• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Unutamıyorum.

Ramses93

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2011
43
0
36
Burdur
Onu sevmekten bıktım diyebilirim bu kadar acı çekmekten her gün gözyaşı dökmekten . Haketmiyorum hiçbirini .S
Onu tekrardan kazanmak istiyorum ama uğraşmayı gururuma yediremiyorum.
Yaptığım herşeye rağmen defalarca geri döndü ama bu sefer yapamıyorum geri dön diyemiyorum çünkü sevgilisi var.Diğerlerinde de sevgilisi vardı ama ayırmıştım.
Numarasını siliyorum ama ezberimde ve bundan nefret ediyorum . İlk defa biriyle bu kadar uzun çıkıyor. Ama beni seviyodu eminim hiçbişeyden emin olmadığım kadar eminim.. Heryerde karşıma çıkıyor herkes onu soruyor . Unuttun mu dıyolar ama unutsam bile her defasında hatırlatıyolar. Ağlamaktan bıktıımmm.
Nasıl geri kazanabilirim ? Dönmesini nasıl sağlayabilirim * Ya da nasıl tekrardan onu etkileyebilirim ?:14:

Onu sevmediğini biliyorum. İlkinde kendide söyledi ama şimdi söylemiyo konuşmuyo bile sorun bu.

seni sevdiğini nereden biliyorsun

seni seviyor ama sevmediği biriyle sevgili oluyor yani

seninki züğürt tesellisi.

bir de marifet yapmışsın gibi diğer sevgililerinden ayırdığını söylüyorsun

aferim sana madalya takan oldu mu

Son düzenleyen: Moderatör:
mmm çok saçma bir hikaye canım affına sığınarak söylüyorum tabi ki bunu ..
defalarca ayrılmış tekrar birleşmişsiniz .. ve bu ayrılıklarda erkek başka ilişkilere yelken açmış.. ??
buradan mı çıkardınız sizi sevdiğini ?? böyle bir durumda ahla onu düşünüyor ve tekrar kazanmaya çalıştığınıza göre yaşınız baya küçük ve mantıklı düşünemeyip buna kafa yoruyorsunuz...
kolay gelsin size.

Şuan beni sevdiğini söylemiyorum beni sevdiğini nerden çıkartıyosun .?
O kızla ilk çıkmaya başladığında da onu seviyo olsaydı benimle buluşmak hala konuşmak vs istemezdi. Ve akşam konuştuktan sonra seni seviyorum diyip o kızdan da ayrılmazdı dimi seviyo olsaydı ? Ayrıcaa ayırdım derken onu kastetmedim. Her seferinde kavga ediyoduk zaten ve biriyle çıkmaya başlıyodu bi süre sonra mesaj atıyodu konuşuyoduk bi süre sonrada ayrılıyodu . Belkide şuan seviyodur bilmiyorum kesin bi fikrim yok .

Şuan beni sevdiğini söylemiyorum beni sevdiğini nerden çıkartıyosun .?
O kızla ilk çıkmaya başladığında da onu seviyo olsaydı benimle buluşmak hala konuşmak vs istemezdi. Ve akşam konuştuktan sonra seni seviyorum diyip o kızdan da ayrılmazdı dimi seviyo olsaydı ? Ayrıcaa ayırdım derken onu kastetmedim. Her seferinde kavga ediyoduk zaten ve biriyle çıkmaya başlıyodu bi süre sonra mesaj atıyodu konuşuyoduk bi süre sonrada ayrılıyodu . Belkide şuan seviyodur bilmiyorum kesin bi fikrim yok .

tanrım!!
her ayrılıkta biriyle "çıkmak" zorunda mı peki ??
ayrıca çıkmak tam olarak ne oluyor .. bir türlü kavramış değilim
çıktım.. çıktın... çıktı..
mmmm:26:

hayatta birilerini silmeyi gerçekten başarmalıyız yoksa hep bağımlı kalırız
herkesin bir alternatifi vardır unutmayın
bırakın o sizi düşünsün

sizz gerçekten sevse, sizden ayrılıp başka kızlarda teselli aramaya çalışmazdı. sevsin ya da sevmesin o kızları, hayatına sokmuş mu, sokmuş.. millet kendisini aldattı diye kocasından boşanıyor, siz sevgili sıfatındaki bir adamı hayatınızdan çıkaramıyorsunuz.. enteresan..

kendinize olan saygınızı güşünün ben buna layıkmıyım diye bunu çok ciddi söylüyorum önce ben demelisiniz eminim daha çok seveceğiniz birisi olur

bunu kendiniz için yapın daha mutlu olucaksınız aklınıza o geldiğinde en kötü şeyi hatırlayın(onunla ilgili):46::47:

Back
X