Unutamıyorum ama o unutmuş

Üzülmeniz ağlamanız çok normal ama aylar olmuş artık toparlanmanıx gerekiyor. Benim de 6 ay önce yaklaşık 2 yıllık ilişkimi bitti çok üzüldüm kilo verdim üstelik bu kişi ayrıldıktan 1 ay sonra hemen sevgili yaptı hem de nispet yaparcasına bana gösterdi ki bu adam sana ölüyorum sensiz yapamam diyordu . Sonra gercekten bu adam için mi üzülüyorum dedim değer mi gercekten ne kadar üzüleceğimi bildiği halde yaptı. O günden sonra ben de toparlandım düşünmemeye çalıştım çünkü düşündükçe kendime kızıyordum. Ne istiyorsa yapsın artık dedim ister sevgili yapsın isterse evlensin. Tüm enerjimi çektim ondan. Uzaklaştıkça da soğudum. Hatta şu an başkasıyla konuşuyorum sizde hayatınıza bakın bence artık kimse vazgeçilmez değildir. Emin olun daha iyisi çıkacak karşınıza iyiki de bitmiş diyeceksiniz.Tecrübe olarak bakın. Umarım bir an önce atlatırsınız unutmayın bazı şeyler bizim elimizde

Seni terkeden adamı ne demeye mezuniyet için çağırıyorsun?
Adam bırakmış gitmiş. Sen de yoluna bak.
Sevgili yapmış olmasını da normal karşıladım.
Nazım Hikmet'in hapishaneden Piraye'ye yazdığı şiirdeki gibi;
Bir tanem!
Son mektubunda:
'Başım sızlıyor yüreğim sersem!' diyorsun.
'Seni asarlarsa seni kaybedersem;
diyorsun;
'yaşayamam!'
Yaşarsın karıcığım,
kara bir duman gibi dağılır hatıram rüzgârda;

yaşarsın kalbimin kızıl saçlı bacısı
en fazla bir yıl sürer
yirminci asırlılarda ölüm acısı

Ha sonra ne oldu? Bu şiiri yazan adam gitti bunca şiirler yazdığı kadını (üstelik hapisteyken) terketti ve çıkar çıkmaz dayi kiziyla evlendi.
Yani bir yerde ömrü boyunca kadina kitaplar dolusu aşk mektupları , şiirler yazan, onu yere göre sigdiramayan bir adamdan bahsediyoruz...
Modern çağda böyle işte. Biri gidiyor, biri geliyor.
(Bu hikayede Piraye de dayikizi da nazimla tanışıp birlikte olduktan sonra eski kocalarını terkediyorlar mesela).
Şiirde dediği gibi,en fazla bir yıl sürüyor yirminci asırlılarda ölüm acısı.
Ayrılık ne ki?
Sen de bak yoluna işte...
Zaten seni geriye çeken, yok zayıflama,yok o sınava girme , yok oraya gitme...hayatını bir adım ileriye götürecek herhangi bir adıma mani olacak ,iğrenç adamın tekiydi.
Mantıklı olan senin onu terketmendi

Eski sevgilimi unutamıyorum. İlk ilişkimdi diye sanırım. Aylar oldu unutamıyorum hala ağlıyorum üzüntüden kilo verdim saçlarım dökülmekten bir avuç kaldı geceleri uyuyamıyorum uyusam bile saat başı uyanıyorum.
Buraya kadar sıkıntı yok sonuçta ilk aşkımdı normal diyordum unutamamam. Ama noldu biliyor musunuz, bugün öğrendim ki yeni sevgili yapmış. Hem de bana yazdı ki yeni sevgilimin numaranı görmesini istemiyorum bana bir daha asla yazma. Mezuniyetime davet etmek için aramıştım aldığım cevap bu oldu. Hiç ama hiç beklemiyordum. Bana demişti ki ilk aşkımı 7-8 senede unuttum seni asla unutamam :KK70: Ayrılsak bile senden başkası olmayacak :KK70: Of valla ne kadar salakmışım. Nasıl kırgınım, üzgünüm anlatamam size hiçbir kelime hissettiklerime karşılık gelemez.
İyi taraftan bak aklında soru işareti kalmadı iste.Sımdı önüne bak çiviyi çivi söker

Bende böyle travmatik bir ask hikayesi yasadigimda 23 yaşındaydım. Sizinki gibi üniversite boyunca birlikteydik bizde sonra bitti . Ama ayni sekilde hep aradi . Unutturmadi kendini . 1 hafta öncesinden tekrar deneyelim muhabbeti yaparken bir gün instada adamın nişanlandığını gördüm . Sonrası daha kolay oldu . 1 ay ağladım ama gercek yüzünü gördüğüm için de hep şükrettim .

Sana yüzlerce mesaj yazdik hala aynı yerdesin. Pratisyen hekim olacaktın Ağustos ta ayrıca diyet spor yapıyordun... Ben bile en az 20 mesaj yazmistim sana aynı yerinde sayiyorsun çok yazık. Takıntılı bir tipsiz sen. Adamı Mezuniyete çağırmak nedir? Yahu bitmiş gitmiş anlamıyor musun? Seni çok sevmis olsa ne zerre sevmemis olsa ne biten bitti. O kafana sok adam seni çoktan unutmuş. Doktor olmuş kadinsin yemin ederom senin yazdıklarını okudukca kan beynime sicriyor. Kendine gel gerekirse git psikolojik tedavi gor.
Bitti anla artık bitti.

Eski sevgilimi unutamıyorum. İlk ilişkimdi diye sanırım. Aylar oldu unutamıyorum hala ağlıyorum üzüntüden kilo verdim saçlarım dökülmekten bir avuç kaldı geceleri uyuyamıyorum uyusam bile saat başı uyanıyorum.
Buraya kadar sıkıntı yok sonuçta ilk aşkımdı normal diyordum unutamamam. Ama noldu biliyor musunuz, bugün öğrendim ki yeni sevgili yapmış. Hem de bana yazdı ki yeni sevgilimin numaranı görmesini istemiyorum bana bir daha asla yazma. Mezuniyetime davet etmek için aramıştım aldığım cevap bu oldu. Hiç ama hiç beklemiyordum. Bana demişti ki ilk aşkımı 7-8 senede unuttum seni asla unutamam :KK70: Ayrılsak bile senden başkası olmayacak :KK70: Of valla ne kadar salakmışım. Nasıl kırgınım, üzgünüm anlatamam size hiçbir kelime hissettiklerime karşılık gelemez.
Her şerde bi hayır vardır denir ya öyle düşün demek hakkında böylesi hayırlıymış ilerde belki de iyi ki diyeceksin bilemezsin belki seni çok daha güzel günler bekliyordur

Adam sizi 50 yıl boyunca unutmasa, kalp sızısıyla hatırlasa ne olacaktı ki? Size bir faydası olur muydu?
Üzüntüden saç dökülmesi nedir ayrıca? Acıdan beslenmek, kendinize eziyet hoşunuza gitmiyorsa, kalkın bir psikologa gidin.

Aşk mask değil takıntı resmen hissettiklerin birde yasin etkisi insan deli dolu oluyor senin yasindayken bende ayni seyleri cok yasadim sevdim olmadi uzuldum unutamadim Allahtan kendimi hep kurtarmayı bildim unutamam dedigim nelerden vazgectim bir bilsen kac öküz öldürdüm yuregimde ah ah sende öldür bak okumuş etmişsin bu kadar üzülmeye değermi sonra sağlık gitti mi geri gelmez

Ayrılsak bile senden başkası olmayacak
Şunu diyen genelde ilk sevgili yapan taraf oluyor. Ayrılırken olayları aşırı dramatize etme gereği duyuyorlar nedense.

İlk sevgilim falan değil ama birkaç ay önce tek aşkım diyebileceğim kişiden ayrıldım. İlk haftadan 5 kilo verdim, üzüntüden uçuk çıkardım, saçlarım döküldü, çöktüm ağladım ama asla ona bir şey yazmadım. Şimdi yeni bir sevgilim var ve mutluyum.
Üzülmeyi bırakıp önünüze baktığınız zaman kim önce unutmuş, sevgili yapmış bunlara takmazsınız.
Yaşananlar güzel bir hatıraydı ve bitti. Hayat yeni güzelliklerle dolu.

İlk ilişkin olunca sanki bir daha aşık olmam gibi geliyor ama oluyorsun
Şu dünyada seni sevmeyeni sevmeyin terk edeni unutun hatırlamayın
Biraz egomuz zedeleniyor terk edilince evet ama fazla büyütmemek gerek
Sosyal medyada artık ne yapmış ne etmiş diye takip etme
Ordan bakınca unutamıyorsun

Gecer canım.Yaşınız kaç bu arada ?Hepımızın ilk aşkları boyle olur .Ama gecer sonunda.

Buraya kadar sıkıntı yok sonuçta ilk aşkımdı normal diyordum unutamamam. Ama noldu biliyor musunuz, bugün öğrendim ki yeni sevgili yapmış. Hem de bana yazdı ki yeni sevgilimin numaranı görmesini istemiyorum bana bir daha asla yazma. Mezuniyetime davet etmek için aramıştım aldığım cevap bu oldu. Hiç ama hiç beklemiyordum. Bana demişti ki ilk aşkımı 7-8 senede unuttum seni asla unutamam :D Ayrılsak bile senden başkası olmayacak :D Of valla ne kadar salakmışım. Nasıl kırgınım, üzgünüm anlatamam size hiçbir kelime hissettiklerime karşılıkuiçb gelemez.

Hehe çok tatlısın ya, fazla inanmışsın ona demek ki 😎

Zamanla geçecek merak etme hiçbir duygu kalıcı değil.

Yaşım 24. ilk aşkım ilk sevgilimdi. Bundan sonra kimseyi sevemem gibi hissetmem normal mi?
23 yaşındayım aynı durumdayız diyebilirim. 6 ay geçti ve ben hala kimseyi bir daha sevemezmisim gibi hissediyorum. Hatta hayatımda başkasının olabilme ihtimali bile beni korkutuyor. Ayrılıkta böyle şeylerin gayet normal olduğunu düşünüyorum. İlk sevgilimden ayrıldığimda da böyle düşünmüştüm 3 sene sonra şimdiki acımın sahibine aşık oldum. Geçiyor yani...

Böyle biri için canınızı sıkmaya değer mi

Hikayeni okudum uyanıp uyuyorum demissin biliyor musun aynısı bende de oluyor hatta onla ayrıldıktan sonra anksiyete ile tanıştım ama değmez gerçekten umurlarinda degiliz

Yaşım 24. ilk aşkım ilk sevgilimdi. Bundan sonra kimseyi sevemem gibi hissetmem normal mi?
Ilk sevgililikle alakasi yok bunun. Her ayrilik bir aci birakir. Genelde de giden degil de kalan tarafin cani acir. Iliskiye baslarken bir gun bitebilecegini de bilmeliyiz aslinda.
Gececek. Karsina bir suru insanlar cikacak. Hayat boyle. Inisli cikisli. Onemli olan her seferinde yeniden ayaga kalkmak. Bu da boyle bir aniydi de gec. Inan hepimizin oyle anilari var.

Back
X