- 2 Ekim 2010
- 427
- 588
- 303
- Konu Sahibi garipbirhayat
-
Samimi soyluyorum evlilik sartlarim içinde saga sola bakmayan adam var bulursam evlenecegim hemen indirecek o kafayi kardesim.ben kaldiramam...ve erkeklerin benim gordugum duydugum bir kismi baktiginin farkinda bile degil anca bakiyor oyle...bakis deyip gecmeyin is gozde basliyor bir bakiyor sonra kurmaya basliyor kafada ...Sıcağı sıcağına ağzıma geleni söyledim.
Herkes bir bakış için konuyu uzattığımı, psikolojik destek almamı söylüyor da..
Ben bundan sonra yürürken bu insanın gözlerini mi takip edeceğim, böyle bir durumun içine düşen bilir ancak ya..
Yani neden ayrılmak istemiyorsunuz? Ben de bunu anlamıyorum yani. Adam kıyafetlerinize karışsın ama kendi 50 yaşında yaşlı kadınları gözleriyle yesin. Bu durumda da kişi kendinden bilir işi derler.
Böyle sapık adamla evli kalarak daha çooook canını sıkarsın sen.
bu yaptığınız tavşan dağa kusmüş dağın haberi yok misali,kendinize eziyet etmekten başka birşey değil malesef..
lütfen toparlan seni bu durumdan kurtaracak yegane şey konuşmak..konuşmak ..konuşmak..
eşini karşına al ve ona bu durumu unutamadığını kendini yeyip bitirdiğini soyle.bilsin,bilmeli..beni rahatlatacak birşeyler söyle yoksa bu öfikem bizi bitirecek de..ama tehditkar değil üzüldüğünden kaldıramadığından olduğu anlatacak biçimde..
ve bu kıyafet meselesini kesin bir çözüme kavuşturun orta yolu bularak.
sonra kendine gelirsin küçükte bir tatil planlayın vaktiniz varsa
Aldatılan kadınların çoğu da eşlerine toz kondurmuyordu değil mi?Sapık bir insanla evli değilim.. olan olayda eşim tamamen hatalı, ama sapık vs gibi ağır yorumlar da yapmayın lütfen..
Aldatılan kadınların çoğu da eşlerine toz kondurmuyordu değil mi?
Bakın sapık ağır bir şey değil eşinizin durumunda. Annesi yaşında kadını gözleriyle yedi yedi sonra sapık diyince ben mi suçlu oldum?
Ha sunuda soyleyeyim bakmayan adamlar da var yuzune bakmiyor yere bakarak konusuyor Allah sayilarini arttirsin .
Ya ne yapmiski adam tamam birine bakmış konuşmuşsunuz kapanmış. Bidaha gormeyecek o bayani. Abartiyorsunuz. Gozlerinide takip etmenize gerek yok :S ben tatildeyken benimkine şu kadına bak ya taş gibi birde 2 çocuk cikarmis diyorum. sende oyle olacaksin askim diyor. Yine dedigimde napicaksin insanlari bosver diyip umursamiyor ve konu kapaniyor. Adam aldatmamış birsey yapmamis. Al karşına bak ben hala rahatsizim o konudan sen böyle yaparsan ben kendimi ezik hissederim de ve insanlar ne düşünür karısı yanındayken adam başka bayanlara bakıyor diye de. Oda hatasını anlar yapmaz birdaha duygu sömürüsü yap bitsin gitsinSıcağı sıcağına ağzıma geleni söyledim.
Herkes bir bakış için konuyu uzattığımı, psikolojik destek almamı söylüyor da..
Ben bundan sonra yürürken bu insanın gözlerini mi takip edeceğim, böyle bir durumun içine düşen bilir ancak ya..
Açıklamasını yaptıktan sonra eğer ben bu adamla hayatımı devam ettirmek istiyorsam ona güvenmek zorundayım..O açıklamaya güvenir birdaha dilegetirmezdim.kendi kendimide yemezdim.hayati kendine zindan etmeyi bırak.hala kinanin şokundasin kendi içinde alıp veriyorsun.evham evham nereye kadar.hicmi çevrem yok gez dolaş..Biraz faaliyet yapBu kına mevzusundaki gibi bir olay yaşasanız, nasıl bir yaklaşımınız olurdu?? Gerçekten hiç kafaya takmaz mıydınız ?
Ya ne yapmiski adam tamam birine bakmış konuşmuşsunuz kapanmış. Bidaha gormeyecek o bayani. Abartiyorsunuz. Gozlerinide takip etmenize gerek yok :S ben tatildeyken benimkine şu kadına bak ya taş gibi birde 2 çocuk cikarmis diyorum. sende oyle olacaksin askim diyor. Yine dedigimde napicaksin insanlari bosver diyip umursamiyor ve konu kapaniyor. Adam aldatmamış birsey yapmamis. Al karşına bak ben hala rahatsizim o konudan sen böyle yaparsan ben kendimi ezik hissederim de ve insanlar ne düşünür karısı yanındayken adam başka bayanlara bakıyor diye de. Oda hatasını anlar yapmaz birdaha duygu sömürüsü yap bitsin gitsin
Kızlar yine ben..
Yeni bir problem Yok, ama olanı hazmedemiyorum..
Tek dertleştiğim, sıkıntımı anlattığım yer burası.
Kızlar ben Kınada eşimin o kadına olan bakışlarını unutamıyorum ya, ben bunu nasıl sineye çekeceğim, nasıl hiç böyle birşey yokmuş gibi davranacağım?
Kendime o kadar çok zarar veriyorum ki.. stres sıkıntıdan dudaklarım uçukladı, yüzüm alnım hep sivilce oldu çıktı.. bunlar dışa vuranlar.. ya içime vuranlar??
Konuyu gündeme getirmiyorum, o şakalaşmaya çalışırsa karşılık veriyorum, ama gülümseyişlerimin altında hep kırgınlık saklı..
Ve hala kıyafetlerim yüzünden tartışma çıkarıyor, ne zamana kadar katlanabilirim bilmiyorum.. Benim karakterim ne bu kuşku ile yaşamaya ( o kadına ne gözle baktı ) ne de kıyafet vs. Konularında bu kadar kısıtlanmaya müsait..
Ama işte şımarıklık mı ediyorum? Ellerde neler var diye bekliyorum...
Kızlar bana bir akıl verin ne olur nasıl davranayım, belki yanlış bilmiyorum ama ben de ona bu kuşkuyu yaşatmak istiyorum.. çünkü günlerdir nasıl yaşadığımı bir ben biliyorum..
O uykusunu uyurken benim arkam dönük ağlayışlarımı, ve dahası birçok şeyi..
Gözlerimden seller boşalırcasına yazıyorum.. lütfen yargılayacaklar yazmasın,.. yardıma gerçekten muhtacım...
Bencede siz bi terapiste gidin belki sen abartıyorsundur belki senin düşündüğün gibi deli gibi aynı bayana bakmamıştır veya kısa bakmıştır belkide gerçekten kılık kıyafetine bakmistir. Yazık değilmi sana eğer kötü birsey yoksa ortada kendini yiyip bitiriyorsun. Öte yandanda haklı olabilirsin esin çok abartarak bakmistir. Bence normal olan şey sen kendini esik hissettiğini söylerken eşinin üzülüp "ben böyle düşünmemiştim ve birdaha asla yapmam" deyip özür dilemesi gerek.. tepkisine göre devamını düşünürsün. Allah yardımcın olsun canimBenim ikazımla zorlamamla olacak iş değil ki bu, ben kendimi ezik hissederim dersem belki inadına yapar, beni bastırmak için...
Ben evlendiğimden beri bugüne dek kafamı kaldırıp bir erkeğe farklı bir gözle bakmadım, ve Allah ım ın adaletine güveniyorum, o öyle biri ise rabbim bana yardım eder... içime bir ferahlık geldi..
Bencede siz bi terapiste gidin belki sen abartıyorsundur belki senin düşündüğün gibi deli gibi aynı bayana bakmamıştır veya kısa bakmıştır belkide gerçekten kılık kıyafetine bakmistir. Yazık değilmi sana eğer kötü birsey yoksa ortada kendini yiyip bitiriyorsun. Öte yandanda haklı olabilirsin esin çok abartarak bakmistir. Bence normal olan şey sen kendini esik hissettiğini söylerken eşinin üzülüp "ben böyle düşünmemiştim ve birdaha asla yapmam" deyip özür dilemesi gerek.. tepkisine göre devamını düşünürsün. Allah yardımcın olsun canim
Sorun esinizde mi gercekten bunun kaynağını bulun. Sorun sizde bunu kabullenin ve psikolojik destek alın. Ayrıca ben zaten önceki konularinizda da dedim boşanın diye çünkü sizin hazmedemediginiz evliliginiz hala.
Tamam da ust uste gelen ne var onu çözemedim. Kına mevzusunda adam açıklama yapmış inatla takılıp kalıyorsunuz sebep ne daha önce böyle bir durum da olmamis. Obur olayda adami rezil ettiniz. Ben eşinizin yerinde olsam siz gönül alana kadar konuşmazdım üstelik. Her açtığınız konu bosanayim mi bosanmali miyim içerikleri ile dolu. Aile terapisti evvelinde sizin iyileşmeniz şartGerçekten ayrılmak istesem neden buraya konu açayım ki, kendi içimde boğuluyorum, bana fayda sağlayacak bir yardım eli arıyorum.. Amacım gerçekten ayrılmak veya bir bahane değil, Allah biliyor bunu, hayatta bazen olaylar birbiri üstüne gelir ya... öyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?