Unlur bir magaza calisaninda korono cikti magaza acik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nerden biliyorsunuz bittiğini ? Virüs asla sıfırlanmaz yıllarca da sürebilir . Sıfırlandıgını düşünün , yurt dışından gelen enfekte olmuş biri bile tekrar alevlendirmeye yeter . Nitekim öyle olmustu başlangıçta

Kizin evde karantinada olmasi lazim saglik bakanligi hayat eve sigar uygulamasini indirin orda sikayet bolumu var orayada bildirebilirsiniz firmayi uygulamaya yeni kondu dun haberler soyledi birde yeni uygulama banada esim soyledi artik usyerinde diyelim bir kiside cikti o kisi karantinaya alinacak ama isyeri karantina alinmayacak egerki septimlar varsa isyeri izin verecek onun disinda isyeri açik kalacak devam edecek bu uygulama yeni basladi onceden isteri karantinaya aliniyordu cok sacma bence

Merak ettigimden soruyorum dunyada virus bitmeden turkiyede nasil sifirlanacak(0) bana anlatabilirmisiniz vuhanda virus falanda bitmedi hicbir devletin gucu yetmez heryeri kapatip herkesi eve kapatmak her devlet ister bunu ama ekonomi zaten bitik millet birbirini yerdi kitlik olurdu size şaka gibi geliyor oturdugunuz yerden konusmak kolay devlet kapatsin heryeri eeee sonra ne olacak devletin butcesi varmi suanki hukumetide destekleyen biri degilim ama akil var nizam var

Umarim bu süreci sağsalim atlatırsınız. Hepimiz sağsalim atlatırız.
Bence sonbaharda gene haftasonları sokağa çıkma yasağı gelecek.

Kizlar yanlis yazmisim korono olan kisi karantinada. Ama magaza cakisanlari karantinada degil
İşte dedigim gibi olmus yeni uygulama malesef bu sekilde bizzat edimin isyerine yazi geldi boyle bisey olursa kim septom belirti olursa onlar karantinada olacak onun disinda herkes calismaya devam edecekmis

Kesinlikle inanmıyorum. ‘Pcr pozitif’ elemanı hiçbir patron çalıştıramaz böyle bir risk alamaz. Biz Şüpheliyi çalıştıramadık yahu üstelik negatif çıktılar sonunda

Arada Viaport a uğrayıp bı iki magzaya uğramak istiyordum. Amanhic cesaret edemedim. Şimdi hayatta gitmem.

Buarada çoluk çocuk AVM AVM gezen tiplere sinir oluyorum

Umarim bu süreci sağsalim atlatırsınız. Hepimiz sağsalim atlatırız.
Bence sonbaharda gene haftasonları sokağa çıkma yasağı gelecek.
İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. İnşallah bu süreci ülke olarak en az kayıpla atlatırız. Kına, sünnet gibi etkinliklere 14 ilde tekrardan yasak geldi, haftasonu sokağa çıkma yasağı gelmesi de yakındır

Reactions: 000
Arada Viaport a uğrayıp bı iki magzaya uğramak istiyordum. Amanhic cesaret edemedim. Şimdi hayatta gitmem.

Buarada çoluk çocuk AVM AVM gezen tiplere sinir oluyorum

Haklısınız biz de avm ve toplu taşımadan uzak duruyoruz. Ama sormak istiyorum yanlış anlamayın o avm avm gezen insanların çoğu zaten haftaiçi de toplu taşıma ile işe gidiyor buna bir çözümünüz var mı ? Adamın cebinde parası zaten yok, e haftanın altı günü metrobüsle işe de gitmiş çünkü patronu gel demiş sizce Pazar günü koronayı umursar mı?

O zaman sınır kapılarını kapatıcaz wuhan nasıl bitirdi tarihte de salgınlar oldu illa bittiler

Suan kemerdeyim. Lcw de corona ciktigi icin magazayi kapattilar. Boyle seyler magaza insiyatifine birakilmamali. Genel bir kural olmali.

Lcw yi tebrik etmek lazim o zaman. Boyle yaptigi icin.
Virüs riski ortaya çıktığı zaman müşteriler tedirgin olmasin diye maske takmalarina izin verilmiyordu lcw'de.

O zaman sınır kapılarını kapatıcaz wuhan nasıl bitirdi tarihte de salgınlar oldu illa bittiler
Bitecek muhakkak ama yıllar sürebilir etkili bir tedavi bulmaları . Ayrıca bu virüs hala mutasyona uğramadı , normalde virüsler mutasyona uğruyor . Aşı çıktı deniyor fakat kaç kişinin aşı yaptırmaya cesareti olucak orasıda muamma...

Virüs riski ortaya çıktığı zaman müşteriler tedirgin olmasin diye maske takmalarina izin verilmiyordu lcw'de.
Iyide lcw magazasinida deposunuda ilk kapatanlardandi. Gecen hafta alisveris yaptim. Calisanlar maske siperlik takiyordu ve kasalara pleksiden gise yapılmıştı.
Gerissi bana sehir efsanesi gibi geliyor.

Iyide lcw magazasinida deposunuda ilk kapatanlardandi. Gecen hafta alisveris yaptim. Calisanlar maske siperlik takiyordu ve kasalara pleksiden gise yapılmıştı.
Gerissi bana sehir efsanesi gibi geliyor.
Mart nisan aylarindan bahsediyorum. "Virus riski ortaya ciktigi zaman" dedim bu anlasilsin diye. Bu durumu yasayan kardesimdi. Sehir efsanesi degil yani. Bugunlerde alinan onlemleri bilmiyorum. Çünkü aylardir adim atmadim magazaya. Elbette ki gereken onlemler alınmıştır. Ancak bu basta boyle degildi.

Olabilir belki. Ilk baslarda durumun ciddiyetini kimse anlamamıştı. Hos hala anlamayanlar var o ayri.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…