Unutamiyorum

Saglik sorunum yok fakat psikolojik sorunlarim var isteyerek olmadi ama cok pismanim inaninki kendimde degildim aldirdigimin fatkindaydim ama hic bisey hisettimiyirdum kafam beynim donuk uyusuk
Aynen canım bende öyleydim aldırdığımda çok geç olmuştu sende fazla üzülme bak bi evladın var onun için güçlü dur. Onu anne sevgisinden mahrum etme

Cok zor siz atlattiniz mi ne zaman kurtaj olmustunuz
Ben 2 sene önce kürtaj oldum.ama kendime geldiğimde neden bunu yaptım diyene kadar üstünden günler geçmişti. Artık yapıcak bişey yoktu iki çocuğum için ayakta durmaya çalıştım. Çünkü geride beni bekleyen 2 YAVRUmu annesiz bırakamazdım onların ve tabiki eşimin bana ihtiyacı vardı bazen aklıma geldikçe üzülüyorum içimde bişey cız ediyor ama geçmişlede yaşanmaz bunu biliyorum sizde daha fazla kendinize çocuğunuza eşinize ızdırap etmeyin biz nekadrada günah işledik destekte ALLAHIN bildiği bişey var ki böyle oldu. Çok şükür ona.

Evet atlatamiyorum inanin ki evimden sanki biri eksilip gitmis gibiyim.neden Allahim boyle oldu cok zor .sizede gecmis olsun halinizini anliyorum

Madem cocuk istemiyordunuz hamile kalmamak için 10 kat daha fazla korunsaydiniz, yeterli korunmayip sonra hamile kalinca öldürmek bir korunma yönetimi degildir. O bebeğin ne suçu vardı. Baştan saglam koruncaktiniz..
Haklisiniz ne diyim ki kendimde degildim cok pismanim unutamuyorum hergun aci cekiyorum.uyanmak istemiyorum yeni gune nefes almak bile eziyet .masum yavruma kiydim ne diyebilirim ki

Sizin neyiniz vardi ben psikologa henuz gidemedim

Evet atlatamiyorum inanin ki evimden sanki biri eksilip gitmis gibiyim.neden Allahim boyle oldu cok zor .sizede gecmis olsun halinizini anliyorum
Saol canım ama böyle yapma biraz kendinizi toparlayın tekrar Bi çocuk yapın ama kendinizi hazır hissedince yapın belki ozaman iyi gelir sana

Sizin neyiniz vardi ben psikologa henuz gidemedim
Benim böbrek hastalığım var 2 gebelik geçirdim ozaman ameliyat olucaktım ama gebe olduğum için ameliyat olmadım eyer bu 3.gebeliği bitirmeseydim böbreklerim büyük hasar görücekti doktorlar öyle söyledi. Bende mecbur kaldım. Zaten şu anda gebelik yasak bana ama bazen düşünüyorum şimdi yapmazsam ilerde hastalığım ilerlerse ozaman hiç şansım kalmicak

Saol canım ama böyle yapma biraz kendinizi toparlayın tekrar Bi çocuk yapın ama kendinizi hazır hissedince yapın belki ozaman iyi gelir sana
Normalde istemiyirdum hamilelikte daha da kotulendigim icin ama simdi diyorum ki ins iyilesirim ama kendimi tam anlamiyla iyilesirsem olabilir gercekten cok zor allahim kalbimin bi parcasi hep onda sanki.hep onu dusunuyorum toparlanmaya calisiyorum ilermemem cok zor 1 2 dakika iyiysem 5 saat kotuyum.artik aglamaktan gozumde yas kalmadi biliyirmusunuz kalbim hic bu kadar acimamisti

Gecmis olsun sizinki baya bir zorunluluktan olmus yinede cok uzucu anliyorum sizi

Canım keşke bu durumunda yanında olsaydım
Canım namaz kıl tövbe et dualar et ALLAHA sığın çünkü o herşeyi en iyi görendir üzülme lütfen bazen biz yapıyoruz DESEKTE ALLAHIM o işe engeller koyar benim 2. Hamileliğimdede tam ameliyat olucakken hamile olduğumu öğrendim Bi sürü hastaneye gittim aldırmak için ama yavrumun geleceği varmış geldi ama 3.de 1 hastaneye gittiğim gibi hemen aldılar. Rabbim bazen hakkımızda iyi olan herşeyi önümüze çıkarır ama biz kör olduğumuz için bunu görmemezlikten geliyoruz. Bence sen tövbe et namaz kıl Allaha sığın tek ilaç duadır. Durumundan benide haberdar et merak ederim

Ah ne acı bilirim...Aynı gün hem bebeğimi kaybettim hem de dedemi cenazeden çıkıp kürtaj olmaya gittim ikisi de aynı gün ellerimden kaydı gitti ne çok istedim yanımda kalsınlar ama olmadı ömür vade o kadarmış.Evet çok acı kabul ediyorum dibine kadar 2 ay yaşadım çünkü o duyguyu, asla okuyamayacağını bildiğim halde kaybettiğim bebeğime mektuplar mı yazmadım(hatta hala duruyor atmadım) etrafta hamile görünce mi ağlamadım her gece ağlayarak mı uyumadım cennette göreceğim diyerek hocalara mı sormadım neler yaptım.Sonra maneviyata yöneldim o büyük ölçüde rahatlattı hani düşündüm böyle yaparak isyan ediyorum biraz toplan dedim kendime çünkü eşim işten geliyordu yemek yiyorduk bir sesizlik ben yine ağlıyordum o teselli vermeye çalışıyordu derken artık hayattan zevk alamaz olmuştuk.Bir sabah kalktım artık kabulleniyorum o gitti gelmeyecek ben de yeni bir evlat için kendimi toplamalıyım ki psikolojim düzelsin düzgün psikolojiyle daha kolay hamile kalırım dedim.İçimde kor oldu acım ama ağlamadım.Bu kararı aldıktan 1 ay sonra hamile kaldım yine kaybeder miyim diye ağlaya zırlaya geçen bir 9 ayın sonunda kızıma kavuştum şu an kollarımda uyuyor çok şükür.Bunları neden mi yazdım hayır nispet yapmak için değil umut olsun diye yazdım.Umudunu kaybetme veren de Allah alan da Allah inşallah en yakın zamanda hamile kalırsın bebeğini kucağına alırsın.Ama böyle ağlarsan sürekli düşünürsen olmaz bir enkazın üzerine sağlam bina dikemezsin lütfen gelecek evladın için kendini topla.Tekrar evlat sahibi olsan da o acı geçmiyor evet ama alışıyorsun doğurup kaybedenler erken doğum edip bir kez olsun kucağına almadan kaybedenler var bizler bir nevi şanslıyız ki onları görmedik dokunmadık kokularını hafızamıza kazımadık ne olur isyan etme mutlu günler çok yakın sen yeter ki umudunu kaybetme

Inan boyle dusunmeye calisiyorum cunku o kadar kotuydum ki hamilelik devam etse balki daha kotu seyler olacakti bunun farkindayim ama icimden bi ses te diyor ki nasil hayir ariyorsun bu olayda allahim sana bi melek nasip etti sen neler yaptin.o kadar kotu durumdayim ki dua bile edemedigim zamanlar oluyor.cok saolun beni anladiginiz icin yakin zamanda doktora gidecem buraya yazarim ins.evet kurtaj olacak zaman hic bi zaman yolinda gitmeyen islerim hemen oluverdi.esim sorunsuz izin aldi ben sandim ki bi kac gune gun verir hemen 1 saat sonraya islem yapti bilmiyorum benim sinavimdi gecemedim sanirim. yazicam buraya ins cok tesekkurler iyi gunler sizede allahim evlatlarinizii sizs bagislasin

Gozyaslari icinde okudum sizin acisini hissederek anliyorum sizi fakat kurtaji ben oldim eski konumu okursaniz anlarsiniz siz mecburiyetten olmussunuz sanirim ben bebegimi ruyama cagirmaya bile yuzum yok cennette annesini bile gormek istemez cok uzgunum atlatamiyorum.sizin hic degilse tutunacak umudunz olmus benim o da yok suan gecmis olsun size de

Sizin evladınızıda size bağışlasın içinize vesvese oluyo dediğim gibi ibadet ve duayla ve ALLAHIN yardımıyla işallah herşeyin üstesinden gelirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…