- Konu Sahibi simsiyah83
Bir ailenin tek çocuğuyum.Babamla annem hiç anlaşamazlardı.Hep kavga gürültü,dayak,alkol,ve ben...Babam esnaf aslında çok kültürlü,müthiş biridir babam.Benim en yakın arkadaşımdır.Annemle aramda hep bir şey var ben suçsuzum demiyorum ama yaşadıklarımı unutamadım.Babam alkol kullanırdı annemde bunu hep problem yapardı.Hiç bir şeyimiz eksik olmadı ama babam hergün çalışır ve çok geç gelirdi.Ve annem bunu hep problem yapardı.Hep kavga ederlerdi çoğu zaman dayak...Annem beni çok döverdi o kadar çok döverdi ki her şeyin hıncını benden alırdı.Bazen nefesim kesilen kadar.Kafam şişene kadar,yani ne bleyim ya ölçüsü yoktu.Yalvarırdım,ama çok döverdi.Lise sondayken üniversiteye hazırlanırkende sen kazanamzsın derdi hep,başkalarının yanında hep hakakret eder.Herşeyi babama anlatır hatta etrafa anlatırdı.Bu psikolojide büyüdüm birgün annemle yine kavga ettik lise 2.sınıftayım okul gezisine gideceğiz babam pastaneden bana yolluk almış annem hepsini sobaya attı beni dövdü.Şuan yazarken bile titriyorum bende kendimi kaybetmişim vurdm,vurdum...Bu bir kaç kez yaşandı şimdi düşününce bile ölmek istiyorum.Yani o kavgalar,dayaklar sonucu patlama.Yazıklar olsun ki bana.Ha düzeldi mi şimdi!yeni yeni 28 yaşındayım anneme saygı duyamıyorum,aklımdan silinmiyor bunlar.Her bayram sabahı kavga yaşamayı,çok ağır küfürleri,dayakları,küçük düşürmeleri unutamıyorum.Ama kendimide çok suçluyorum.
Bu arada annemin istemediği bir evlilik yaptım.Başka şehirde öğretmenim.Çok sıkıntılar yaşadım.Bir dağ köyünde çalıştım 2.5 yıl doğuda ama annem bu sırada da yazın geldiğimde de hep sorunlar yaşadık.Ben yinede evin tek çocuğuyum onların yanında olmalıyım diye memleketime tayin istiyorum sırf ailemin yanında olayım diye bilmem doğru mu yapıyorum.
Bu arada annemin istemediği bir evlilik yaptım.Başka şehirde öğretmenim.Çok sıkıntılar yaşadım.Bir dağ köyünde çalıştım 2.5 yıl doğuda ama annem bu sırada da yazın geldiğimde de hep sorunlar yaşadık.Ben yinede evin tek çocuğuyum onların yanında olmalıyım diye memleketime tayin istiyorum sırf ailemin yanında olayım diye bilmem doğru mu yapıyorum.
Son düzenleme: