UNUTAMIYORUM!!!

bu yaptığınız tavşan dağa kusmüş dağın haberi yok misali,kendinize eziyet etmekten başka birşey değil malesef..
lütfen toparlan seni bu durumdan kurtaracak yegane şey konuşmak..konuşmak ..konuşmak..
eşini karşına al ve ona bu durumu unutamadığını kendini yeyip bitirdiğini soyle.bilsin,bilmeli..beni rahatlatacak birşeyler söyle yoksa bu öfikem bizi bitirecek de..ama tehditkar değil üzüldüğünden kaldıramadığından olduğu anlatacak biçimde..
ve bu kıyafet meselesini kesin bir çözüme kavuşturun orta yolu bularak.
sonra kendine gelirsin küçükte bir tatil planlayın vaktiniz varsa

Samimi soyluyorum evlilik sartlarim içinde saga sola bakmayan adam var bulursam evlenecegim hemen indirecek o kafayi kardesim.ben kaldiramam...ve erkeklerin benim gordugum duydugum bir kismi baktiginin farkinda bile degil anca bakiyor oyle...bakis deyip gecmeyin is gozde basliyor bir bakiyor sonra kurmaya basliyor kafada ...

Sapık bir insanla evli değilim.. olan olayda eşim tamamen hatalı, ama sapık vs gibi ağır yorumlar da yapmayın lütfen..

Çok güzel söylediniz de bana dediği tek şey, sağı solu kapalı olan insanlar üzerinden bana yaptığın muameleye bak, (sağı solu kapalı insanlara bakılmaz, ama açıklara mı bakılır dedim bunun üzerine ve bana, baktığım kişi sağı solu kapalı biri idi, açık birine baksaydım böyle düşünmekte haklısın ve izahını yapardım oldu), onun dışında kadının kıyafetine bakmış, ve güzel oynuyormuştu ona bakmış, bir de gelinin annesi sanmış o yüzden bakmış...
İlk sorduğum gün bunları saydı, şimdi yine aynı şeyleri söyleyecek... sizce bunlar tatmin edici mi ?

Sapık bir insanla evli değilim.. olan olayda eşim tamamen hatalı, ama sapık vs gibi ağır yorumlar da yapmayın lütfen..
Aldatılan kadınların çoğu da eşlerine toz kondurmuyordu değil mi?
Bakın sapık ağır bir şey değil eşinizin durumunda. Annesi yaşında kadını gözleriyle yedi yedi sonra sapık diyince ben mi suçlu oldum?

Eşimin gözleri nispeten bozuk, kadın da 50 değil 35 yaşında görünüyordu.. bu onun suçlu olduğunu değiştirmez.. ama ben zaten toz kondurmuyor değilim, sadece bu şekilde ağır ithamda bulunmayın dedim

Ya ne yapmiski adam tamam birine bakmış konuşmuşsunuz kapanmış. Bidaha gormeyecek o bayani. Abartiyorsunuz. Gozlerinide takip etmenize gerek yok :S ben tatildeyken benimkine şu kadına bak ya taş gibi birde 2 çocuk cikarmis diyorum. sende oyle olacaksin askim diyor. Yine dedigimde napicaksin insanlari bosver diyip umursamiyor ve konu kapaniyor. Adam aldatmamış birsey yapmamis. Al karşına bak ben hala rahatsizim o konudan sen böyle yaparsan ben kendimi ezik hissederim de ve insanlar ne düşünür karısı yanındayken adam başka bayanlara bakıyor diye de. Oda hatasını anlar yapmaz birdaha duygu sömürüsü yap bitsin gitsin

Bu kına mevzusundaki gibi bir olay yaşasanız, nasıl bir yaklaşımınız olurdu?? Gerçekten hiç kafaya takmaz mıydınız ?
Açıklamasını yaptıktan sonra eğer ben bu adamla hayatımı devam ettirmek istiyorsam ona güvenmek zorundayım..O açıklamaya güvenir birdaha dilegetirmezdim.kendi kendimide yemezdim.hayati kendine zindan etmeyi bırak.hala kinanin şokundasin kendi içinde alıp veriyorsun.evham evham nereye kadar.hicmi çevrem yok gez dolaş..Biraz faaliyet yap

Benim ikazımla zorlamamla olacak iş değil ki bu, ben kendimi ezik hissederim dersem belki inadına yapar, beni bastırmak için...
Ben evlendiğimden beri bugüne dek kafamı kaldırıp bir erkeğe farklı bir gözle bakmadım, ve Allah ım ın adaletine güveniyorum, o öyle biri ise rabbim bana yardım eder... içime bir ferahlık geldi..

O zaman bir evlilik terapistine gidin ;

Hem eşinizin ufku açılır (size kısıtlama yaptığı konularda),

Hemde sizin bu olay ı unutmanıza yardımcı olur terapi.

Malzeme bu.. Ya bu deveyi güdersin ya da bu diyardan gidersin

Bencede siz bi terapiste gidin belki sen abartıyorsundur belki senin düşündüğün gibi deli gibi aynı bayana bakmamıştır veya kısa bakmıştır belkide gerçekten kılık kıyafetine bakmistir. Yazık değilmi sana eğer kötü birsey yoksa ortada kendini yiyip bitiriyorsun. Öte yandanda haklı olabilirsin esin çok abartarak bakmistir. Bence normal olan şey sen kendini esik hissettiğini söylerken eşinin üzülüp "ben böyle düşünmemiştim ve birdaha asla yapmam" deyip özür dilemesi gerek.. tepkisine göre devamını düşünürsün. Allah yardımcın olsun canim

Sorun esinizde mi gercekten bunun kaynağını bulun. Sorun sizde bunu kabullenin ve psikolojik destek alın. Ayrıca ben zaten önceki konularinizda da dedim boşanın diye çünkü sizin hazmedemediginiz evliliginiz hala.

Benden bu konuyu konuştuğumuzda tutup özür dilemedi ki, üzüldüğümü kırıldığımı fark ettiği halde.. hal böyle iken ezikliği felan karıştırmak istemedim..

Sorun esinizde mi gercekten bunun kaynağını bulun. Sorun sizde bunu kabullenin ve psikolojik destek alın. Ayrıca ben zaten önceki konularinizda da dedim boşanın diye çünkü sizin hazmedemediginiz evliliginiz hala.

Gerçekten ayrılmak istesem neden buraya konu açayım ki, kendi içimde boğuluyorum, bana fayda sağlayacak bir yardım eli arıyorum.. Amacım gerçekten ayrılmak veya bir bahane değil, Allah biliyor bunu, hayatta bazen olaylar birbiri üstüne gelir ya... öyle...

Giyim tarzınıza karışmasına bir şey diyemeyeceğim ama o bakma mevzusuna takılmayın. 24 saat kimse eşiyle birlikte değil kimbilir nicesine bakılıyor bakmasalar iyi güzel ama yapacak bir şey yok bu konuda. Gözleri kör olsa da onlar bakacak bir yerlerini bulup yine bakıyorlar. Şurda akşama kadar neler okuyoruz neler görüp yaşıyoruz ağzımız açık kalıyor. Kendinize eziyet edip takıntı haline getirmeyin.

İçinizi rahatlatamamişsiniz henüz demek ki.. Gecmis konunuzu da okumuştum..
Biraz buyutuyorsunuz gibi geldi bana, artik gecmisi silip onunuze bakin ki mutlu olasiniz yoksa bu acabalarla hayat gecmez..

Tamam da ust uste gelen ne var onu çözemedim. Kına mevzusunda adam açıklama yapmış inatla takılıp kalıyorsunuz sebep ne daha önce böyle bir durum da olmamis. Obur olayda adami rezil ettiniz. Ben eşinizin yerinde olsam siz gönül alana kadar konuşmazdım üstelik. Her açtığınız konu bosanayim mi bosanmali miyim içerikleri ile dolu. Aile terapisti evvelinde sizin iyileşmeniz şart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…