- 31 Aralık 2014
- 1.930
- 3.340
- 133
Yalnız sesli güldüm çocuklar sıçradıMustafa ceceli sen misin?
Şaka bir yana özel olarak ünlülerin hayatı kötü değil, hayat kötü. Herkes kendi çocuğuna adam gibi sahip çıksa yeter.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yalnız sesli güldüm çocuklar sıçradıMustafa ceceli sen misin?
Şaka bir yana özel olarak ünlülerin hayatı kötü değil, hayat kötü. Herkes kendi çocuğuna adam gibi sahip çıksa yeter.
Adam birden melake kesildi
Tribünlere oynamak bu olsa gerek.
O zamanlarını bende hatırlıyorum sanki de dalga geçmek için yapıyor gibi geliyordu bana. Gerçekten bebek yüzlü katil gibi bir efendilikti çünkü sonuçta neler çıktıYıllar once okan bayulgen ceceliyi cok overdi, şoyle durust boyle efendi boyle temiz cocuk diye
Acaba aynı fikirde mi hala![]()
Yok kiz tulin sahine onerdi hatta ceceliyi ama bilmedigi bisey vardı ikisi de evliydiO zamanlarını bende hatırlıyorum sanki de dalga geçmek için yapıyor gibi geliyordu bana. Gerçekten bebek yüzlü katil gibi bir efendilikti çünkü sonuçta neler çıktı![]()
Yan yana hayal edemedimYok kiz tulin sah
ine onerdi hatta ceceliyi ama bilmedigi bisey vardı ikisi de evliydi![]()
KatılıyorumAy konu nerden nereye gelecek malum gundemdeki olaylar... unlu olmaya gerek yok bunlari yasamak icin. Unlulerinki duyuluyo.. ceceli olayinda ise..herife onca zaman yuklenildi aldatti blabla.. tamam dogru degil.. ama karisida onunaldatiyomys ve cocugunun onunde oluyomys bu. Millet birden sinemi savunmaya basladi.. intizarla aldatmasi bj kadinla olmasi sanki isi hafifletiyo mu? Kaldiki kamerayida musti koymamis mail yoluyla yollanmis cocugunuzu kurtarin basligiyla.. mustiyide sevmem ama haksizlik yapiliyo
Arti birde herkes insan haklari savunucusu olmus. Olay gaylik lezlik oldu diyemi bu kadar mesrulastirilmaya calisiyo? Hani aldatmak kotu birseydi?Katılıyorum
Simdi sokaktan insanlari cevirsek “keske cecelinin cocugu olaydim,anam baska bir kadinla seviseydi de psikolojim bozulaydi” diyebilecek pek cok hasta ornek bulabiliriz. Toplumun yapisi bozulali cok oldu,sadece biz sonuclari yeni gormeye basladik.Bir haber görmüştüm; Ali Ağaoğlu nun oğlu, annesine soruyor: anne babam helikopteri mi değiştirdi?
Ben psikolojisi bozuk ünlü çocuğu duymadım![]()
Kadın evliyken varmış zaten ilişkileri. Birde adam aldatmış gibi gösterdiler ki adam boşandıktan sonra o kadınla beraber oldu.Arti birde herkes insan haklari savunucusu olmus. Olay gaylik lezlik oldu diyemi bu kadar mesrulastirilmaya calisiyo? Hani aldatmak kotu birseydi?
Gaylige karsi bi insan degilim, gay is arkadasim var cokta iyi anlasiyorum. Olay bu degil.. cifte standart bu
Kesinlikle, ceceliyi de cecelistleri de görmek istemiyorum artık, hep boş laf...biktim su cecelistlerden
![]()
Kadın evliyken varmış zaten ilişkileri. Birde adam aldatmış gibi gösterdiler ki adam boşandıktan sonra o kadınla beraber oldu.
Görüntüleri onun yaydığını biliyor muyuz?
O yaptıysa zaten bu da rezalet olan çocuğa oldu, ikisi de umurumda değil açıkçası.
Aynen öyle ikisi de aldatmış neticedeAldatti diye biliyorum ben mustiyi. Kisaca ikiside birbirini aldatiyomus ama haberi simdi olmus mustafanin ve piyasayada o vermemis videolari. Oyle dedi yani. Inandirici degil belki ama.. Valla adnan hoca haberini bile golgede burakti..her sayfada bunlar biktik. Sadece aldatmak kotu diyenlerin sinemi savunmalari komik oluyo.. o da aldatmis yani bana gore fark yok.