Unutamadigim seyler

E tamam daha babanın ağır hastalığında çay bekleyen adam sen kanser olup hastanede yatsan başka şey bekleyecek demekki. İnsanlığı yok işte. Bununla bir ömür geçer mi?

Hanimalr selam. Size cook icimi acitan, unutamadigim mevzumla geldim. Tam tamina 1.5 ay once babamin bir rahatsizliga yakalandigini ogrendik. Agir bi hastalik. Dunya basimiza yikildi. 2 abla bir kiz kardesm var. Tabi biz devamli arastiriyoruz nedir nasil tedavisi vardir vs. Wtsp grunundan devamli yazisiyoriz. Doktorlar arastriyoruz falan. Dun annemlere gittik esim de vardi tabi. Neyse. Cay faslinda da erkekleri salonda biraktik biz balkona gectik babamin yannda konusmayalim diye ablamlar ve kardesimle.brirkackere iceri gecip cay doldurdum. Bi kere ablam falan kalkti. Ama biz ne yapabliriz nereleden doktor buluruz.bunlsri konusuyoruz balkonda... hepimiz gozu yasli. Iceri gidiyorum geliyorum esimn surati asik.. sabah ufak bi tartsmamiz olmustu ondan saniyorum! Neyse kalktik annemlerden eve donuyoruz. Bana demez mi bi cay servisinz bile yok! Bu ne terbiyesizlik! Kac kadinsiniz! Ben bole sylere onem veririm bilmiyomusun!! Beygendinin surati bundan asikmis!! Ne diyosun sen bilmyomusun babamn durumunu toplanip konustk adamin yannda konusmayalm diye dedim. Nolduu ucak indrsiniz sanki noldu cozdunuz mu?? Mallar toplulugu!!!! Her biriniz surwkli birbirinizi fisliyorsunuz whtsptan brinirinize surekli onu buldum bunu buldum atiyorsuniz bisey bildiginiz de yok! Laflara bakinn. Buuuzzz gibi sogudum igrendim! Kalakaldim. Napcagmi bilemedm. Hic itikatim yokmuymus benim. Allahtan geliyomus hersey. Inanilmaz migdem kalkik inanilmaz igreniyroum. Dondu bana sonra gelmis bak beni hicbiseyi umursamaz insan gbi yapiyosin falan biseyler demeye calisiyo. Cik git burdan senin kadar terbiyesizini gormesm ben dedim. Eve gitmek dahi.iustemyorum.
Çaylar yapılmış indirilmiş ama servisi yokmuş hımmmmm restoranda olsa tepki göstermez insan. Ne hayatlar yaşıyorsunuz şaka gibi gerçi sizde de gurur olsa eve dönmezdiniz kocanız ayarınızdan anlıyo demek:duduk:...

Hanimalr selam. Size cook icimi acitan, unutamadigim mevzumla geldim. Tam tamina 1.5 ay once babamin bir rahatsizliga yakalandigini ogrendik. Agir bi hastalik. Dunya basimiza yikildi. 2 abla bir kiz kardesm var. Tabi biz devamli arastiriyoruz nedir nasil tedavisi vardir vs. Wtsp grunundan devamli yazisiyoriz. Doktorlar arastriyoruz falan. Dun annemlere gittik esim de vardi tabi. Neyse. Cay faslinda da erkekleri salonda biraktik biz balkona gectik babamin yannda konusmayalim diye ablamlar ve kardesimle.brirkackere iceri gecip cay doldurdum. Bi kere ablam falan kalkti. Ama biz ne yapabliriz nereleden doktor buluruz.bunlsri konusuyoruz balkonda... hepimiz gozu yasli. Iceri gidiyorum geliyorum esimn surati asik.. sabah ufak bi tartsmamiz olmustu ondan saniyorum! Neyse kalktik annemlerden eve donuyoruz. Bana demez mi bi cay servisinz bile yok! Bu ne terbiyesizlik! Kac kadinsiniz! Ben bole sylere onem veririm bilmiyomusun!! Beygendinin surati bundan asikmis!! Ne diyosun sen bilmyomusun babamn durumunu toplanip konustk adamin yannda konusmayalm diye dedim. Nolduu ucak indrsiniz sanki noldu cozdunuz mu?? Mallar toplulugu!!!! Her biriniz surwkli birbirinizi fisliyorsunuz whtsptan brinirinize surekli onu buldum bunu buldum atiyorsuniz bisey bildiginiz de yok! Laflara bakinn. Buuuzzz gibi sogudum igrendim! Kalakaldim. Napcagmi bilemedm. Hic itikatim yokmuymus benim. Allahtan geliyomus hersey. Inanilmaz migdem kalkik inanilmaz igreniyroum. Dondu bana sonra gelmis bak beni hicbiseyi umursamaz insan gbi yapiyosin falan biseyler demeye calisiyo. Cik git burdan senin kadar terbiyesizini gormesm ben dedim. Eve gitmek dahi.iustemyorum.
Insallah babanızın rahatsızlığı olur o zaman görürüm ondaki itikati

Gercekten igrenilesi bir durum. Ne desem bilemedim. Tam bir okuz. Insallah babaniz em kisa surede sifa bulur. Ne diyecegimi bilemedim.

B.k var içersen hemen doldurayım deseydın. Koyun can derdinde kasap et. İnsan bu zamanlarda destek bekler eş te böyle yapacaksa bütün sevgim saygım biter

Olay hastalik degil bakin buna eminim. Onun yapablecegi bisey olsa yarin oburgun kosa kosa goturur getirir yardim eder. Olayy resmen kadin dusmanligi. Su pisss konusmalari. Igrenc otesii. Cay bekliyomus saka gibiii. Agladigmda bile sucli oluyorim. Benim allaha inancim yokmuymusss
Allah askina bu ne sabir ya sizdeki. Bir de bu adami analiz etmis bize anlatiyorsunuz. Verin eline tezkeresini gitsin. Ondan gelecek yardim da allahtan gelsin.

Olay hastalik degil bakin buna eminim. Onun yapablecegi bisey olsa yarin oburgun kosa kosa goturur getirir yardim eder. Olayy resmen kadin dusmanligi. Su pisss konusmalari. Igrenc otesii. Cay bekliyomus saka gibiii. Agladigmda bile sucli oluyorim. Benim allaha inancim yokmuymusss
Kanı işe yarasa kan vermez bu, ne getirip goturmesı?

Kocanız artis heralde...
Sizde de cesaret göremedim eşinizden korkarak yaşıyorsunuz , adam kendini bir şey sanıyor siz de bahanelere sığınıp hala bu adamla devam ediyorsunuz , bu adamla aynı yatakta cinsellik nasıl olurdu diye düşünüyorum ben o kısmında yolunda olmadığını düşünürüm yiyip icip yatan kadını hizmetkar gören barzolar birliği üyesi işte..

Ne kadar düşüncesiz,kasap et derdinde koyun can derdinde. Kalk bir bardak çayını doldur geberdin mi ? Birde söyledikleri gerçekten hiç hoş değil :KK43:
Dun yine mevzusu yapildi. Surat asiyorum diye ben suclu oldum.... bayaggg gurultulu kavga ettik avazim ciktigi kadar bagirip sen benom aileme laf edemzsin dedim. Gun icinde 50 kisiye anlatmis ve herkes ona hak verip bizi ayiplamis. Gelen insana ilgi yok, bi cay koyulmadi diye. Degerlerini yikamazmisim! Saygi yokmus!! Ailemde kimsede saygi yokmus! Yarin oburgun cocuk yetistrdigmde onu da boyle yetistirrmisim onun evlendigi de bize sayar sovermis. Emin ol babana rn cok ben uzuluyor en cok ben dua ediyorim diyor! Ablamlarin ve kardesimin gozyaslari timsah gozyasiymis. Gorebiliyomus tribun yaptiklarini. Allahim bu kulaklarim neler duydu dun. Igrendim les gibi igrendim

Zıkkım içesice ya
Dun yine mevzusu yapildi. Surat asiyorum diye ben suclu oldum.... bayaggg gurultulu kavga ettik avazim ciktigi kadar bagirip sen benom aileme laf edemzsin dedim. Gun icinde 50 kisiye anlatmis ve herkes ona hak verip bizi ayiplamis. Gelen insana ilgi yok, bi cay koyulmadi diye. Degerlerini yikamazmisim! Saygi yokmus!! Ailemde kimsede saygi yokmus! Yarin oburgun cocuk yetistrdigmde onu da boyle yetistirrmisim onun evlendigi de bize sayar sovermis. Emin ol babana rn cok ben uzuluyor en cok ben dua ediyorim diyor! Ablamlarin ve kardesimin gozyaslari timsah gozyasiymis. Gorebiliyomus tribun yaptiklarini. Allahim bu kulaklarim neler duydu dun. Igrendim les gibi igrendim

Ah zavallı adam kolları tutmuyor sanırım

E yabanci degil ki. Damat sonuçta kalkip doldursa ölür mü? Hayir yani durumuda biliyo. Ne sacma biseye kurulmus. O durumda hürmet bekliyo. Az anlayış. Ayrica telas ve üzüntülü doneminizde aranizda bilgi alış-verişi yapiyomussunuz bunu neden küçümsüyor sonucta biseyler öğrenmeye çalışıyormuşsunuz. Saygısızlik etmis umarim gönlünü alir, hatasini anlar..
Kendi akrabasi oldugunde dahi evden cay ve yemek servisi eksik olmamiss!! Neler neler nefret ediyorum suan. Kessske olse diyorum. Dun yine mevzusu yapildi. Surat asiyorum diye ben suclu oldum.... ne gonul olmasiii:((( bayaggg gurultulu kavga ettik avazim ciktigi kadar bagirip sen benom aileme laf edemzsin dedim. Gun icinde 50 kisiye anlatmis ve herkes ona hak verip bizi ayiplamis. Gelen insana ilgi yok, bi cay koyulmadi diye. Degerlerini yikamazmisim! Saygi yokmus!! Ailemde kimsede saygi yokmus! Yarin oburgun cocuk yetistrdigmde onu da boyle yetistirrmisim onun evlendigi de bize sayar sovermis. Emin ol babana rn cok ben uzuluyor en cok ben dua ediyorim diyor! Ablamlarin ve kardesimin gozyaslari timsah gozyasiymis. Gorebiliyomus tribun yaptiklarini. Allahim bu kulaklarim neler duydu dun. Igrendim les gibi igrendim

Allah bildiği gibi yapsın ınş. Başına gelmeyen bilmez tabi. Yarın onunda başına gelirse görür. O ev artık senin ailenin evi ,orada misafir degilsin, insanlar üzgün. Bu kadar vurdumduymaz olunamaz, bu resmen acımasızlık. Allah yardımcınız olsun inş, bu adam sizin başınıza bişey gelse bile inanmaz :(

Back
X