- 11 Mayıs 2017
- 3.451
- 1.922
- 83
- Konu Sahibi garipbirhayat
-
Bence eşini karşına alıp konuşmalisin. Ben neler görüyorum eşi olmayınca ağzı açık bakan adamlar sonra bir bakıyorum yanında kilolu es tabiki bu aldatmak için asla bir sebep değil kendize çeki düzen verin bakımlı olun ve alıp karşınıza konuşun başka bir çıkar yolu yookki
Bir üye vardı, kocasına misilleme yapmak için arkadaşına bacak şov yapmıştı, aman diyim.
Güvenmediğiniz adamla evli kalmayın diyeceğim de siz de çok makul sayılmazsınız. Adama bir bakış yüzünden yapmadığınızı bırakmadınız. Bir uzmanla görüşün bence.
Ben şunu anladım. Bekârken ağladığın zaman göz yaşlarını silerker fakat evliyken ağladığın zaman daha çok üstüne gelirler. Nedenini çözmüş değilim.
Bu yüzden ağlamayı bırakın! Kararlı ve net durup alın karşınıza her şeyi söyleyin.
O bir şeyler dedikçe siz daha net ve kararlı olun!
Mutsuzken mutluymuş gibi yapmayın, içinize atmayın!
Bırakın o sabahlara kadar uyuyamasın.
Bu konuyu unutturan aldatma mevzusu aklanınca yine buna geri dönülmüş sanırım.
Takacak bir şeyler mi arıyorsunuz?
Önceki konumu okudunuz mu bilmiyorum, kına ile ilgili olan.. olay orda başladı ve devamında olaylar olaylar..
Ya böyle bu kadar sıkıntı çekerek kendinize ciddi zararlar verene kadar devam edeceksiniz. Yada en uygun olduğuna inandığınız bir zamanda eşinizi karşınıza alıp olabildikçe sakin bir tavırla yanlış anlaşılmaya ihtimal vermeden güzelce konuşup konuşmanın neticesine göre bi yön çizeceksiniz. Neden içinize atıp bu kadar sıkıntı çekmeyi tercih ediyorsunuz ki? Bundan önceki konuyu okumadım ama gidip düzgün bi şekilde rahatsızlığınızı dile getirseniz konuşsanız hem sizin için hemde evliliğiniz için daha iyi olmaz mı? Kıyafet kısıtlama konusundada ona ne kadar yıprandığınızı hem sözle hemde yaşayarak gösterin onunla mutlu olmak istediğinizi ama küçük gibi gözüken sorunların sizi mutsuz ettiğini bu durumun böyle devam ederse evliliğinizide olumsuz etkiliceğini anlatmaya çalışın. Ve asla bişeylerin intikamını almalıyım diye düşünerek size zarar veren bişeyi karşınızdaki insana yaparak anlamasını beklemeyin işin içinden çıkamıcağınız hatta Belkide telafi etmesi çok zor bi durumun içinde kendinizi bulmanız mümkün
Misilleme yaparak istedigini aliyorsun ama kisa vadede mutluluk getiriyor. Uzun vadeye gercek çözümler lazim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?