Unutamıyorum ne yapmalıyım :(

souklima20

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2011
400
1
46
İstanbul
Daha önce yazmıştım,benim sevgilim 29 yasındaydı ben ise 19 yasındayım.. Çok sevdik birbirimizi.. 5. ay da ailesiyle tanıstırdı beni,bende anne tarafıyla tanıştırdım onu.. Evlenmek istiyorduk aşktan delirmiştik sanki birbirimize bakarken gözlerimiz titriyordu.. benim unv bitince nişanlanıcaktık.. Ama zaman geçtikce ailem bana 'yaşı büyük napıcaksın koca adamı ne yakışıklılar var ne unv mezunu çocuklar var' gibi şeyler söylediler.. (o unv mezunu değil ama işi iyi).. Herneyse bunlar beni etkiledi etkilememesi için 4 ay uğraştım sonuçta seviyordum ama bitmek zorundaydı yaşım evlilik için cok gencti .. Onun ise evlenme yaşı gelmişti.. Şuanda ayrıyız 3 ay oluyor ayrılalı.. Ben onu unutamadım,onun da unutamadıgını biliyorum..Çok acı çekiyorum hayatıma kimseyi sokmak istemiyorum o varken o içimdeyken.. Ama ailem büyük oldugu için karşı.. Nolursunuz yol gösterin çok kötü durumdayım canım yanıyor

canım seni anlıyorum bende senin gibi benden 10 yaş büyük birinden hoşlanmıştım ama şuanda bişey hissetmiyorum ona karşı.
şu yönüyle düşünürsen soğumana biraz etkisi olabilir belki..düşünsene canım siz evlenseniz o herşeyi senden on sene önce yaşamış olacak sen 30 yaşına geldiğinde o 40'ında bir adam olacak sevgi bir yere kadar canım emin ol en mantıklı kararı vermişsin şimdi üzülürsün ama ileride ne kadar doğru bir karar verdiğini anlarsın

Mesaj atmamak aramamak için kendimi zor tutuyorum.. Haklı olabilirsiniz teşekkür ederim

Mesaj atmamak aramamak için kendimi zor tutuyorum.. Haklı olabilirsiniz teşekkür ederim

canım duyguların bu kararlara iter seni fakat mantığını ön plana koyarsan aramaman ve mesaj atmaman her açıdan senin için daha iyi olacak duygularına yenilme derim seni çok iyi anlıyorum çünkü aynı duyguları bende yaşamıştımm

boyle bır durumu bende yasamıstım o zmn abım bana demiştıkı senden 10 yas buyuk ve hayatın her serseyınden tadını almıstır sen bı aksam cıkalım bı yere gıdelım desen o sana aman bozver evımızde oturalım cevabını verecek yada buna benzer bır dolu sey demıstı ve ornaklarınıde gostermıstı sende onu dusun o herseyın tadına varmısken sen daha bıse yasamadan eve esır olacaksın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…