Unut gitsin vs Açıl gitsin

erkeğe açılmam, açıldığım oldu herifi kabartmaktan başka bir halta yaradığını görmedim.erkekler dendiği gibi ilkel ve düz yaratıklar ve kovalamayı seviyorlar. instagramdan mesaj atmışın aldıgın yanıttan tavrı belli değilmi sence sandıgın gibi olsa herifde az ışık yaksa yürü derdim yinede sen bilirsin
Bunun yine aynı kurumdan yakın bi arkadaşı bi ara bana sosyal medyadan sürekli yazıyodu, niyetini açık açık söylemedi ama ima ediyodu.Ben de niyetini anlayınca, konuyu bi şekilde açıp sevgilim var dedim, o kötü hissetmesin, reddetmek zorunda kalmayayım diye.Bilmiyorum belki o muhabbeti biliyordur, arkadaşının benden hoşlandığını bilse bana yeşil ışık yakmaz, belki biliyodur.Arkadaşı sevgilisi varmış da demiş olabilir.Bilmiyorum ama acayip bi şekilde birbirimiz için çok uygun insanlarız, ya da ben öyle düşünöel istiyorum bilmiyorum

Bende eski çalıştığım yerde birinden hoşlanmıştım hiç bir şey söylemedim oda hiç oralı olmadı unuttum gitti açılsaydım reddedilseydim üzülürdüm aşktan yüzü gülmemiş biri olarak unut gitsin bence çünkü açılan kız olunca erkeklerde bi egolanma oluyor iki kelimeyi bir araya getiremeyen adam kendini brad pit sanıyor çevrende çok örnekleri var açılıp çok üzülen
Ya açılsaydınız da yüzünüz onunla gülmüş olsaydı.Olaya bu açıdan bakıyorum ben biraz :)

Hiç ışık yoksa ve ilgi göstermeyen bir insana açılmazdım doğrusu.
Ya hiç cevap vermezse veya ters bir cevap verirse geldiğinde nasıl yüzüne bakarım diye düşünürdüm.
Ancak arkadaşça askere gitmişsin hayırlı olsun gibilerden arkadaşça başlanabilir, gidişat nereye götürürse akışa bırakılabilir.

Seni tanımak istiyorum de sonuçta aşk değil ki yaşadığın hiç tanımadığın biri tanırsan belki bşyler hissedersin

Tam olarak ne yazdınız, nası girdiniz konuya?Reddedilirsem üzülürüm biraz ama, ya tutarsa :)
Açıkcası biraz çocukca yaptım ya :) benim olmayan bir hesaptan yazdım ilk önce . Sevgilin var mı vs diye . Sonra seni hep görüyorum falan dedim . Sonra çocuk şüphelendi . Kimsin diye . Ben de dershaneden bir ara aynı sınıftaydık dedim . O da anladım şimdi kim olduğunu dedi . (Görüntümü tarif etti , ismimi hatırlamıyordu sanırım ) ben de şaşırdım . Evet oyum dedim . O şekilde oldu .

Demek ki belli etmişim biraz ki çocuk anladı tam ismimi söylemeden :)

Şimdi olsa böyle çocukca yapmazdım açıkcası direkt derdim . “Sana karşı bir şeyler hissediyorum . Olumsuz cevabın aramızdaki diyaloğu değiştirmez . Sadece içimde tutmak istemedim , bir gün acaba demek istemiyorum . “ gibisinden bir şey yazardım .

bence acilmaktan ziyade oncelikle iletisime gecin mesaj yazin askere gitmissin yeni ogrendim bende arkadaslardan nasilsin iyimisin canin sikilirsa arada bana yazabilirsin gibisinden bir mesaj ver :)

Back
X