unutamamışm meğerse

arkadaşlar konu sahibinin açtıgı konuları incelerseniz ruh durumunun pek de saglıklı olmadıgını görürsünüz.

bence senin bi dahaki konun psikolojik sorunlar ve dengesizlikler yaşıyorum neler yapabilirim olmalı

Canim saga gecmisin gormemis sola gecmisin gormemis gitmisin selamm cversin evren sana mesaji v vermis aslinda kizim gitme takmiyor diye usteleyince yerin dibine girmekten beter olmussun..

bence konu sahibinin sorunu da bu zaten eski aşık olduğu hocasına da aynı şeyi yapıyordu adam onu zerre umursamamasına rağmen varlığını göstermek için herşeyi yapıyordu ve bu da kendisini değersizleşitiriyo farkında değil.

burada da eski sevgili resmen bırak peşimi rahatsız etme beni demiş daha ne desinki?

Ben ilk okurken suraya girdim surdan ciktim derken görmesin diye kaciyor sandim meger kendini gostermeye calisiyormus gittim konustum diyince ben böyle
Adam karisina dönecek o kadar sey yapacak ben gidip kendimi gosterecem orda yok su kagidi al yok opesim geldi diyecegim yerde, hazir yakalamisken bi tokat yapistirir giderdim

Son düzenleme:
Ona ilginizin bitmesi icin adam daha ne yapsin ne desin.
Zerre deger vermiyo size ne sevgisinden bahsediyosunuz.bu laflardan sonra nasil opmeyi dusundunuz sastim.
Diger konularinizdan anladigim kadariyla aileden goremediginiz ilgiyi erkeklerden bekliyosunuz bununla doldurmaya calisiyosunuz bosluklari.ama kendinize zarar verdiginizin farkindamisiniz.
Biraz deger verin kendinize.

Son düzenleme:
konu sahibi ve diger konuları hakkında bilgim yoktu,
fakat bu kadar kadının aklında fanstastik bir hikaye gibi kalıcı olduysa...

elifksk, yasadıklarınde gercegi ne kadar inkar ettigini gormen gerek,
seni gormeyen insanlar sen hayalet oldugundan degil gormemeye bakmama calıstıkları icin gormuyorlar.
belli ki onlar da senin saflıgının farkında ki hem ters konusmuyor hem de umursamamaya calısıyorlar.

burada yorum yapan kadınların seni onemsedigi kadar bile kendine deger versen ne yaptıgını farkedeceksin.
dunya'ya geri don...

Konunu okurken - okuldan ciktim, onunden gectim, sonra dukkana girdim, ordan ciktim banka oturdum, sonra kalktim yanina gittim - falan demelerinden bi adamin cevresinde donup dolasan bi kiz canlandi gozumde. Alay etmek gibi olmasin ama konuna yorumlari gorunce komigime gitti. Ogretmen olan mi bu? Karisina donen mi bu? Bosanan kisi mi bu? :d konularini bilenlerin kafasi karismis :)

Bu adam zannediyorum ki su karisina geri donen olsa gerek. Her kimse kim.. Senden ayrilmis, senden gitmis. Daha ne busesi, ne sarilip, opmesi.. Birak.. Adam elinle uzattigin kagidi bile almaktan aciz, ne diye hala sevgi namina birseyler bekliyorsun? Hic cevresinde dolasma. Ezdirme kendini, arkandan konusturma..

eliff gene mi sen
naz yapıyor olabilirşaka bi yana cidden düş adamın yakasından.Öğretmenin zavallı zar zor kurtuldu , kendini bu kadar değersizleştirmeeee

Canım yeni okudum konunu bana göre hiç ezdirme kendini ve banada demiştin hani unutmalısın unut canım başka şeylerle ilgilen ben artık öyle yapıcam ayrıldıktan sonra asla mesaj atmadım nişanlanmış yinede hiç bişe yapmadım. Hı isteseydim yapardım ama değmez karaktersiz insanlar kıymet bilmeyen insanlar biz daha değerliyiz boşver hayatına bak... Tek erkek o değil Çevremize bakalım

İşine gelen bir tane yorum olmuş,onu da beğenip geçmişsin.

Sen hiç akıllnmayacaksın.

Erkeklere neden bu kadar anlam yüklüyorsunuz. Peşinde dolanırsan unutamazsın tabi. Unutmak istediğin kim varsa; (arkadaşlar bir kaç kişiden bahsetti) bunlara ait ne varsa yak. Götürüp de elden teslim etme. Yeni bir hayata başla. Bırak gitsinler... erkek mi yok.

Dipsiz Not: Sesli harflerle ve noktalama işaretleriyle barış. Konularını okurken sıkıntı çekiyorum.

Son düzenleme:
gördün diye depreşmiştir.boşver senin için hayırlısı bu uzak durman gereken biri canım uzak dur kendin için.eminim zamanı geldğinde daha hayırlı seyler olur.

Kara kalem resmi verdim, al oku dedim demişsin... Neyini okuyacak adam resmin...

Konu sahibi konu açtın yapılan yorumlara cevap yaz istersen.
Sanada zahmet olacak ama,hem konu aç hemde sadece izlemede kal.
Milletin sinirlerini ger sadece izlemeye geç olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…