merhaba kızlar. ben 22 yaşında, üniversite son sınıfta bir kızım. şimdiye kadar 1 kişiyi hayatıma soktum ve bu da benim çocukluk aşkımdı. her şey buraya kadar masal gibi gitti. biz, lise sondan bu yana birlikteydik ama erkek arkadaşımın ailesi başka bir şehre taşınmak zorunda kaldığı için bu aramıza mesafe girdi. uzakta da çok rahat idare edebiliriz diye düşündüm, benle ilgili herhangi bir sorun yoktu, onla ilgili de yoktu ilk zamanlarda. 2 haftada bir görüşmeye devam ediyorduk. sonunda araya soğukluk girdi, fark ediyordum bir sorun olduğunu. sonunda da bitti. üniversite 2. sınıfta bitti. sonrasında öğrendim ki başka bir kızla birlikte... ancak toplamda 2 hafta kadar birlikte olmuşlar, sonra ayrılmışlar. tabi tekrar birlikte olmak istedi benle sonrasında, 1 buçuk yıl kadar içime sindiremedim çünkü başka o günlerde ne yaşadığımı, böyle bir şeye her kız gibi benim de gelemeyeceğim ortadaydı. sonrasında her insanın ikinci kez bir şansa ihtiyacı olduğunu düşünerek barıştık... son 1 yıldır tekrardan beraberiz. her şey şükürler olsun ki çok güzel, ilk zamanlardan çok daha iyi bana karşı ve üstüme titriyor diyebilirim. belki size çok saçma gelecek ama ben o kızın en yakın arkadaşlarının bile bilmediği şeyleri araştırdım, öğrendim. şu anda da bu takıntımdan kurtulamıyorum. saçlarını hangi aralıklarla kestirdiğine, ne tür giyim tarzı olduğuna, hatta arkadaş çevresine kadar her şeyi biliyorum. bu da ister istemez ilişkime zarar veriyor. çok pişman olduğunun farkındayım ama arada bir de olsa o kızın konusunu geçiriyorum ve bu bize çok zarar veriyor. aranızda benim gibiler var mı
bu takıntıdan nasıl kurtulabilirimm...