- 23 Eylül 2019
- 454
- 124
- 33
- Konu Sahibi Yesilintonu
Hanimalr selam. Size cook icimi acitan, unutamadigim mevzumla geldim. Tam tamina 1.5 ay once babamin bir rahatsizliga yakalandigini ogrendik. Agir bi hastalik. Dunya basimiza yikildi. 2 abla bir kiz kardesm var. Tabi biz devamli arastiriyoruz nedir nasil tedavisi vardir vs. Wtsp grunundan devamli yazisiyoriz. Doktorlar arastriyoruz falan. Dun annemlere gittik esim de vardi tabi. Neyse. Cay faslinda da erkekleri salonda biraktik biz balkona gectik babamin yannda konusmayalim diye ablamlar ve kardesimle.brirkackere iceri gecip cay doldurdum. Bi kere ablam falan kalkti. Ama biz ne yapabliriz nereleden doktor buluruz.bunlsri konusuyoruz balkonda... hepimiz gozu yasli. Iceri gidiyorum geliyorum esimn surati asik.. sabah ufak bi tartsmamiz olmustu ondan saniyorum! Neyse kalktik annemlerden eve donuyoruz. Bana demez mi bi cay servisinz bile yok! Bu ne terbiyesizlik! Kac kadinsiniz! Ben bole sylere onem veririm bilmiyomusun!! Beygendinin surati bundan asikmis!! Ne diyosun sen bilmyomusun babamn durumunu toplanip konustk adamin yannda konusmayalm diye dedim. Nolduu ucak indrsiniz sanki noldu cozdunuz mu?? Mallar toplulugu!!!! Her biriniz surwkli birbirinizi fisliyorsunuz whtsptan brinirinize surekli onu buldum bunu buldum atiyorsuniz bisey bildiginiz de yok! Laflara bakinn. Buuuzzz gibi sogudum igrendim! Kalakaldim. Napcagmi bilemedm. Hic itikatim yokmuymus benim. Allahtan geliyomus hersey. Inanilmaz migdem kalkik inanilmaz igreniyroum. Dondu bana sonra gelmis bak beni hicbiseyi umursamaz insan gbi yapiyosin falan biseyler demeye calisiyo. Cik git burdan senin kadar terbiyesizini gormesm ben dedim. Eve gitmek dahi.iustemyorum.