Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
lisenin başından beri benden 4 yaş büyük birinden hoşlanıyorum.Şimdi o bitirdi ben hala okuyorum,aynı semtteyiz görüyorum arada görünce gülümsüyor ya da el sallıyor falan ama o kadar.ben hala çok hoşlanıyorum sizcede imkansız mı?İlgisini çekemez miyim?
niye imkansız olsun ki canım kızlar erkeklere açılamaz diye bi kural mı var çok seviyosan onu git konuş
sonuçta bugüne kadar yanında değildi en azından kaybediceğin bir şey yok, ama kazanıcağın çok şey olabilir yerimseniben
imkansız diye bişey yoktur yeter ki aşkınız için çaba gösterin.herzaman erkekler açılacak diye bir kural yoktur neden ilk adımı siz atmayasınız.yoksa aşkınıza geç kalma ihtimalinizde var unutmayın
Canım benim neden öyle düşünüyorsun ki ilk olarak kendine karşı olan özgüveninin tam olması gerekli hiçte bikere senden daha iyisini mi bulacak ayrıca açılmakla ne kaybedersin ki ömür boyu pişmanlık yaşamaktansa bence konuşmaya değer yerimseniben Ayrıca 4 yaş hiçte büyük bir fark değil erkekler malum geç olgunlaştıkları için erkeğin bayandan biraz daha büyük olması bence daha iyi bile oluyor :jeyyar:
ohooo sen bu kadar umutsuz olup bir çaba göstermez isen zaten baştan kaybetmişsindir.
4yaş bir kere öyle ahım şahım bi fark değil biri dayım biri amcam ikisininde eşleri kendilerinden 10 yaş küçük ikiside Allah bozmasın çok mutlular neşeliler...
senin 4 yaş neden imkansızı kılsın ki mutluluğun için???