Sizi gaza getirmek istemem ama o kadar haklısınız ki! Böyle bir adamla evli olmanıza çok üzüldüm. Ben 7 ay önce annemi kaybettim. Hala acısı böğrümde. 5 kız kardesiz, 3 ümüz evli. Hastalığı döneminde 3 sene sadece annem değil ailecek hepimiz savastık. Annemi mutlu etmek için ugrastik. Doktor, tedavi hastane arastrdik, uğraştık. Hepimiz işlerimizde ayrildik. Bizde istetik ama en çok o torun görmek istiyor çocuk yaptık. Hepimizde birer bebek evine her gün gittik. Birlikte olduk. Yalnız bırakmadık. Gün geldi yataktan kalkamadi. Özbakimini üstlendik. Böyle oluyor. Hastalar kadar hasta yakınları da bu süreçte ciddi anlamda etkileniyor. Psikiyatrik destek de aldık. Antidepresan kullandım 1 sene gebeliğe kadar.. Bu sırada daha az ya da çok eslerimiz maddi manevi destek oldu. Oldu ama ben kocamın '5 yıllık ömür ihtimali %5 mis' dediğimde '5 yılda yeter' dediğini asla unutmadım. Babamla ortak kiradaki evimiz iicn annemin yaninda benimle kavga ettiğini asla unutmadım. O Hataları annemin ölümüyle gözümde daha da büyüdü.. Babanıza şifa size sabır diliyorum..