- Konu Sahibi happyforever
-
Merhaba kizlar. 2bucuk sene önce bir bucuk yil süren bir iliskim oldu. Yeni tanistigim biriydi ve msn adresini veren kendisiydi. Daha ilk gunden sabaha kadar konustuk msnde. Sonra mesajlar falan gerisi geldi. Hergun konusmaya basladik ama bigun ciddi bi iliski dusuncem yok dedi biz yanlis yapioruz falan dedi. Ben de tamam dedim ama cok bozuldum agladim. Gun güne ben arkadas davrandikca o sevgili olmak istedigini soyledi ama iste bu 5 ay sonra falan. Ve ara sira eski kiz arkadaslarindan bahsederdi erkekler aldatir bu normal falan derken bana hep ilginc ilginc sorular sorardi. Is ciddilesti ben ise girdim o da girdiginde evlenecektik yuzuk aldik falan filan. Benim bigun cok kotu kavga etmemle bitti ve affetmedi beni. O da atandi ve bu yaz evlenmis. Sizce beddua etmekte haksiz miyim. 1 sene sonra aradim konustuk hala ddioki bana seni aldatirdim ben(( o nasil mutlu oluyo beni boyle birakti da. Ben onun icin herkesi reddetmistim.
( cok beddua ediyorum kizlar ya. Ne aldattim ne de baskasiyla görüştüm o kadar dürüst davrandim. Bi kavgada bitirilecek bi iliski degildi. Ben ayrilmak cok istedim agladi yalvardi kiyma bize dedi ((( ben tamam dedim kac kez ama o bitirdi
Saolun kizlar siz soyledikce ben rahatliyorum. Iste aklimda benim icin agladigi endiselendigi gunler kaldi ondan yaniyor icim. Bana boyle deger veren ama tabiki de DURUST olan biri cikar mi acaba. Insallah cikar hemen de ben de onun gibi yoluma bakarim. Peki son bisey sorayim size. Cookk ilgi gosteren erkek sewiyor ilgi gostermeyen sewmiyor diyebilir miyiz??
Saolun kizlar siz soyledikce ben rahatliyorum. Iste aklimda benim icin agladigi endiselendigi gunler kaldi ondan yaniyor icim. Bana boyle deger veren ama tabiki de DURUST olan biri cikar mi acaba. Insallah cikar hemen de ben de onun gibi yoluma bakarim. Peki son bisey sorayim size. Cookk ilgi gosteren erkek sewiyor ilgi gostermeyen sewmiyor diyebilir miyiz??
Frezya insallah öyledir canım ya. Cikmaya basladigimizda soylemisti hatta baban bile anneni aldatmistir sen nerden bileceksin demisti ama ben deniyor, agzimi ariyor diye sacmalama deyip konuyu kapatmistim. Iste bir kere msnden islettim ve hic hayir demedi yani. Birsürü olayi ben affettim ama o affetmedi beni. Insallah o kizin yerinde olmadigim icin sansliyimdir.
Su an bende şöyle bir pismanlik var. Atandigim yere kadar gelmis hep oturacagimiz yerleri bile gormustuk. Hepsi yalan oldu. Ben onu affettim ama o beni affetmedi. Keske gururunu kıracak şeyler soylemeseydim( ama barismak icin aradigimda iste aldatirdim zaten seni dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?