Aynı kurumdan çalışırken tanıştık beni tanımak istediğini söyledi başta istemedim. Sonra uzun zaman arkadaş kaldık. Buluştuk öylesine. Tanıdıkça ben sevdim. İçten içe bigün arkadaş aracılığıyla duygularımı öğrendi. Öğrenince benden uzaklaştı heryerde yabancı gibi davrandı. Çünkü ayrı mezheptendik aileler uymuodu. Bunu biliodu. Benim de beklentim yoktu sadece sevdim.tam unutmaya başlamıştım bir yıl sonra tekrar peşime düştü araya arkadaşları girmiş yine buluştuk duyguları varmış konuşcaktı bekledim bekledim konuşmadı. Ortak arkadaşlar araya girdi birbirimiz hakkında olumlu olumsuz yönlerimiz ile ilgili ne yorum yaptıysak aramızda laf taşımışlar güya aramızı yapmak için yardım ediolar. Bu durum yüzünden o benden nefret etti bi kalemde sildi beni oysa evlilik bile düşünmüş benim için. Çok ilgi gösterdi umut verdi. herşey başlamadan bitti. Kötü bitti. Bir yıl oldu hala unutamıyorum olayların etkisinde kaldım. Keşke aramızdaki sorunları onlara anlatmasaydım diye diye kafayı yicem.seni istemiyorum sevemiorum dedi madem istemiyodu neden bir yıl sonra tekrar karşıma çıktı çok ilgi gösterdi sevgili gibi sahiplendi. Duygularımla oynamaya ne hakkı var hasta oldum depresyon geçirdm Kilo kaybettim oralı olmadı. Arkadaşlarınn lafyla tekmeyi bastı.