- 6 Ağustos 2020
- 318
- 381
- 18
- Konu Sahibi akasayalar
-
Ben hep evdeyim zaten. Virüs kapan kişi sayisini az göstermeye çalışıp yeterince test yapılmadığı için bu kadar yayılmadi mi? Korona olan kişinin yaşadığı aynı evdekilere bile test yapılmıyor güya evde kalın diyorlar millet işe güce gidiyo dinliyor mu sanki , benim temizlik hijyen ve sosyal mesafe uygulamami herkes yapabilir zaten salgın durmuştu başkasından öğrenecek biseyim yok bu konudaSiz herseyi ne kadar kolay sanıyorsunuz böyle , suan günlük enfeksiyon 1000 küsür tabi bu resmî bilgiler bide hastalanıp farkında olmayanlar yada umursamayanlar var ... bu bin kişinin her biri en az günlük 10 kişiyle temas etmişse 1000*10 ve bu temas ettiklerinin bide temas ettikleri var çıkın şimdi işin içinden çıkabiliyorsanız ... dediğim gibi fazla gezmeyin sosyal mesafenizi koruyun ve hijyen kurallarını iyi öğrenin Ayrıca ufacık bir hastalık belirtisi olduğunda evde kalın başka bişey düşünmenize gerek yok !
Sevgili Mune, M meredithgrey üyenin bu konu içerisindeki fikirlerine beğenmedim verdim. Ardından hemen cevaplarıma gelip beğenmedim verdi. Ben şahsa değil fikirlere bakıyorum. Bu beğenmeyeni bulup hemen beğenmedim vermenin bir yaptırımı var mı?Hanımlar lütfen dikkatli yazın ki polemik vb olmasın, sonra üzülen siz oluyorsunuz.
Sevgili Mune, M meredithgrey üyenin bu konu içerisindeki fikirlerine beğenmedim verdim. Ardından hemen cevaplarıma gelip beğenmedim verdi. Ben şahsa değil fikirlere bakıyorum. Bu beğenmeyeni bulup hemen beğenmedim vermenin bir yaptırımı var mı?
Verilen tepki neden şahsi algılanıyor. Fikirleri tartışıyoruz sanıyorum burada.
Benim çalıştığım hastanede bir kaç iş arkadaşına da korona bulaştı , bu durumda hastaneyi kapatıp karantinaya almak gerekiyor ... ne kadar basit geliyor size böyle şeyler , biraz değiştirin bu kafayı lütfen !
Malum markanin ilk vukuati degil bu. Korona haricinde de her türlü haksızlığa maruz bırakılmıştı çalışanlar.Kizlar merhabalar cok yakinim buyuk bir magazada viaport avmde k...n firmasinda calisiyor marka adi vermek yasak olabilir diye yazmadim. Orda calisan bir kiza korono tanisi konuluyor ve magaza karanatinaya almak yerine 65 kisilik magazasini acmaya devam ediyor. Nasil ogrendim sabah telefon geldi magazaya cagirdilar. Normal calisilmasi icin. Onu gectim kiz birebir satista bu musterileride riske atmak degilmi. Personeller olayi bilenler dunden beri cimere 184 e her yere sikayet ettik daha ne yapabliriz.
Aynısını bana da yaptıSevgili Mune, M meredithgrey üyenin bu konu içerisindeki fikirlerine beğenmedim verdim. Ardından hemen cevaplarıma gelip beğenmedim verdi. Ben şahsa değil fikirlere bakıyorum. Bu beğenmeyeni bulup hemen beğenmedim vermenin bir yaptırımı var mı?
Verilen tepki neden şahsi algılanıyor?Fikirleri tartışıyoruz sanıyorum burada.
Sizin düşüncenize sahip insanlar yüzünden bu haldeyiz para senden benden insandan daha önemli değil mi. Hiç utanmıyorsunuz da wuhan 5ayda bitirdi biz 5 ayda patlama noktasına geldik. Nolurdu en başta adam akilli karantina yapıp virüsü 0 lasaydıkNapılcak peki bütün avm mi kapatılacak ne olmasını istiyorsunuz malesef normalleşmemiz gerekiyor öyle kolay değil bir iş yeri kapatmak
bazi konularda denk geliyorum. istisnasiz sikayet ediyorum. bu hareketin de bir sonucu olmali. uye ismine bile bakmiyorsun fikri onaylamayip begenmedim veriyorsun. arayip buluyor sayfalar sonra tum mesajlarina begenmedim veriyor hirsla. birine tesekkur ederim yazmissin sadece. ona da begenmedim veriyor. sorsan fikrini begenmek zorunda miyim diyecekAynısını bana da yaptı
bazi konularda denk geliyorum. istisnasiz sikayet ediyorum. bu hareketin de bir sonucu olmali. uye ismine bile bakmiyorsun fikri onaylamayip begenmedim veriyorsun. arayip buluyor sayfalar sonra tum mesajlarina begenmedim veriyor hirsla. birine tesekkur ederim yazmissin sadece. ona da begenmedim veriyor. sorsan fikrini begenmek zorunda miyim diyecekbegeni sayisi muhim degil. ama bu zihniyet beni rahatsiz eden.
Aynısını bana da yaptı
ay hemen kapatılsın demedim ki yani her yerde bu durum mevcut demek istedim bazen saçma soru sorayım muhalif olmaya çalışayım derken abarttıkça abartıyorsunuz. evet pozitif olduğunu bile bile çalıştırılan kişiler var bu durum için acaba hangi soruyu soracaksınız? herkes her şeyi biliyor kimi kime şikayet edeceğiz onu da söyleyinSizce fabrikayı kapatmaları mı gerekiyor? Amcanız ile yakın temaslı kişilere test yapıldı mı bilginiz var mı? Pozitif olduğunu bile bile çalıştırdıkları kimse var mı?
Herkesin fikrine saygı duyuyorum ama Türkiye’nin ekonomik durumu ortada degil mağazaları ufak bir işletme bile kapansa bile hersey alaşağı oluyor. Maalesef Avrupa’daki gibi herkesin sosyal güvencesi yok bu ülkede . Belki sağlık daha önemli ama ekonomik yoksulluğun getirdiği saglık sorunlarına ne demeli ...boyle sacma histeri yuzunden euro 9 lira oldu..
Evde oturup orayi burayi kapat demek ne kolay bazilari icin..
o zaman koca avm yi kapatsinlar, hatta ulkeyi komple kapatalim daha kolay
Kizlar merhabalar cok yakinim buyuk bir magazada viaport avmde k...n firmasinda calisiyor marka adi vermek yasak olabilir diye yazmadim. Orda calisan bir kiza korono tanisi konuluyor ve magaza karanatinaya almak yerine 65 kisilik magazasini acmaya devam ediyor. Nasil ogrendim sabah telefon geldi magazaya cagirdilar. Normal calisilmasi icin. Onu gectim kiz birebir satista bu musterileride riske atmak degilmi. Personeller olayi bilenler dunden beri cimere 184 e her yere sikayet ettik daha ne yapabliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?