Unutamiyorum

Siz iyilestiniz mi bende iyilesirmiyim kendimden hic umudum yok diyorum iyilessem bile kurtaj olayi benim hep yaram kalacak ve ben iyilesemeyecgim
Ben iyileştim panik atak tamamen geçti. Ama kendi kendine geçmiyor doktora gidin kitaplar okuyun videolar izleyin. Panik atağı da araştırın. Emin olun geçiyor. Ben de nefes alamıyordum. Geceleri çarpıntıyla uyanıyordum, nefes alamıyordum, kalbim durmuyodu. Hepsi geçti senelerdir de yok. Depresyon da yaşadım, yaşamak istemiyordum, annem babam üzülmesin diye yaşamaya çalışıyodum, su an hayattan keyif alıyorum ve her şey güzel gidiyor eminim siz de atlatacaksınız hiç şüphem yok ama tedavi kısmını ertelemeyin nasıl bi acil durumda doktora gidiliyorsa bu da önemli ve gidilmeli

Tesekkur ederim

Kürtaj sonrası bu psikoloji yaşanan bir durum, kadınlarda depresyon sebebi.

Şimdi kürtaj olduğunuza üzülürken yıllar geçtikçe "kürtaj olmasaydım, şimdi şu yaşta olacaktı" şeklinde değişecek düşünceleriniz...

Kendinizi bir şekilde "kısmeti yokmuş" şeklinde terapi etmeye çalışın, gerekirse uzman desteği alın, geçmiş olsun

Ben uzulunce nefes alamiyorum bogulacak gibi oluyorum ve de hamileligimde boyle gecti .bunda da oyle oldu daha ogrenmeden kotulenmistim.sizede gecmis olsun.evet farkindayim diyorum iyilesmem lazim bugun guclu olsam yarina gucum kalmiyor.bilirsiniz ki normal bi insana gore iyi olmaya calismak da yoruyor bizim .kizim icin yasiyor gibiyim bende ona iyi bi anne olmak icin hep dua ediyorum dogdugundan beri cunku kizim doguncada ben cok kotuledim herkesin 40 gun suren lohusaligi benim 7 8 ay surdu nerdeyse.daha yeni yeni kendimi toplarken 2.gebelik ve sonuc

Kismeti yoktur diye kendimi inandiramiyorum.kendi yasamasa derdim ki evet kismeti yokmus ama ben yaptim

Esin destek olmuyor mu yalniz birakilmissiniz gibi bir hisse kapildim
Esim cok iyi bir insan hatta diyorum keske bu kadar iyi bi insan olmasaydin .ben kotulendigimde bana onay vermek yerine otur oturdugun yerde deseydin tutup kolumdan bebegim yasasaydi diyorum cok kotuydun diyor.esimle hic bir sorunum yok bir dedigimi iki etmez.yalniz ben biraz icime kapanigim ailem kurtaji biliyor fakat burdaki kadar icimi dokemiyorum onlara.

Eğer aldırmasaydınız bunlar katlanarak artacaktı hayırlısı buymuş sizin için de onun için de

Esim asker izinler kapali.annemin komsusu 3 gun once koronadan öldu ben nasil ucaga binip gidim virus bulassa anneme bisey olsa bi de onun vicdan azabi.esim yardimci oluyor bana esimlik bi sorun yok imkanim kisitli simdilik elimizden gelen bu.

psikolog ve psikiyatrist için ısrar etme sebebim şu. benim annem de böyleydi panik atak hastası ama çok uzun süre ilaç kullandığı için hamileliği öğrenince ilaçları aniden bıraktı. bırakınca çok fenalaştı, gece uyuyamıyordu, sıkılıyordu, daralıyordu, hatta kendine zarar verme isteği olduğundan sürekli başındaydım ve lisedeydim. daha sonra kanaması oldu, hastanelerde yattı ama bebek düştü malesef ki. başka şehire gitme imkanım yok diyorsunuz ama cevrenizde yakın büyük bir yer varsa ihmal etmeyin çünkü bebeğiniz var. bu hastalıklar çok ciddi hastalıklar kendinizi daha fazla üzmeden önce düşünün ki belki aynı şeyleri tekrar yaşasaydınız daha kötü şeyler olacaktı. kürtajı onaylayan bir insan asla olmadım ama karar verme yetiniz o sıra yok gibiymiş.. benimde anksiyetem var doktorlarla bir ara haşır neşirdim 1 saat uzaklıktaki doktora gidiyordum fakat bu tarz şeyler ihmale gelmez bilsem ki 5 saat uzaklıkta olacak yine giderim

Esim asker izinler kapali.annemin komsusu 3 gun once koronadan öldu ben nasil ucaga binip gidim virus bulassa anneme bisey olsa bi de onun vicdan azabi.esim yardimci oluyor bana esimlik bi sorun yok imkanim kisitli simdilik elimizden gelen bu.
Izin kapalıysa eşinize kapalıymış, cidden durumun aciliyetinin farkında olan şimdiye on kere giderdi,tedbirini alıp. Bütün suçu neden siz üstleniyorsunuz, aksine kocanız çok düşüncesiz biri ilk hamileliginizde ne hale geldiğinizi gördüğü halde pandemi vs. yokken tedaviniz için ön ayak olmamış, üstüne de korunmayı akıl etmemiş. Şimdi de kısılıp kaldınız işte kapana ne istiyorsunuz sürekli kendinizi suçlayarak doktor gelene kadar iyice kaybetmeyi mi kendinizi. Online destek alın da dendi size ,ya da yakın ilde bir yere gidin ama ısrarla ayağınıza gelmesini bekliyorsunuz. Hergun yemek pişirip yedirmekle olmuyor işte evdeki çocuğa , siz bu haldeyken o nasıl iyi olsun.

Bebegim emiyor hala kime birakim hemde en yakin il 3 saat esimsiz nasil gidim.virus varken ustelik .bu konuda haklisiniz esim e kotuleniyorum biliyor destek oluyor ama hic psikologa gidelim demedi bende demedim eskiden haklisiniz.ama emin olun suan ki en yapabildigimix bu yasam sartlarimiz bu tam aciklayamiyorum.doktorun gelmesinede az kaldi yoksa hic dokyor olmasa tqbiki baska carelrr arardik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…