Unutamadigim seyler

Allah bildiği gibi yapsın ınş. Başına gelmeyen bilmez tabi. Yarın onunda başına gelirse görür. O ev artık senin ailenin evi ,orada misafir degilsin, insanlar üzgün. Bu kadar vurdumduymaz olunamaz, bu resmen acımasızlık. Allah yardımcınız olsun inş, bu adam sizin başınıza bişey gelse bile inanmaz :KK43:
Yook savunmasi nasil biliyomusunuz.. yakin cok yakini olmustu 2 srne once kadar. Benin ailem herkese cayini da yemegini de verdi diyo... baak. Karsilastrma saka gibi. Cay ya cay. Caydan saygiyi hedefliyo... saygisizlikmis buuu. Avazi ciktigi kadar bagiriyo kafayi yicem. Dun ellerim falan uyustu karnimin ici uyustu gibi hissettim.

Dun yine mevzusu yapildi. Surat asiyorum diye ben suclu oldum.... bayaggg gurultulu kavga ettik avazim ciktigi kadar bagirip sen benom aileme laf edemzsin dedim. Gun icinde 50 kisiye anlatmis ve herkes ona hak verip bizi ayiplamis. Gelen insana ilgi yok, bi cay koyulmadi diye. Degerlerini yikamazmisim! Saygi yokmus!! Ailemde kimsede saygi yokmus! Yarin oburgun cocuk yetistrdigmde onu da boyle yetistirrmisim onun evlendigi de bize sayar sovermis. Emin ol babana rn cok ben uzuluyor en cok ben dua ediyorim diyor! Ablamlarin ve kardesimin gozyaslari timsah gozyasiymis. Gorebiliyomus tribun yaptiklarini. Allahim bu kulaklarim neler duydu dun. Igrendim les gibi igrendim
Bosanacaksın dı mı?

İnsan ıgrenıyorum dedıgı kadın dusmanı, esının acısını paylasmaktan aciz küflü peynir kılıklı adamla neden ısrarla evlı kalıp senelerını ziyan eder ki?
Sen bilmiyorsun koca su zamanda altindan daha değerli bazilari icin 😶
Kendileri deger gormedikleri icin bunu normal goruyorlar
Değersiz yasamak onlar icin zor degil
Sadece olay siddetsel boyuta gecince noluyor oluyor sonra gene geçiyor ☹️

Israrla aynı şeyleri yazıp ne yönde adım atacağınızı söylemiyorsunuz.
Sorulara veya yorumlara gerekli cevapları vermiyorsunuz.
Ha konu açmışsınız ha günlüğe yazmışsınız.
Böyle bir adamla tartışmaya girmeniz bile gereksiz.
Gidin babanızın evine açın davayı bitsin gitsin.
Aynı evde kaldığınız sürece istediğiniz kadar bağırın yine ezecek sizi.

Benim basima daha beteri var es ailesi gibi
Ama sessiz kalmadim lafi yapistirdim
Herkes haddini bilecek
Siz esinize haddini bildirmiyorsunuz
Bu gencyasta mahvediyorsunuz yaşamınızı
Anlamiyorsunuz. Normalde aglar sinir olur.icime sinerim ya da ben de karsi cevap veririm. Dun resmen yirtindim deliye dondum sen laf edemzsn aileme diye. Yook adama islemiyor karsi atak yapip daha cok cildiriyor. Hep o. Erkekkk cunku!!!! Haaaala bana diyo ki kendi yaptign eksikligi yukselerek beni suclayamazsin diyo bagirarak bogurerek. Eksiklik... dmisss

Hanimalr selam. Size cook icimi acitan, unutamadigim mevzumla geldim. Tam tamina 1.5 ay once babamin bir rahatsizliga yakalandigini ogrendik. Agir bi hastalik. Dunya basimiza yikildi. 2 abla bir kiz kardesm var. Tabi biz devamli arastiriyoruz nedir nasil tedavisi vardir vs. Wtsp grunundan devamli yazisiyoriz. Doktorlar arastriyoruz falan. Dun annemlere gittik esim de vardi tabi. Neyse. Cay faslinda da erkekleri salonda biraktik biz balkona gectik babamin yannda konusmayalim diye ablamlar ve kardesimle.brirkackere iceri gecip cay doldurdum. Bi kere ablam falan kalkti. Ama biz ne yapabliriz nereleden doktor buluruz.bunlsri konusuyoruz balkonda... hepimiz gozu yasli. Iceri gidiyorum geliyorum esimn surati asik.. sabah ufak bi tartsmamiz olmustu ondan saniyorum! Neyse kalktik annemlerden eve donuyoruz. Bana demez mi bi cay servisinz bile yok! Bu ne terbiyesizlik! Kac kadinsiniz! Ben bole sylere onem veririm bilmiyomusun!! Beygendinin surati bundan asikmis!! Ne diyosun sen bilmyomusun babamn durumunu toplanip konustk adamin yannda konusmayalm diye dedim. Nolduu ucak indrsiniz sanki noldu cozdunuz mu?? Mallar toplulugu!!!! Her biriniz surwkli birbirinizi fisliyorsunuz whtsptan brinirinize surekli onu buldum bunu buldum atiyorsuniz bisey bildiginiz de yok! Laflara bakinn. Buuuzzz gibi sogudum igrendim! Kalakaldim. Napcagmi bilemedm. Hic itikatim yokmuymus benim. Allahtan geliyomus hersey. Inanilmaz migdem kalkik inanilmaz igreniyroum. Dondu bana sonra gelmis bak beni hicbiseyi umursamaz insan gbi yapiyosin falan biseyler demeye calisiyo. Cik git burdan senin kadar terbiyesizini gormesm ben dedim. Eve gitmek dahi.iustemyorum.
Sizi gaza getirmek istemem ama o kadar haklısınız ki! Böyle bir adamla evli olmanıza çok üzüldüm. Ben 7 ay önce annemi kaybettim. Hala acısı böğrümde. 5 kız kardesiz, 3 ümüz evli. Hastalığı döneminde 3 sene sadece annem değil ailecek hepimiz savastık. Annemi mutlu etmek için ugrastik. Doktor, tedavi hastane arastrdik, uğraştık. Hepimiz işlerimizde ayrildik. Bizde istetik ama en çok o torun görmek istiyor çocuk yaptık. Hepimizde birer bebek evine her gün gittik. Birlikte olduk. Yalnız bırakmadık. Gün geldi yataktan kalkamadi. Özbakimini üstlendik. Böyle oluyor. Hastalar kadar hasta yakınları da bu süreçte ciddi anlamda etkileniyor. Psikiyatrik destek de aldık. Antidepresan kullandım 1 sene gebeliğe kadar.. Bu sırada daha az ya da çok eslerimiz maddi manevi destek oldu. Oldu ama ben kocamın '5 yıllık ömür ihtimali %5 mis' dediğimde '5 yılda yeter' dediğini asla unutmadım. Babamla ortak kiradaki evimiz iicn annemin yaninda benimle kavga ettiğini asla unutmadım. O Hataları annemin ölümüyle gözümde daha da büyüdü.. Babanıza şifa size sabır diliyorum..

Sizi gaza getirmek istemem ama o kadar haklısınız ki! Böyle bir adamla evli olmanıza çok üzüldüm. Ben 7 ay önce annemi kaybettim. Hala acısı böğrümde. 5 kız kardesiz, 3 ümüz evli. Hastalığı döneminde 3 sene sadece annem değil ailecek hepimiz savastık. Annemi mutlu etmek için ugrastik. Doktor, tedavi hastane arastrdik, uğraştık. Hepimiz işlerimizde ayrildik. Bizde istetik ama en çok o torun görmek istiyor çocuk yaptık. Hepimizde birer bebek evine her gün gittik. Birlikte olduk. Yalnız bırakmadık. Gün geldi yataktan kalkamadi. Özbakimini üstlendik. Böyle oluyor. Hastalar kadar hasta yakınları da bu süreçte ciddi anlamda etkileniyor. Psikiyatrik destek de aldık. Antidepresan kullandım 1 sene gebeliğe kadar.. Bu sırada daha az ya da çok eslerimiz maddi manevi destek oldu. Oldu ama ben kocamın '5 yıllık ömür ihtimali %5 mis' dediğimde '5 yılda yeter' dediğini asla unutmadım. Babamla ortak kiradaki evimiz iicn annemin yaninda benimle kavga ettiğini asla unutmadım. O Hataları annemin ölümüyle gözümde daha da büyüdü.. Babanıza şifa size sabır diliyorum..
Allah razi olsun. Allah rahmet eylesin anneciginize. Simdi napiyosunuz peki

Nezamna kadar gidecek sence bu duzen
Bugun anneme ya da karseismin evine gitmek istyorum. Ama nasil yapicam onlara da kocam olacak kisiye de nasil eve gelmycem ben ducem bilemiyorum. Korkuyorum snairim... zaten bugun eve gitmezsem bitmiator bu is yapabilmisimdir. Geri donusu asla olmaz

Back
X