasi diye bile dusundum simdi

Hiçbirimiz çocugumuzun yanında eşimizle sevişmiyoruz olay bundan ibaret benim için, ceceli yaydıysa bunu cok kötü çocuğu acisindan ama sunuda unutmamak gerek mail yoluyla geldiyse onu yapanda verebilir. Dava dosyasından cok rahat para karşılığı satanda olabilir.
Şimdi isi cinsel tercihe kimse getirmesin yanında sevisiyorsaniz ya da sevismesenizde iliskiye dair opmeler dokunuşlar varsa o çocuğun psikolojisi ne olacak.
Ben esime çocuğumun yanında sarilirim,yanağından öperim ama dudağından öpmem ya da sevismem olay budur.
Kim yaydiysa girmek görmek istemiyorum ınstagramda , twitterde ayan bayan oral sexine şahit olmak istemiyorum.
Mustafa ceceli nin bir şarkısını bile bilmem dinlemem. Ama benim eşim gay olsa ,biriyle birilikte olsa sevişse aman cinsel tercihi de diyemem kimse diyemez.
Burda ne cok gördük esim gay , biseksüel yazan. Herkes boyle normal mi karşıladı karsi cinsle evlenmeyecek o zaman.

Kerimcan daha yirtik kendine guveniyo gibi.. sinem baya baya gorunce cok sönük bi tip gibi gozukuyo. Bi anlik bosluguna bile gelmis olabilir bu ise baslamasi diye bile dusundum simdi
Yahu en büyük ornek zaten bulent ersoy
Bu insan zamaninda tercihinden dolayi en buyuk zarar almis insanlardan birisi
Ama en azindan tercihinin arkasinda durmayı biliyor
Ben buyum tercihin bu yönde diyebiliyor
İntizar gibi beni koruyum ben garibim demiyor
Kimsenin kimseyi kafasının ezdigi yok
O yuzden madurum garibim beni Koruyun demek trajikomik
Sinem mesela
Şuan çocuğunu kaybetme olanağı varken kadin cikip beni Koruyun demiyor
İntizar çıkıyor ben garibim beni Koruyun diyor
Eşcinsel olan çoğu insan bu tahribatları yaraları alan almis insanlar zaten
Sen her olayda beni Koruyun diye vahlanacaksan girme o zaman bu tur ilişkilere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…