Unutamiyorum

Evet durumun ciddoyetinin farkindayim sizede tesekkur ederim.esime izinler kapali araba kullanmayi bilmiyorum en yakin il 3 saat .otobuse binip bu kafayla nasil giderim virus bi yandan

Lütfen sürekli düşünüp durmayın artık, konu açtığınızda da hep aynı şeyler konuşulacak, hep en baştan yaşayacaksınız her şeyi . Oyalanacak bir şeyler bulun ailenizle görüntülü konuşun, kardeşiniz arkadaşınız varsa onlarla konuşun, haftaiçi tenha yerlerde çıkın yürüyüş yapın bebeğinizle. Kendiniz için çabalayın biraz . Inşallah en kısa zamanda kendinizi bu kadar suçlamaktan vazgeçebilirsiniz. Ve bu sefer zor da olsa , ağır da gelse ertelemeyin , sakın ha yarım bırakmayın tedaviyi. Umarım en az duygusal hasarla atlatırsınız.

Delirme hissi vardi nefes alamiyordum kalbim patlicakmis gibi sıkintidaydi.ve de duzelmem dusuncesi yasamiyor hissi

Simdi hayatiniz nasildi ve neyin veya kimler sizi kovaliyor bilmiyorum, ama durma vakti geldi. Bir durun. Elinizde kendinize dogru tuttugunuz hanceri de bir kenara birakin. Sizi bu karara iten sebepleri profesyonel destek ile cözersiniz, ama simdilik hic hak etmediginizi düsündügünüz halde kendinize sefkat ve empati ile yaklasin. Ben yaniniza gelip ayni durumda olup size derdimi anlatsam eminim ki siz beni teselli ederdiniz. Belki sarilirdiniz, sacimi oksayip "gececek" derdiniz. Ayni yumsakligi kendinize de gösterin. Hazir olmadan, belki sonuclarini düsünmeden bir hamileligi sonlandirmanin sarsintisini yasiyorsunuz. Zor da olsa hep bu anda kalmaya calisin, sürekli eskiye bagli düsünüp dursaniz su ani kacirirsiniz. Cocugunuzun da var olan bir anneye ihtiyaci var. Yaninizda olsam size sıkı sıkı sarilirdim. Onun icin sadece uzaktan kucak dolu sevgiler gönderebiliyorum ancak❤

iki dakikalık zevk uğruna o bebeğin günahı neydi? yanlışlıkla kürtaj olanını hiç görmedim de ben
Hala devam ediyorsunuz.Ben niye aldırdı bilmiyorum ama olan olmuş artık.Kadın zaten pişman belli ki iyi değil.Böyle konuşup daha da üzmeye gerek yok.

Psikiyatriste gidin lütfen ya kocanız da mı kör halinizi görmüyor anlamadım ben.
Bir çocuğunuz vardı sanırım, onun için toparlanın, salmayın bu kadar. Esas ona yazık günah annesi böyle derbeder olurken o hissetmez mi hiç? Çocuğunuza bakın aklınızı başınıza devşirin bir an evvel, doktoru da ihmal etmeyin.

Ben zorunluluk olmadığı sürece kürtaja karşı olanlardanım. Sizin gerekçeniz neydi bilmiyorum ama olanla ölene çare yok. Durumu kabullenmezseniz daha çok yıpranacak ve yıpratacaksınız.
Allah diğer evladınıza hayırlı uzun ömür versin. Böyle konularda kınamak ya da büyük konuşmak yapılabilecek en büyük hata. Beşer şaşar demişler.

Sicacik msjiniz icin teswkkurler .inanin cok zorluyorum ama bi yerden patlak veriyor unutmak cok zor

Esimde bana buyuk konustun ondan birazda basimiza geldi diyor malesef cunku bende kurtaja her durumda karsiydim.ilk hamileligim kotu gecmesine ragmen cocuk istemiyorum ama allahim verirse basimin ustune diyordum.en kararli oldugum seyle sinandim nedeni eski postumda yaziyor bakarsaniz

Cok ugrasiyorum 10 dakika iyi oluyor gibi oluyor sonrasi yine ayni .

Hala devam ediyorsunuz.Ben niye aldırdı bilmiyorum ama olan olmuş artık.Kadın zaten pişman belli ki iyi değil.Böyle konuşup daha da üzmeye gerek yok.
Ben kizmadim hakli degil mi ama zevk kismi yanlis kimse bilmez nasil anlatim ki burada ben yillar olmus kendi zevkimi hic dusunmedim .disardan oyle gormus oyle sanmis.sizede tesekkur ederim bana destek oldugunuz icin

Elimden geleni yapiyorum.ama yok sayarakta cok kotu oluyorum sanki gormezden gelerek de hallolmuyor bazi seyler tesekkur ederim yorumunuz icin

Sicacik msjiniz icin teswkkurler .inanin cok zorluyorum ama bi yerden patlak veriyor unutmak cok zor

Zorlamanin bir anlami yok. Acinizi da yasayin, duygularinizi bastirmayin, ama bunu yaparken dozunu kacirmayin. Bu durumu unutmak realist bir beklenti degil. Buda simdi hikayenizin bir parcasi, ama bunun nasil gelistigini ve sonrasini profesyonel destek ile cözebilirsiniz. Sizin simdilik yapabileceginiz tek sey kendinize de zaman verip, empati göstermeniz ve tedavi süreci baslatmaniz.

Evet canim ugrasiyorum ins basaririm bunuda kizim ve esim icin istiyorum sonrada kendim bu kafayla yasiyormuyum bilmiyorum tesekkur ederim yorumlarin icin psikolog ins gidince yine yazarim buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…