- 11 Mayıs 2017
- 3.451
- 1.922
- 83
- Konu Sahibi garipbirhayat
-
Bu kina olayindan sonra sizin bi konunuz daha vardi sanki( yanlis hatirlamiyorsam)
Sizin esinizle ciddi bir konusmaya ihtiyaciniz var
Neden icinize atiyorsunuz duygularinizi
Esinize rol yapmaniz size zarar veriyor
Var mı gerçek bir çözüm sence ?
Ben beceremem ki, ben gözü dışarda olan biri değilim ki, ama anlasın benim hissettiklerimi hissetsin diye bunu yapayım mı diyorum..
İçinde kapatamadigin konuyu nasil aranizda kapatiyorsunuz?Kına mevzusunu kapatmıştık, son sözümü söyledim ve konu bir daha açılmadı..
Ama en önemlisi ben kendi içimde kapatamadım..
az önce diğer konunuzu okudum bence biraz sizde herşey üst üste gelince istemsiz korkularınızdan dolayı olayı olduğu gibi değil daha farklı görüyorsunuz doğal olarak. Eşinize hiç beklemediği bi zamanda çok güzel özel bi sofra hazırlayın mesela o gün daha bakımlı çıkın karşısına güzel vakit geçirirken laf arasında o yaşadığınız olayın hala daha sizi üzdüğünü isteksizce aklınızdan çıkmadığını kendinizi yıprattığınızı dile getirin ama uzatmayın bundan sonraki davranışlarına bakın ona göre hareket edin. Ve bazen öyle insanlar oluyor ki biz kadın olduğumuz halde o nasıl bi oynamak o nasıl bi giyimdir diye bakabiliyoruz insanlaraKınada bakma olayını en son konuştuğumuzda hala kıyafetine, oynayışına vs baktığını belirtti, ve ben de böyle birşeyin bir daha tekrarlanmamasını, ihanet sadakatsizlik gibi bir şeye asla tahammülüm olmadığını, kesin bir dille belirttim..
Bir daha bu konu açılmadı..
Sizce tekrar mı konuşmalıyım?
Bahsettiğiniz bu konuda nasıl bir konuşma?
Ne desem yalan olur. Boyle bi durumun icine dusmedim hic dusmek te istemem ama ben sicagi sicagina kavgami eder ben yapsam hos olur mu diye de tehdit eder birakir sonra gözlemlerdim sanırım.. simdilik kapat konuyu bi daha böyle bi seye sahit olur kocan hakkinda net bi karar verirsen o zaman daha baska sekilde cozersin mevzuyu.
Konu sahibi arkadaşım geçmiş konularinizida okudum eşinizle beraber kesinlikle aile terapisti öneririm..Yardım alın.Sizde ciddi güven eksiklikği ve kaygı var.esiniz içinde zor bence.cok takintilisiniz.atlatamiyor büyütüyor mutlu olmuyorsunuz.mutlu ettiği dönemleri de mecburdu zaten gibi bir bakış açınız var gibi.Bence kendinizi bukadar yipratmanizin altında başka nedenler var.ayrilmak için neden mı arıyorsunuz bilemedim.
aynısı içimden geçti.neler oluyor su hayatt ohoo bi bakış için bu hale geliniyorsa gerçekten dediğiniz gibi bi uzmana gözükmesi lazım.......Abartoyorsunuz yargilamayin demissiniz de yargılanmayacak gibi değil,bdvye yazdiginiza göre buradaki konulara vakifsiniz,kimler aldatildida gül gibi yaşadı gittiler siz bir bakışın mı üstesinden gelemeyeceksiniz?
Ya bosanacaksin ya gozlemleyeceksin. Ben gozlemle derim bi sure. Kadinlara baktigindan iyice emin ol sonra yargila kocani.Sıcağı sıcağına ağzıma geleni söyledim.
Herkes bir bakış için konuyu uzattığımı, psikolojik destek almamı söylüyor da..
Ben bundan sonra yürürken bu insanın gözlerini mi takip edeceğim, böyle bir durumun içine düşen bilir ancak ya..
İçinde kapatamadigin konuyu nasil aranizda kapatiyorsunuz?
Bence kina mevzusu sizde son damla olmus alttan alta eşinize cok birikmissiniz
Ya bosanacaksin ya gozlemleyeceksin. Ben gozlemle derim bi sure. Kadinlara baktigindan iyice emin ol sonra yargila kocani.
Meraktan soruyorum ,kapalı mısınız,ona rağmen mi karışıyor kıyafetlerinize?
Konularınızı okudum ama yapacak birşey yok,ya mevzuyu kapatacaksınız yada hazmedemiyorum diyip ayrılacaksınız.
Ben başka bir çözüm göremiyorum.
Alinmaz tabii ki. Sen bakmıyor musun anlik karsidan gelene? Kinadaki gibi bi bakış olmali. Ornegin bi mekandasiniz karsi masada eşinin gorus mesafesinde bi kadin oturuyor. Oraya sık sık gözü kayiyorsa gibi.. anlarsin az cok diye düşünüyorum.Sence bu bakış nasıl bir bakış olmalı, yani mesela yürürken anlık olan bir bakış ciddiye alınmaz sanırım ?
Ayrıl veya ayrılma diyemem ama hepimizin artıları eksileri vardır muhakkak,eşinde eksiler ağır basıyorsa ve sevgi de bittiyse ayrılmak için düşünme derim.Hayır açığım.. pantolonlarımı kendince dar gördüğü için kalçamı kapatan şeyler giymemi istiyor üzerine hep. Ayrılmak istemiyorum işte , isteseydim kendime bu kadar zarar vermez çeker gider üzüntümü başka yerde yaşardım.. sizce mantıklı olan hangisi? Siz yaşamış olsanız bu durumda ne yapardınız ?
Misilleme yaparsan emin ol kıskanıp sana daha çok baglanmaz seni yerden yere vurur suçlu sen olursun.
Yani neden ayrılmak istemiyorsunuz? Ben de bunu anlamıyorum yani. Adam kıyafetlerinize karışsın ama kendi 50 yaşında yaşlı kadınları gözleriyle yesin. Bu durumda da kişi kendinden bilir işi derler.Ayrılmak istemiyorum işte , isteseydim kendime bu kadar zarar vermez çeker gider üzüntümü başka yerde yaşardım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?