- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.992
- 548
Yahu niye sönsün hayati ?
Şuan cluplerde orda burda milyon eşcinsel var
On yillik dj'leri ezip geçiyorlar dümdüz çaldıkları müziklerle
Çünkü insanlara farkli geliyor
Kerimcan , sizce yeteneği var mi ?
Ben unlu camiasından hicbir eşcinselin hayatinn sondüğünü gormedim
Olan o kenardaki tanınmayan
Arkasında direk olmayan ecsincelerre oluyor
Haklisin ama diva olmus o artik ayni sey degil tabii.. zamaninda o da cok madur edilmis. intizarin boyle bir aciklama yapmasida cok sacmaydi. Ama sahip cikin cagrisi bosa gitmedi bak herkes ne guzel sahip cikiyor. Kimseyi ilgilendirmiyoki zaten naparlarsa yapsinlar.. olay bu degil.. daha oncede belirttim adaletsizlik var. Mustafa aldatmis millet mustafaya hucum ediyo karisi onu aldatmis gene adamin ustune yuruyolar:) olay onu savunmak bunu savunmakta degil kendi adima.. herkesin agiz birligi yapmiscasina bi cifte standart olayi var.Yahu en büyük ornek zaten bulent ersoy
Bu insan zamaninda tercihinden dolayi en buyuk zarar almis insanlardan birisi
Ama en azindan tercihinin arkasinda durmayı biliyor
Ben buyum tercihin bu yönde diyebiliyor
İntizar gibi beni koruyum ben garibim demiyor
Kimsenin kimseyi kafasının ezdigi yok
O yuzden madurum garibim beni Koruyun demek trajikomik
Sinem mesela
Şuan çocuğunu kaybetme olanağı varken kadin cikip beni Koruyun demiyor
İntizar çıkıyor ben garibim beni Koruyun diyor
Eşcinsel olan çoğu insan bu tahribatları yaraları alan almis insanlar zaten
Sen her olayda beni Koruyun diye vahlanacaksan girme o zaman bu tur ilişkilere
Zaten ikinci videoyu sansurleyebildikleri kadar sansurlemislerIyide bu kadin escinsel olarak bilinmiyordu. Kerimcan, Fatih Ürek felan bu bilinirek ünlü oldu. Ki insanlar bilerek görmezden geliyorlar birde. Bu kadin sadece Ceceli'nin esi ve bir anne olarak biliniyordu. Bu olaydan dolayi harbiden cocugun vehlayetini kaybedebilir.
Üstüne Kerimcan felan gibi aksine, tüm ülke özel anlarina sahit oldu.
Sinem niye sesini çıkartmıyor o muamma zatenHaklisin ama diva olmus o artik ayni sey degil tabii.. zamaninda o da cok madur edilmis. intizarin boyle bir aciklama yapmasida cok sacmaydi. Ama sahip cikin cagrisi bosa gitmedi bak herkes ne guzel sahip cikiyor. Kimseyi ilgilendirmiyoki zaten naparlarsa yapsinlar.. olay bu degil.. daha oncede belirttim adaletsizlik var. Mustafa aldatmis millet mustafaya hucum ediyo karisi onu aldatmis gene adamin ustune yuruyolar:) olay onu savunmak bunu savunmakta degil kendi adima.. herkesin agiz birligi yapmiscasina bi cifte standart olayi var.
Zamaninda erol kose bile sciklsmia intizarin bu durumunu. Ki intizar bana gore cok unlu biri degildi simdi daha unluoldu. Guzel sesi var guzel sarkilari vardi o kesinIyide bu kadin escinsel olarak bilinmiyordu. Kerimcan, Fatih Ürek felan bu bilinirek ünlü oldu. Ki insanlar bilerek görmezden geliyorlar birde. Bu kadin sadece Ceceli'nin esi ve bir anne olarak biliniyordu. Bu olaydan dolayi harbiden cocugun vehlayetini kaybedebilir.
Üstüne Kerimcan felan gibi aksine, tüm ülke özel anlarina sahit oldu.
İntizar açıklamasında " boşandıktan sonra sinem cok üzgündü ben ona destek oldum " diyor .Zamaninda erol kose bile sciklsmia intizarin bu durumunu. Ki intizar bana gore cok unlu biri degildi simdi daha unluoldu. Guzel sesi var guzel sarkilari vardi o kesin
Aynen dedigin gibi ezik bi tipi var..ben goruntuleri gormesem konduramazdim zaten. Cikip birsey demiyor, ayrildiklarindada hic sesi cikmadi mesela. Dedigin gibi gayim lezim benim tercihim dese bu kadar ugrasmiycaklar belku. Gayler dunyanin bj ucunda evleniyor bile..Sinem niye sesini çıkartmıyor o muamma zaten
Çocuğun gidecek elinden hala avukatla onla bunla sevgilisine haber gönderen ergenler gibi laf yolluyor
Çokta size ne kardesim benim tercihin desene
Hazır o yanindayiz diyen unlulerden kimse çocuğunun da bozulan psikolojisini kale almiyorken
Konu birden LGBT savaşına dondu
Evet ya ben uzayda yaşıyorum dünyadan bi haberim yorum yapmak için yapmayin ya..Ünlü olmakla ne ilgisi var bunun? Ünlü oldukları için medyaya yansıyor ve daha çok duyuyorsunuz sadece. Köylerde, kasabalarda ne ensest ilişkiler, ne aldatmalar, ne rezillikler dönüyor haberiniz var mı? Magazinden ziyade biraz ana haber dinler, gazete okur, hatta Müge Anlı, Serap Paköz, Esra Erol izlerseniz siz de göreceksinizdir.
Firsattan istifade olmus eger bu sekilde olduysa..İntizar açıklamasında " boşandıktan sonra sinem cok üzgündü ben ona destek oldum " diyor .
İnsanin gözünde direk nuri alço canlanıyor
Desteğin türüne bak
Zaten ikinci videoyu sansurleyebildikleri kadar sansurlemisler
İntizar sineme oral seks yapiyor oturma odasiydi sanirim .
Yani benimde demek istedigim cinsel yönelimleri degil
Zaten intizarin eşcinsel olduğu bilinen birseydi , cift cinsiyetli olduğu iddiasında orasini bilmiyorum tabi .
Bir videoda çocuğuna annesi sen odana git diyor
Mustafa cecelide zaten en son yayınladığı yazıda Çocuğumun bana anlatiklarida diyerek bir cumle geciyor
Demek ki çocuğunun da şahit olduğu ve anlamlandırma diği şeyler var
Yine diyorum tercihleri zerre umurumda degil
Ama alenen evde bir cocuk yaşadığını da goz onunde bulundurursak eğilip ciplak bela belli alti ciplak yatan bir anneye bir kadinin gelip oral seks yapmadı normal degil gidin Otelde e sevisin bari cok mu zor
Ya bir insan ne kadar ezik olursa olsun ne kadar kendini ifade etmekte zorlanirsa zorlansin çocuğunu kaybetme riski olan bir annenin ben ezik duracagina inanmiyorumAynen dedigin gibi ezik bi tipi var..ben goruntuleri gormesem konduramazdim zaten. Cikip birsey demiyor, ayrildiklarindada hic sesi cikmadi mesela. Dedigin gibi gayim lezim benim tercihim dese bu kadar ugrasmiycaklar belku. Gayler dunyanin bj ucunda evleniyor bile..
Okuyan sanır ki, aile içi whatsapp muhabbeti.Haklisin ama diva olmus o artik ayni sey degil tabii.. zamaninda o da cok madur edilmis. intizarin boyle bir aciklama yapmasida cok sacmaydi. Ama sahip cikin cagrisi bosa gitmedi bak herkes ne guzel sahip cikiyor. Kimseyi ilgilendirmiyoki zaten naparlarsa yapsinlar.. olay bu degil.. daha oncede belirttim adaletsizlik var. Mustafa aldatmis millet mustafaya hucum ediyo karisi onu aldatmis gene adamin ustune yuruyolar:) olay onu savunmak bunu savunmakta degil kendi adima.. herkesin agiz birligi yapmiscasina bi cifte standart olayi var.
Seviyorum mu demem gerekiyor:) ceceliyi sevmiyorum .. aldattiginda cok sovmusumdur. ama adaletsizce linc ediliyor.. herkes agiz birligi yapmiyo mu sence unluler arasinda? Biri gunahkar digeri sutten cikma ak kasik?Okuyan sanır ki, aile içi whatsapp muhabbeti.
Niye bu kadar sahiplenip, ölümüne savunup, yermeler?
Kardeşin mi kuzenin mi diye geçirdim içimden.
Kuzeniyle sevişip boşanan sonra karısıyla yine evli gibi yaşayan adam bu kadar konuşulmadı
O dogru.. pasiflik belki kisiliginde vardir bilemiyorum. Belkide artik hic bisey umrunda degildir.Ya bir insan ne kadar ezik olursa olsun ne kadar kendini ifade etmekte zorlanirsa zorlansin çocuğunu kaybetme riski olan bir annenin ben ezik duracagina inanmiyorum
Bakin suan mesela bir suru insan arkandayim diyor
Niye cikip ben Çocuğumun onunde bu sekilde bir iliski yasamadim diyemiyorsun ?
Yada size ne benim tercihinden diyemiyorsun .
Garibin ben diyen intizar bile gozu acik cikti
Açıkçası ben o görüntüleri onun yaydigina inanmıyorumHadi diyelim cocugun önünde sevistiler, ki bence degil ama hadi öyle olsun, elbette bu bir kötü birsey. Elbette cocugun psikolojisi bozulur.
Ancak eger cocugun psikolojisi cok önemli ise, o video'yu yayinlamak neyin nesidir? Cocugun psikolojisini düsünen Ceceli, karisini aldatirken nerdeydi? Sevgilisi ile tatile giderken? Cocuk birden babasini baska bir kadin ile görmesi cok mu huzur verici?
Resmen camur at izi kalsin olayi. Ceceli sanirim simdiki karisi ile o cocuguda yanina alarak mutlu aile polarisatie vermek istiyordu. Bu sekilde üzerindeki kötü görüsleri silmek istiyordu ancak elinde patladi.
Asla kafa yormam. :)Seviyorum mu demem gerekiyor:) ceceliyi sevmiyorum .. aldattiginda cok sovmusumdur. ama adaletsizce linc ediliyor.. herkes agiz birligi yapmiyo mu sence unluler arasinda? Biri gunahkar digeri sutten cikma ak kasik?
Hayır güzelim sevsen kime ne zatenSeviyorum mu demem gerekiyor:) ceceliyi sevmiyorum .. aldattiginda cok sovmusumdur. ama adaletsizce linc ediliyor.. herkes agiz birligi yapmiyo mu sence unluler arasinda? Biri gunahkar digeri sutten cikma ak kasik?
Sorun yok oyleyse:)Asla kafa yormam. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?