Unutabilecekmiyim onu herseyim dunyam olmus o benim cok gucsuzum cok yorgunum artik

Slbng

Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2014
40
1
6
35
Ankara
Nasil unutucam onu beraber yurudugumz yollardan gecerken bile canim yanio en ufak bi adimda kosarim ben ona

Unutmak biraz da senin elinde, sürekli onu hatırlatacak şeyler yaparsan unutamazsın elbette.. Olayı bilmiyorum o yüzden fazla bir şey diyemem. Daha açar mısın ?Noldu ?

Unutmaktan baska care yokki canim yaa hepimiz bi sekilde unutuyoruz unutuluyoruz..bi sure zor gecicek senin icin ama gecicek bi sekilde gecicek iste..soylemesi kolay ama yasamasi zor bi durum ;((

Açmış olduğunuz sabit bir konunuz var zaten oradan devam edebilirdiniz,konu içeriğiniz aynı olduğu için forumda aynı içerikli konuları açmak yasak.

Ayrıca lütfen harfleri kisaltmadan yaz:)

Nasil unutucam onu beraber yurudugumz yollardan gecerken bile canim yanio en ufak bi adimda kosarim ben ona

Canım bi arkadaş daha demiş unutmak istesen unutursun aslında, canının daha az yanmasını sağlayabilirsin. Bende ayrılık acısı çekiyorum seni çok iyi anlıyorum. Sevdiğim adamdan ayrılmak istediğimi söyledim 1,5 aydır ayrıyız pişman oldum ama o dönmyor çok kırılmış. Şimdi bu süre zarfında unutmak istesem çok güzel unuturdum, mesela ben bilerek canımı yakıyorum, onu unutmaya kıyamadığımdan. Aylar önce attığı mesajları tek tek okuyorum bıkmadan, polarını kokluyorum, bana aldığı kitapları bilerek gözümün önüne koyuyorum,çerçevede ki resmimiz odamın hala baş köşesinde, telefonda resimleri var onuda geçtim telde hala ona hitap ettiğim isim olarak kayıtlı .. Tek yamadığım şey şu, evlenince düğünümüzde çalmasını istediğimiz bi şarkı var aynı zamanda ikimizin de şarkısı onu bi yerde duymayı geçtim ben mırıldandığımda bile kalbimin ortasına inanılmaz şiddetli bi ağrı giriyor yüzüm alev kütlesi gibi oluyor nefes alış verişim hızlanıyor o yüzden mümkün oldğnca o şarkıdan uzak duruyorum çünkü hepsnden çok canımı yakıyor

Diyeceğim o ki onu hatırlatan herşeyi tek tek kaldır. Hareketli müzikler dinle eminim ruh halini değiştirecektir .. bide bol bol el aç dua et rabbime. Allah yardımcın olsun tatlım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…