Unutamiyorum

Gunah mi umrumda degil diyorum allahim beni niye affetsin ama obur dunyada yanacakmisim hic korkmuyorum ben giden bebege uzuluyorum.diger kizima iyi bakmaya calisiyorum kalbim kan agliyorken onu oynatiyorum yemeklerini eskisi gibi hergun bi cesit yapip yediriyorum.ama kendim yemeden icmeden kesildim.kizimi severken bile utaniyorum cok zor. haklisiniz esime dedim benim kafam dalgin oldugunu biliyor elinden geldigince yardim ediyor .suan icin beklemekten baska carem yok.

geçen konunda 1500 kere konuştuk ve sen devlet hastanesine gelecek doktoru bekliyorsun yapma.. ruh sağlığı çoğu şeyden çok daha önemli özellikle küçük bir bebeğin varken
Ne yapabilirim esim asker baska sehire gidemem burda ki doktoru beklemek zorundayim.esim askeriyede ki psikolog ile konusmus kurtaji dusunmemeye calissin demis ve de burda bi doktor ismi vermis suan yok ama gelecek yakinda demis.

Çokk üzüldüm.. Çok üzücü

Evet tesekkur ederim

Yaniyorummm unutamıyorum diye konular acmak sizin icin hicbir ise yaramsz. Acil olarak psikolojik destek alin. Ben cocugunuz icin uzuluyorum. Olan olmus kabullenin.
Hic bi arkadasima anlatamadim bu durumu ailem biliyor sadece.annem normal herkesin basina gelir diyor.kimse beni anlamiyor ne durumda oldugumu.esim yanimda ama o da uzgun ne yapabikirim haklisiniz ama yazarken bile agliyorum sanki birileriyle dertlesiyor gibi bu bile bi nevi rahatlatiyor beni icim gecmiyor ama hic degilse beni anlayanlar var diyorum inanin zor durumdayim amacim yok beni konu acmakta.olani kabullenemiyorum haklisiniz size hak veriyorum ama canim gitmis cok degisik duygular allahim kimseye yasatmasin

Annemde oyle soyluyor hayirlisi buymus diyor.bebegimi ben aldirdim bunun hayrimi var kendimi bu fikre hic inandiramiyorum.sizinki gibi mecbur kurtaj olsam derdim ki evet kismet boyleymis ama ben kendim oldum sizin basiniza gelen keske benimde basima gelseydi alamasalardi bebegimi.bi haftayi umutla bekledim alamamis olsun diye kontrole gittigimde yoktu yerinde

Ya yapmayın ya da aldırmayın!
Bunları düşünüp pişman olmak için çok geç artık. Boş vicdan muhasebesi yapmayın bence, acil psikolojik destek alın.
Bu dediginizi 1 2 ay once bende oyle dusunuyordum hayat ne cikaracagi belli olmuyorum insanin karsisina .benim icin sinavmis belkide ben gecemedim

Önceki konunuzu da okudum. Depresyon, panik atak bu tür şeyleri ancak yaşayanlar bilir. Ben de yaşadım zamanında. Şu an ve bebeğinizi aldırdığınız zaman sağlıklı düşünemiyordunuz. Şu anda hala sağlıklı düşünemiyorsunuz. Psikolojik olarak mutlaka tedavi alın. Tedavi olduktan sonra sağlıklı düşünmeye başlayınca siz de fark edeceksiniz şu an ve aldırdığınız zamanda normal olmadığınızı. Bütün bunların sebebi psikolojik şeyler. Kendinizi suçlamayın. Kızınız varmış eğer bu şekilde devam ederse kızınız çok etkilenecek. Kızınız için bunları düşünmeyin oyalanın kızınıza sevginizi mutlaka gösterin ve en önemlisi mutlaka tedavi alın iyi bir psikiyatristten.

Gecen konunda da onlarca sayfa yorum yazildi. Kaale almıyorsun ki hep ayni konuda donup duruyorsun.
Allah sabir versin. Denecek bir sey kalmadi artk
Olmuyor insanin kendine soz gecirememesi bilirmisiniz.bende biliyorum duzelmem lazim bende biliyorum dediklerini ama bugun iyiysem yarin olmuyor unutamiyorum hafif bisey mi ki bi gunde gecsin. Zorluyorum kendimi

Evet tam tani konulacak kadar psikologa gitmedim lise yillarimda agir depresyon demisti doktor.nefes almaktada zorlaniyorum bazen kendimde hic degilim kafam sarhos gibi ara ara mantikli dusunme gelince kurtaja uzuluyorum hep ama gercekten delirme hissi geliyor bazen diyorum ben yasayamiyorum cok zor

Siz iyilestiniz mi bende iyilesirmiyim kendimden hic umudum yok diyorum iyilessem bile kurtaj olayi benim hep yaram kalacak ve ben iyilesemeyecgim

Şunu kabul edin şu an sağlıklı düşünemiyorsunuz ve bunun sebebi depresyon, panik atak her neyse o tarz bir şey tanıyı doktor koyacaktır. Yani yaptığınız şeylerin sebebi bu hastalıklar, Allah da bunları biliyor görüyor neler yaşadığınızı hissettiğinizi, affedeceğini düşünüyorum. Önceki konunuzda dediğiniz şeyler de derealizasyon ve depersonalizasyon diye geçiyor. Lütfen iyi bir doktora görünün başta kendiniz sonra kızınız ve eşiniz için.

esim asker simdilik askeriyedeki psikologla konustu esim malesef yasadigim yerde doktor yok ama gelecekmis ismini falan aldik ins gorusecem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…