Unutamadigim seyler

Bugun anneme ya da karseismin evine gitmek istyorum. Ama nasil yapicam onlara da kocam olacak kisiye de nasil eve gelmycem ben ducem bilemiyorum. Korkuyorum snairim... zaten bugun eve gitmezsem bitmiator bu is yapabilmisimdir. Geri donusu asla olmaz
Hakkinİzda hayırlısı olsun
Hiçbirşey sizden daha degerli degil

Sakat mı? Çayın nerede orduğu belli, gidip alsa şeyi mi düşecek? Hadi çay servisi yapsa babanıza ve kendine, erkekliğine halal geleceğini düşenecek kadar aptal diyelim, niye insan gibi çay istemeyi de bilmiyor?

Sakat mı? Çayın nerede orduğu belli, gidip alsa şeyi mi düşecek? Hadi çay servisi yapsa babanıza ve kendine, erkekliğine halal geleceğini düşenecek kadar aptal diyelim, niye insan gibi çay istemeyi de bilmiyor?
Benim kafamin almadigiiiii onunnn dayattigi seyyy saygiymis!!!! Dusunebliyomusun saygiiii. Yaahu kardesimin ve ablamin cabalamasina tribun dedi. Timsah goz yasi dedi ya varmiiii

"Kalkıp alsaydın çayını, yumurtaların mı soğurdu" derdim.
Kardeşlerimle oplanıp keyifli sohbet ederken bile bu tavrı sergilese yine aynı şeyi derdim.
Hastalık gibi bir durumda surat asması, üstüne canınızı sıkması ne kadar bencil ve iğrenç bir davranış.
Söylediği sözleri tekrar edip, "bak bunu unutma bir gün ailen yada sen bir hastalıkla mücadele edip yakınırsanız benden bu sözleri duyacaksın" diye eklerdim.

Sizi gaza getirmek istemem ama o kadar haklısınız ki! Böyle bir adamla evli olmanıza çok üzüldüm. Ben 7 ay önce annemi kaybettim. Hala acısı böğrümde. 5 kız kardesiz, 3 ümüz evli. Hastalığı döneminde 3 sene sadece annem değil ailecek hepimiz savastık. Annemi mutlu etmek için ugrastik. Doktor, tedavi hastane arastrdik, uğraştık. Hepimiz işlerimizde ayrildik. Bizde istetik ama en çok o torun görmek istiyor çocuk yaptık. Hepimizde birer bebek evine her gün gittik. Birlikte olduk. Yalnız bırakmadık. Gün geldi yataktan kalkamadi. Özbakimini üstlendik. Böyle oluyor. Hastalar kadar hasta yakınları da bu süreçte ciddi anlamda etkileniyor. Psikiyatrik destek de aldık. Antidepresan kullandım 1 sene gebeliğe kadar.. Bu sırada daha az ya da çok eslerimiz maddi manevi destek oldu. Oldu ama ben kocamın '5 yıllık ömür ihtimali %5 mis' dediğimde '5 yılda yeter' dediğini asla unutmadım. Babamla ortak kiradaki evimiz iicn annemin yaninda benimle kavga ettiğini asla unutmadım. O Hataları annemin ölümüyle gözümde daha da büyüdü.. Babanıza şifa size sabır diliyorum..
Basınız sagolsun mekanı cennet olsun annenizin, esınıze bunları unutmadıgınızı gosterıyor musunuz peki?
Ve kendısı pısman mı?

Basınız sagolsun mekanı cennet olsun annenizin, esınıze bunları unutmadıgınızı gosterıyor musunuz peki?
Ve kendısı pısman mı?
Pişmanım demiyor. İyi ki yaptım ben haklıydım da demiyor. Manipüle ediyor. Sadece Annemin son dönemlerinde oda annemi mutlu etmeye çalıştı. Taş atıp kolunu yoracak şeyler değildi ama itina gösterdi diyeyim. Mesela o araştırdı buldu kanser hastalarına yapılan özel sağlık sigortası varmış. Çok makbule gecti. Bu arada varsa kanser tedavisi gören çevrenizde istanbul İzmir ankarada geçerli boyle bir sigorta çok önemli. Ama yine de İnsan biriktiriyor. Bu kez başka gözle bakıyor. Daha önce batmayan şeyler batmaya başlıyor. Kavgalar sıklaştı. Ben daha kırılgan oldum vs. Boşanmak da istiyorum açıkçası. Çalışmaya başlamam lazim. İyi bir mesleğim var ama İş bulamiyorum.

Pişmanım demiyor. İyi ki yaptım ben haklıydım da demiyor. Manipüle ediyor. Sadece Annemin son dönemlerinde oda annemi mutlu etmeye çalıştı. Taş atıp kolunu yoracak şeyler değildi ama itina gösterdi diyeyim. Mesela o araştırdı buldu kanser hastalarına yapılan özel sağlık sigortası varmış. Çok makbule gecti. Bu arada varsa kanser tedavisi gören çevrenizde istanbul İzmir ankarada geçerli boyle bir sigorta çok önemli. Ama yine de İnsan biriktiriyor. Bu kez başka gözle bakıyor. Daha önce batmayan şeyler batmaya başlıyor. Kavgalar sıklaştı. Ben daha kırılgan oldum vs. Boşanmak da istiyorum açıkçası. Çalışmaya başlamam lazim. İyi bir mesleğim var ama İş bulamiyorum.
Bana bu konuda yardım eder misiniz kanser hastası tanıdıgım var evet. 4.evre de ve 40yasında henuz.
Nedir bu sigorta?

İnsallah ıs bulur ıstegın boşanmaksa bosanırsın❤️

Bana bu konuda yardım eder misiniz kanser hastası tanıdıgım var evet. 4.evre de ve 40yasında henuz.
Nedir bu sigorta?

İnsallah ıs bulur ıstegın boşanmaksa bosanırsın❤️
Benim annem de 4. Evre kolondu. Bir kere yendi dediler 3 ay sonra tekrar nuks etti. Sizinki inşallah tamamen yener. Umutsuzluğa kapılmayın. Sigorta olayını çok tavsiye ediyorum. Biz ölümünden 6-7 ay önce falan yaptirfik. Keşke daha önce habrrimix olsaydı diye çok üzüldük. Tüm Medicalparklarda tamamen herşey ücretsiz oluyor. Ameliyatlar vs de. 3 bin lira sadece bir şartı var 1 kişiye daha sigorta koşulu var. Biz tansiyonu şekeri olan babama da yaptırdık. Totalde 6 bin lira ödedik. 1 yıl doldu. Fiyatlar değişmiş olabilir.

Allah yardim etsin. Ben dediklerini eviriyorum ceviriyorum 4 gundur unutamiyorum. Bana ablamlarin ve kardesimin tribun yaptigini timsah gozyaslari doktugunu soyledi. Nasil unulir ki. Sizi de cok iyi anliyorum. Imkaniniz varsa bosanin.. ve rica etsem su ozel sigorta hakkinda bilgi verir misiniz

1. Eşiniz aşırı vicdansız böyle acı bir durumda bile saçma sapan konuşmuş

2. Kardeşlerinizle birbirinize bağlı oluşunuzu kıskanıyor

Geçmiş olsun hastane olarak çapa çok iyi samatya yı kesinlikle önermiyorum babama yanlış müdahale de bulundular diğer hastaneleri bilmiyorum

Allah yardim etsin. Ben dediklerini eviriyorum ceviriyorum 4 gundur unutamiyorum. Bana ablamlarin ve kardesimin tribun yaptigini timsah gozyaslari doktugunu soyledi. Nasil unulir ki. Sizi de cok iyi anliyorum. Imkaniniz varsa bosanin.. ve rica etsem su ozel sigorta hakkinda bilgi verir misiniz
sen neleri unutmadın ki Y Yesilintonu , korkma bunları da unutursun

Değerlerimi yıkamazsın ne demek yahu? Çay mıymış değeri?
Tamam çay yerli ve milli içeceğimiz olsa da bunu böyle dillendirmek de neyin kafası.
Senin değerlerine tükürürüm diyesim geldi.
Efenim değerlerimiz arasında çay servisini kadınlarımızın yapması vardır efenim.
Kadınlarımız o sırada ağlasa da sızlasa da, hasta da olsalar, ölseler bile o çayı servis edecekler zira erkeklerimizin kolları tutmuyor.

Terbiyesiz herif!

Amin. Bende sizi çok iyi anliyorum. Haklısınız. iş bulur bulmaz kendi düzenini kuracağım. Hangi şehirde yaşıyorsunuz? Bu sigorta sadece Medicalpark hastanelerinde geçerli. Biz zaten Medicalpark goztepe de tedavi alıyorduk 500 lira kemo 500 muayene ücreti zaten. Tahlilleri SGK da yaptiriyorduk. O da muayene olmadan direkt tahlil yazmadiklari için çok uğraştırıcı oluyordu. Ameliyatlar zaten 10 bin 30 bin arası rakamlar. Bu sigorta da senelik 3 bin lira veriyorsunuz. Ama 2 kişi sigorta şartı var. Biz babama da yaptirfik. Totalde 6 bin verdik. Babama da lazımdı tansiyon şeker var onda da. Biz 2 bçk sene bir servet döktükten sonra öğrendik bu sigortayi. Doğru dürüst kullanamadı. Kullanmadigi kalan ayları için ödeme teklif ettiler. Bakalım almadık daha.

Ay çok özür dilerim de b.k içsin beyefendi. Siz babanızın derdinde beyefendi çay keyfinde.. insanlıktan nasibini almamış mahluk.. inşallah kendi başına gelir de bakalım kendi o kadar itikatli olabilir mi olabiliyor muymuş o zman?

Back
X