- 23 Ağustos 2020
- 6.744
- 12.695
- 198
- Konu Sahibi akasayalar
-
Nerden biliyorsunuz bittiğini ? Virüs asla sıfırlanmaz yıllarca da sürebilir . Sıfırlandıgını düşünün , yurt dışından gelen enfekte olmuş biri bile tekrar alevlendirmeye yeter . Nitekim öyle olmustu başlangıçtaSizin düşüncenize sahip insanlar yüzünden bu haldeyiz para senden benden insandan daha önemli değil mi. Hiç utanmıyorsunuz da wuhan 5ayda bitirdi biz 5 ayda patlama noktasına geldik. Nolurdu en başta adam akilli karantina yapıp virüsü 0 lasaydık
Kizin evde karantinada olmasi lazim saglik bakanligi hayat eve sigar uygulamasini indirin orda sikayet bolumu var orayada bildirebilirsiniz firmayi uygulamaya yeni kondu dun haberler soyledi birde yeni uygulama banada esim soyledi artik usyerinde diyelim bir kiside cikti o kisi karantinaya alinacak ama isyeri karantina alinmayacak egerki septimlar varsa isyeri izin verecek onun disinda isyeri açik kalacak devam edecek bu uygulama yeni basladi onceden isteri karantinaya aliniyordu cok sacma benceKizlar merhabalar cok yakinim buyuk bir magazada viaport avmde k...n firmasinda calisiyor marka adi vermek yasak olabilir diye yazmadim. Orda calisan bir kiza korono tanisi konuluyor ve magaza karanatinaya almak yerine 65 kisilik magazasini acmaya devam ediyor. Nasil ogrendim sabah telefon geldi magazaya cagirdilar. Normal calisilmasi icin. Onu gectim kiz birebir satista bu musterileride riske atmak degilmi. Personeller olayi bilenler dunden beri cimere 184 e her yere sikayet ettik daha ne yapabliriz.
Merak ettigimden soruyorum dunyada virus bitmeden turkiyede nasil sifirlanacak(0) bana anlatabilirmisiniz vuhanda virus falanda bitmedi hicbir devletin gucu yetmez heryeri kapatip herkesi eve kapatmak her devlet ister bunu ama ekonomi zaten bitik millet birbirini yerdi kitlik olurdu size şaka gibi geliyor oturdugunuz yerden konusmak kolay devlet kapatsin heryeri eeee sonra ne olacak devletin butcesi varmi suanki hukumetide destekleyen biri degilim ama akil var nizam varSizin düşüncenize sahip insanlar yüzünden bu haldeyiz para senden benden insandan daha önemli değil mi. Hiç utanmıyorsunuz da wuhan 5ayda bitirdi biz 5 ayda patlama noktasına geldik. Nolurdu en başta adam akilli karantina yapıp virüsü 0 lasaydık
Umarim bu süreci sağsalim atlatırsınız. Hepimiz sağsalim atlatırız.Belirti olmadan test yapılmıyor. Bizim kurumda karantina uygulanması mümkün değil yaptığımız iş dolayısıyla fakat odalarımız ilaçlandı sürekli maske veriliyor, koridorlarda dezenfektanlarımız var.
İşte dedigim gibi olmus yeni uygulama malesef bu sekilde bizzat edimin isyerine yazi geldi boyle bisey olursa kim septom belirti olursa onlar karantinada olacak onun disinda herkes calismaya devam edecekmisKizlar yanlis yazmisim korono olan kisi karantinada. Ama magaza cakisanlari karantinada degil
Kesinlikle inanmıyorum. ‘Pcr pozitif’ elemanı hiçbir patron çalıştıramaz böyle bir risk alamaz. Biz Şüpheliyi çalıştıramadık yahu üstelik negatif çıktılar sonundaay hemen kapatılsın demedim ki yani her yerde bu durum mevcut demek istedim bazen saçma soru sorayım muhalif olmaya çalışayım derken abarttıkça abartıyorsunuz. evet pozitif olduğunu bile bile çalıştırılan kişiler var bu durum için acaba hangi soruyu soracaksınız? herkes her şeyi biliyor kimi kime şikayet edeceğiz onu da söyleyin
Çalıştırabildi mi peki? Deli cesareti olsa gerek..O yine iyiymiş
Bizim patron coronalı hastayı işe çağırmıştı
Hayır hepimiz itiraz ettikÇalıştırabildi mi peki? Deli cesareti olsa gerek..
Bir çok işyeri bu durumda bir kişide çıkmış daha yapmazlar karantinaKizlar yanlis yazmisim korono olan kisi karantinada. Ama magaza cakisanlari karantinada degil
İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. İnşallah bu süreci ülke olarak en az kayıpla atlatırız. Kına, sünnet gibi etkinliklere 14 ilde tekrardan yasak geldi, haftasonu sokağa çıkma yasağı gelmesi de yakındırUmarim bu süreci sağsalim atlatırsınız. Hepimiz sağsalim atlatırız.
Bence sonbaharda gene haftasonları sokağa çıkma yasağı gelecek.
Arada Viaport a uğrayıp bı iki magzaya uğramak istiyordum. Amanhic cesaret edemedim. Şimdi hayatta gitmem.
Buarada çoluk çocuk AVM AVM gezen tiplere sinir oluyorum
Başına bela alırdı zatenHayır hepimiz itiraz ettik
Mantıklı düşün hepimize bulaşsa kimse işe gelemeyecek dedik
Ona cesaret edemedi
O zaman sınır kapılarını kapatıcaz wuhan nasıl bitirdi tarihte de salgınlar oldu illa bittilerNerden biliyorsunuz bittiğini ? Virüs asla sıfırlanmaz yıllarca da sürebilir . Sıfırlandıgını düşünün , yurt dışından gelen enfekte olmuş biri bile tekrar alevlendirmeye yeter . Nitekim öyle olmustu başlangıçta
Virüs riski ortaya çıktığı zaman müşteriler tedirgin olmasin diye maske takmalarina izin verilmiyordu lcw'de.Suan kemerdeyim. Lcw de corona ciktigi icin magazayi kapattilar. Boyle seyler magaza insiyatifine birakilmamali. Genel bir kural olmali.
Lcw yi tebrik etmek lazim o zaman. Boyle yaptigi icin.
Bitecek muhakkak ama yıllar sürebilir etkili bir tedavi bulmaları . Ayrıca bu virüs hala mutasyona uğramadı , normalde virüsler mutasyona uğruyor . Aşı çıktı deniyor fakat kaç kişinin aşı yaptırmaya cesareti olucak orasıda muamma...O zaman sınır kapılarını kapatıcaz wuhan nasıl bitirdi tarihte de salgınlar oldu illa bittiler
Iyide lcw magazasinida deposunuda ilk kapatanlardandi. Gecen hafta alisveris yaptim. Calisanlar maske siperlik takiyordu ve kasalara pleksiden gise yapılmıştı.Virüs riski ortaya çıktığı zaman müşteriler tedirgin olmasin diye maske takmalarina izin verilmiyordu lcw'de.
Mart nisan aylarindan bahsediyorum. "Virus riski ortaya ciktigi zaman" dedim bu anlasilsin diye. Bu durumu yasayan kardesimdi. Sehir efsanesi degil yani. Bugunlerde alinan onlemleri bilmiyorum. Çünkü aylardir adim atmadim magazaya. Elbette ki gereken onlemler alınmıştır. Ancak bu basta boyle degildi.Iyide lcw magazasinida deposunuda ilk kapatanlardandi. Gecen hafta alisveris yaptim. Calisanlar maske siperlik takiyordu ve kasalara pleksiden gise yapılmıştı.
Gerissi bana sehir efsanesi gibi geliyor.
Olabilir belki. Ilk baslarda durumun ciddiyetini kimse anlamamıştı. Hos hala anlamayanlar var o ayri.Mart nisan aylarindan bahsediyorum. "Virus riski ortaya ciktigi zaman" dedim bu anlasilsin diye. Bu durumu yasayan kardesimdi. Sehir efsanesi degil yani. Bugunlerde alinan onlemleri bilmiyorum. Çünkü aylardir adim atmadim magazaya. Elbette ki gereken onlemler alınmıştır. Ancak bu basta boyle degildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?