Ünlülerin çocuklari

Evlilik içi yaşanan aldatmanın, evlilik dışında yaşanan heteroseksuel iliskiyle örtbas edilmesi konusu galiba bu.
Ben dünya üzerinde zulüm gören tüm çocuklara çok üzülüyorum. İster psikolojik ister fiziksel.
Çocuğun psikolojisi zaten annesiyle beraber uyuyup uyanan baba müsveddesinin çarşaf çarşaf metresiyle verdiği pozlarla zaten bozulmuştu. Daha sonrasinda yıkılan yuvanın üzerine adam kadınla evlendi bu kez çocuk babası ve başka kadının beraber uyumasına maruz kaldı bunlar zaten bence travmatik.
Ben aldatılan kadının da psikolojisinin yerle bir olduğunu ve bu nedenle tercihlerinin değiştiğini düşünüyorum. Belki yerle bir olduğu anda sadece o kadından ilgi gördü ve yönelimi ona göre değişti? Eleştiremiyorum. Anne o onun dikkat etmesı gerekir diye yorumlar görüyorum... Annelik mukemmel olmak cunku annelerin asla psikolojik problemleri olamaz. Bu sitede ve sosyal medya uzerinde iyice anladım ki çocuğu olmayan kadın eksik kadın annelere gore. Allah çocuk nasip olmayan bu konuda yarası olan tüm kadınlara böyle yaftalarla yaklaşılmasından dolayı yardım etsin..

Adam birden melake kesildi
Tribünlere oynamak bu olsa gerek.

Eee bir sekilde imajini kurtarmak zorunda, pisligi cocugunun annesine surmus ne farkeder..

Konu sahibi hic endise etme o cocuklarin psikolojilerine hicbir sey olmaz.. biraz anlayacak yasa gelince basarlar parayi yollarlar yurt disina, cekerler altina son model araba, yollarlar en iyi okullara ortada ne psikoloji kalir ne etkilenme.. bu kadar rezilligi cikan unlunun hangisinin cocugu agir depresyonda? Burada bilmem kac surungenin tacizine maruz kalip, les kulturde* ayakta kalmaya calisan garibanlarin psikolojisi onemli..

*les kultur: “kol kirilir yen icinde kalir, kimin babasi yapmiyor ki” anlayisi..
yok yani yine kurum ve sahis kotulemekten banlanmak var da :işsiz:

Ha ünsüzlerin çocuk sorunları çözüldü, bir tek ünlülerinki kaldı.
Konu bir âlem gerçekten. :)

Ayrıca şu eşcinselleri de bir rahat bırakın. Rezillik olan onların özel hayatı değil, sizin elalemin özel hayatına dil uzatmanız.

Yıllar once okan bayulgen ceceliyi cok overdi, şoyle durust boyle efendi boyle temiz cocuk diye
Acaba aynı fikirde mi hala :KK70:
O zamanlarını bende hatırlıyorum sanki de dalga geçmek için yapıyor gibi geliyordu bana. Gerçekten bebek yüzlü katil gibi bir efendilikti çünkü sonuçta neler çıktı :KK57:

Ay konu nerden nereye gelecek malum gundemdeki olaylar... unlu olmaya gerek yok bunlari yasamak icin. Unlulerinki duyuluyo.. ceceli olayinda ise..herife onca zaman yuklenildi aldatti blabla.. tamam dogru degil.. ama karisida onunaldatiyomys ve cocugunun onunde oluyomys bu. Millet birden sinemi savunmaya basladi.. intizarla aldatmasi bj kadinla olmasi sanki isi hafifletiyo mu? Kaldiki kamerayida musti koymamis mail yoluyla yollanmis cocugunuzu kurtarin basligiyla.. mustiyide sevmem ama haksizlik yapiliyo
Katılıyorum

Arti birde herkes insan haklari savunucusu olmus. Olay gaylik lezlik oldu diyemi bu kadar mesrulastirilmaya calisiyo? Hani aldatmak kotu birseydi?

Gaylige karsi bi insan degilim, gay is arkadasim var cokta iyi anlasiyorum. Olay bu degil.. cifte standart bu

Keşke ünlü çocuğu olsaydım fnfnfjd fukara olup skandallar arasında kalmaktan daha iyi bence

Bir haber görmüştüm; Ali Ağaoğlu nun oğlu, annesine soruyor: anne babam helikopteri mi değiştirdi?
:dondurma:
Ben psikolojisi bozuk ünlü çocuğu duymadım :KK76:
Simdi sokaktan insanlari cevirsek “keske cecelinin cocugu olaydim,anam baska bir kadinla seviseydi de psikolojim bozulaydi” diyebilecek pek cok hasta ornek bulabiliriz. Toplumun yapisi bozulali cok oldu,sadece biz sonuclari yeni gormeye basladik.

Arti birde herkes insan haklari savunucusu olmus. Olay gaylik lezlik oldu diyemi bu kadar mesrulastirilmaya calisiyo? Hani aldatmak kotu birseydi?

Gaylige karsi bi insan degilim, gay is arkadasim var cokta iyi anlasiyorum. Olay bu degil.. cifte standart bu
Kadın evliyken varmış zaten ilişkileri. Birde adam aldatmış gibi gösterdiler ki adam boşandıktan sonra o kadınla beraber oldu.
Görüntüleri onun yaydığını biliyor muyuz?
O yaptıysa zaten bu da rezalet olan çocuğa oldu, ikisi de umurumda değil açıkçası.

bunlara sadece ünlü çocukları mı şahit oluyor?
bu ülkenin en umulmadık şehirlerinde, sade vatandaşlar swinger partilerinde, grup seks alemlerinde basılmadı mı? üstelik çocukları aynı evde uyurken...
sadece ünlüler göz önünde o kadar, yoksa cinsel özgürlüğün dibi anadoluda yaşanıyor :KK53:

Kadın evliyken varmış zaten ilişkileri. Birde adam aldatmış gibi gösterdiler ki adam boşandıktan sonra o kadınla beraber oldu.
Görüntüleri onun yaydığını biliyor muyuz?
O yaptıysa zaten bu da rezalet olan çocuğa oldu, ikisi de umurumda değil açıkçası.

Aldatti diye biliyorum ben mustiyi. Kisaca ikiside birbirini aldatiyomus ama haberi simdi olmus mustafanin ve piyasayada o vermemis videolari. Oyle dedi yani. Inandirici degil belki ama.. Valla adnan hoca haberini bile golgede burakti..her sayfada bunlar biktik. Sadece aldatmak kotu diyenlerin sinemi savunmalari komik oluyo.. o da aldatmis yani bana gore fark yok.

Babasi,annesi gözünün önünde öldürülen savaş mağduru çocuklar,karısı kızı gözü önünde tecavüz edilen yine savaş mağduru erkekler varken,açlıktan ölen,tecavüze uğrayan,eziyet görüp ihmal edilen,çocuk yaşta çalıştırılan bu halkayı daha çok uzatabiliriz.

Konunuza gelecek olursak sadece ünlü insanlar türlü ahlaksızlık yapıp sadece onların çocukları mağdur olmuyor,sadece hayatları daha göz önünde olduğu için onlar için daha bir yıkım oluyor ne diyelim Allah tüm çocuklarımızın yardımcısı olsun zira iğrenç bir dünyaya iğrenç bir zamanda geldikleri için.

Aldatti diye biliyorum ben mustiyi. Kisaca ikiside birbirini aldatiyomus ama haberi simdi olmus mustafanin ve piyasayada o vermemis videolari. Oyle dedi yani. Inandirici degil belki ama.. Valla adnan hoca haberini bile golgede burakti..her sayfada bunlar biktik. Sadece aldatmak kotu diyenlerin sinemi savunmalari komik oluyo.. o da aldatmis yani bana gore fark yok.
Aynen öyle ikisi de aldatmış neticede

Back
X