• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

unutamamışm meğerse

yazarhanim35

Yazar Hanım
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
29.425
43.922
798
daha önce burda br konu açtım biri ile blrkteyim evlenip ayrılmış biri diye ve olmadı yapamadık ayrıldı gitti 1 aydır yüzünü görmüyordum
okuldan br çıktım karşımda broşür dağıtıyor çok kötü oldm geçtim gttm markete grdm çıktım sonra okula döndüm ardından çıkarken yne yanından geçtim umursamadı döndm ileri gttm oturdum banka o görmedi bni sonra kalktm yanına merhaba ddim merhaba dedi şaşırdı ne işin vr snn burda dedi bnde burdan çıkıyorum hep ddim kara kalem resmi vardı onu verdm bnu oku sonra yırt istersen dedim almak istemedi sonra aldı yırt o zmn ddm arkdşna uzatıyordu aldım elinden yırttım deftern arasında koydum brdaha benimde çevremdeki insanları da rahatsız etme uzak dur bnden dedi bnde umrmda değilsn artık ddm.
unuttum sandım unutamamışım canım öyle yanıyor ki o özlediğim gözlere uzaktan bakmak sevdiğim kokusunu içime gizli gizli çekmek o kadar zor ki br buse kondursam dedim yapamadım cesaret edemedim. deli gibi seviyorum halen :'(

Bence sen akillanmazsin.konularindan biliyorum seni.burda bunca insan bosuna sana onerilerde bulunuyor.hicbirini uygulamiyorsun sen.daha unutamadim diyorsun.

daha önce burda br konu açtım biri ile blrkteyim evlenip ayrılmış biri diye ve olmadı yapamadık ayrıldı gitti 1 aydır yüzünü görmüyordum
okuldan br çıktım karşımda broşür dağıtıyor çok kötü oldm geçtim gttm markete grdm çıktım sonra okula döndüm ardından çıkarken yne yanından geçtim umursamadı döndm ileri gttm oturdum banka o görmedi bni sonra kalktm yanına merhaba ddim merhaba dedi şaşırdı ne işin vr snn burda dedi bnde burdan çıkıyorum hep ddim kara kalem resmi vardı onu verdm bnu oku sonra yırt istersen dedim almak istemedi sonra aldı yırt o zmn ddm arkdşna uzatıyordu aldım elinden yırttım deftern arasında koydum brdaha benimde çevremdeki insanları da rahatsız etme uzak dur bnden dedi bnde umrmda değilsn artık ddm.
unuttum sandım unutamamışım canım öyle yanıyor ki o özlediğim gözlere uzaktan bakmak sevdiğim kokusunu içime gizli gizli çekmek o kadar zor ki br buse kondursam dedim yapamadım cesaret edemedim. deli gibi seviyorum halen :'(

Yahu adam verdiğin şeyi bile umursamamış.Arkadaşına vermiş...:6: Benden uzak dur demiş,sen de ona görünebilmek için kırk takla atmışsın.Bu yaşadıkların sevgi değil,takıntı...:31:

Okadar adama aşık oldum diye konun var ki bu hangisi acaba?
Yaa bırakın şu adamların yakasını,dengin olmayan adamlarla çıkma.

Adam seni umursamıyor sen hala yapışıyosun.

Eski konularınızdan bi haberim.

Keşke derdinizi anlatırken sesli harfleri de kullansaydınız. Gözlerim yoruldu okurken.

Size "brdaha benimde çevremdeki insanları da rahatsız etme uzak dur bnden" demiş adama eğer cesaret edebilseydiniz "br buse kondursam dedim yapamadım cesaret edemedim." bunu yapabilecek miydiniz gerçekten:53:

Yahu adam seni birakip eski karisinda donmedi mi ?
Daha yok ordan cikip oraya girip ne kendini gostermeye calisiyorsun,
onun senin pesinden kosmasi gerekirken daha bide gidip konusmussun,
hayret birseysin valla ama bak yine cevabini vermis sana,
unut unutmaya calis ama pesinden kosma yeter..

bu adam karısıyla barışmadı mı
Nasıl hala gidip konuşabildin ki

karisiyla barisan tabiki hangisi olacak ogretmeni yuz vermedi ki :37:
Konu niyeyse benim sinirlerimi ziplatti arkadasin onceki konularindan olsa gerek,
:37:

Bu kk konu açıp benim sinirimi alt üst eden birkaç kişi arasındadır konu sahibi.
Ayaz diye bir arkadaş vardı,ona sinir oluyordum.
Ama o kendini baya topladı.darısı bu arkadaşa inşallah

Son düzenleme:
Hiç mi gururun yok diye sorasım var ama şimdi insan sevince gözü görmüyor hiç bir şeyi diyeceksin ve ben de hangi adama olan sevgi diyeceğim!
Umarım dengin olan birine kaptırırsın gönlünü ne diyeyim :28:

İyide bu evlenip boşanan adam sana İstanbul'a gidicem bir daha görüşmeyeceğiz dememiş miydi? :44:
Sende onu okulda görünce bana yakın olmak için burda falan diye düşündün sanırım ama sen kendin yazıp kendin oynuyorsun ne yazık ki :31:

Allahim dizi senaryolarini aratmayan konular :31:

Back
X