- Konu Sahibi Sonbaharimhep
-
Ben iyileştim panik atak tamamen geçti. Ama kendi kendine geçmiyor doktora gidin kitaplar okuyun videolar izleyin. Panik atağı da araştırın. Emin olun geçiyor. Ben de nefes alamıyordum. Geceleri çarpıntıyla uyanıyordum, nefes alamıyordum, kalbim durmuyodu. Hepsi geçti senelerdir de yok. Depresyon da yaşadım, yaşamak istemiyordum, annem babam üzülmesin diye yaşamaya çalışıyodum, su an hayattan keyif alıyorum ve her şey güzel gidiyor eminim siz de atlatacaksınız hiç şüphem yok ama tedavi kısmını ertelemeyin nasıl bi acil durumda doktora gidiliyorsa bu da önemli ve gidilmeliSiz iyilestiniz mi bende iyilesirmiyim kendimden hic umudum yok diyorum iyilessem bile kurtaj olayi benim hep yaram kalacak ve ben iyilesemeyecgim
Tesekkur ederimYani bu duygu durumu anlayamam tabi buradan ama kimse zorla sizi götürmemiştir. Böyle anlarda düşünerek karar verilmeli madem hatalarınızı sonuçlarından anormal derecede etkileniyorsunuz.
Daha fazla bişey demek istemiyorum anlamadan.
Ancak derhal psikolojik tedavi görün gidenin arkasından ağlarken var olan çocuğunuza nasıl bir travma yaşatıyorsunuz acaba.
Ben uzulunce nefes alamiyorum bogulacak gibi oluyorum ve de hamileligimde boyle gecti .bunda da oyle oldu daha ogrenmeden kotulenmistim.sizede gecmis olsun.evet farkindayim diyorum iyilesmem lazim bugun guclu olsam yarina gucum kalmiyor.bilirsiniz ki normal bi insana gore iyi olmaya calismak da yoruyor bizim .kizim icin yasiyor gibiyim bende ona iyi bi anne olmak icin hep dua ediyorum dogdugundan beri cunku kizim doguncada ben cok kotuledim herkesin 40 gun suren lohusaligi benim 7 8 ay surdu nerdeyse.daha yeni yeni kendimi toplarken 2.gebelik ve sonucBen iyileştim panik atak tamamen geçti. Ama kendi kendine geçmiyor doktora gidin kitaplar okuyun videolar izleyin. Panik atağı da araştırın. Emin olun geçiyor. Ben de nefes alamıyordum. Geceleri çarpıntıyla uyanıyordum, nefes alamıyordum, kalbim durmuyodu. Hepsi geçti senelerdir de yok. Depresyon da yaşadım, yaşamak istemiyordum, annem babam üzülmesin diye yaşamaya çalışıyodum, su an hayattan keyif alıyorum ve her şey güzel gidiyor eminim siz de atlatacaksınız hiç şüphem yok ama tedavi kısmını ertelemeyin nasıl bi acil durumda doktora gidiliyorsa bu da önemli ve gidilmeli
Kismeti yoktur diye kendimi inandiramiyorum.kendi yasamasa derdim ki evet kismeti yokmus ama ben yaptimKürtaj sonrası bu psikoloji yaşanan bir durum, kadınlarda depresyon sebebi.
Şimdi kürtaj olduğunuza üzülürken yıllar geçtikçe "kürtaj olmasaydım, şimdi şu yaşta olacaktı" şeklinde değişecek düşünceleriniz...
Kendinizi bir şekilde "kısmeti yokmuş" şeklinde terapi etmeye çalışın, gerekirse uzman desteği alın, geçmiş olsun
Esim cok iyi bir insan hatta diyorum keske bu kadar iyi bi insan olmasaydin .ben kotulendigimde bana onay vermek yerine otur oturdugun yerde deseydin tutup kolumdan bebegim yasasaydi diyorumEsin destek olmuyor mu yalniz birakilmissiniz gibi bir hisse kapildim
Eğer aldırmasaydınız bunlar katlanarak artacaktı hayırlısı buymuş sizin için de onun için deBen uzulunce nefes alamiyorum bogulacak gibi oluyorum ve de hamileligimde boyle gecti .bunda da oyle oldu daha ogrenmeden kotulenmistim.sizede gecmis olsun.evet farkindayim diyorum iyilesmem lazim bugun guclu olsam yarina gucum kalmiyor.bilirsiniz ki normal bi insana gore iyi olmaya calismak da yoruyor bizim .kizim icin yasiyor gibiyim bende ona iyi bi anne olmak icin hep dua ediyorum dogdugundan beri cunku kizim doguncada ben cok kotuledim herkesin 40 gun suren lohusaligi benim 7 8 ay surdu nerdeyse.daha yeni yeni kendimi toplarken 2.gebelik ve sonuc
Esim asker izinler kapali.annemin komsusu 3 gun once koronadan öldu ben nasil ucaga binip gidim virus bulassa anneme bisey olsa bi de onun vicdan azabi.esim yardimci oluyor bana esimlik bi sorun yok imkanim kisitli simdilik elimizden gelen bu.Ya siz gerçekten devlet hastanesine gelecek psikoloğu bekleyecek durumda mısınız sizce ? Evde küçük çocuğunuz var Allah aşkına ne demek yağı ocakta unutmak , kirli sepeti yerine çöpe atmak . Sizinle birlikte tedavinizi erteleyen , siz tedavi olmadan sizinle sevişip korunmayan, siz böyle bir bunalımdayım tedaviye zorlamayan kocanızın da aklına tüküreyim! Daha neyi bekliyorsunuz? Gidin ailenizin yanına kaç para bir bilet ? Gerçekten çok ilginçsiniz. Evinizdeki o çocuğa da yazık edeceksiniz .
Daha ogrenmeden kotulendim biliyirdum bende kotu olacagini ama bi yandan da bebege cok uzuluyorum .tesekkur ederim sizedeEğer aldırmasaydınız bunlar katlanarak artacaktı hayırlısı buymuş sizin için de onun için de
Onceki konuma bakarsaniz yazdim
yapim boyle sanirim ben hep boyleydimBence siz kendinize cok fazla yükleniyorsunuz hep farkindamisiniz? Bebek konusu olmasa bile hep kendinizi yok etme istegi var gibi. Neden?
yapim boyle sanirim ben hep boyleydim
Beğenmeyenler arasında yokum ama psikolojisi bozuk olan kadını daha da yerin dibine sokmuşsunuz.Onaylamasanız bile şuanki durumuna empati yapıp daha vicdanlı yazabilirdiniz.beğenmedim atanlar neye göre attı?
Izin kapalıysa eşinize kapalıymış, cidden durumun aciliyetinin farkında olan şimdiye on kere giderdi,tedbirini alıp. Bütün suçu neden siz üstleniyorsunuz, aksine kocanız çok düşüncesiz biri ilk hamileliginizde ne hale geldiğinizi gördüğü halde pandemi vs. yokken tedaviniz için ön ayak olmamış, üstüne de korunmayı akıl etmemiş. Şimdi de kısılıp kaldınız işte kapana ne istiyorsunuz sürekli kendinizi suçlayarak doktor gelene kadar iyice kaybetmeyi mi kendinizi. Online destek alın da dendi size ,ya da yakın ilde bir yere gidin ama ısrarla ayağınıza gelmesini bekliyorsunuz. Hergun yemek pişirip yedirmekle olmuyor işte evdeki çocuğa , siz bu haldeyken o nasıl iyi olsun.Esim asker izinler kapali.annemin komsusu 3 gun once koronadan öldu ben nasil ucaga binip gidim virus bulassa anneme bisey olsa bi de onun vicdan azabi.esim yardimci oluyor bana esimlik bi sorun yok imkanim kisitli simdilik elimizden gelen bu.
Inanin umrumda degil yazsinlar istediklerini kimine hakta veriyorim yasamayan bilmezBeğenmeyenler arasında yokum ama psikolojisi bozuk olan kadını daha da yerin dibine sokmuşsunuz.Onaylamasanız bile şuanki durumuna empati yapıp daha vicdanlı yazabilirdiniz.
Bebegim emiyor hala kime birakim hemde en yakin il 3 saat esimsiz nasil gidim.virus varken ustelik .bu konuda haklisiniz esim e kotuleniyorum biliyor destek oluyor ama hic psikologa gidelim demedi bende demedim eskiden haklisiniz.ama emin olun suan ki en yapabildigimix bu yasam sartlarimiz bu tam aciklayamiyorum.doktorun gelmesinede az kaldi yoksa hic dokyor olmasa tqbiki baska carelrr arardikIzin kapalıysa eşinize kapalıymış, cidden durumun aciliyetinin farkında olan şimdiye on kere giderdi,tedbirini alıp. Bütün suçu neden siz üstleniyorsunuz, aksine kocanız çok düşüncesiz biri ilk hamileliginizde ne hale geldiğinizi gördüğü halde pandemi vs. yokken tedaviniz için ön ayak olmamış, üstüne de korunmayı akıl etmemiş. Şimdi de kısılıp kaldınız işte kapana ne istiyorsunuz sürekli kendinizi suçlayarak doktor gelene kadar iyice kaybetmeyi mi kendinizi. Online destek alın da dendi size ,ya da yakın ilde bir yere gidin ama ısrarla ayağınıza gelmesini bekliyorsunuz. Hergun yemek pişirip yedirmekle olmuyor işte evdeki çocuğa , siz bu haldeyken o nasıl iyi olsun.
Online dusundum fakat sanki yuzyuzede ki gibi olmazmis gibi geliyor bu yuzden diger doktoru bekliyorum az kaldi gelmesinehic durumunuz yok mu? en azindan online psikolog ile gorusseniz. cok uygun ucretlerle seans alabilirsiniz. su an hic bisey sağlığınızdan daha önemli degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?