Unutamıyorum!

Amaaann iyi ki evlenmemişim.Eski sevgililer geri gelir ama başkasını bulamadıkları ya da sadece nazını sen çektiğin için gelir.Acısını sende hafifletir ya da egosunu yükseltip geri gider.Sakınnn diyim.Başka bir şey iste Rabbinden.Maazallah döner daha beter olursun.

Kafanda olusturdugun illüzyonla aşık oldugun kisi için olusturdugun anlama aşık olmuşsun.
ilk önce beyninde bitirmelisin ki kalbinden de silinsin.
Beyin jimnastigi , satranç oynamanı tavsiye ederim .

Bundan dört yıl önce 15 yaşında oluyorsun. Nasıl bir aşkmış o allah aşkına? Kimse 15 yaşında aşık olmaz. Olsa olsa çocukluk aşkı olur o gülümseyerek hatırlanır genellikle. Amma büyütüyorsunuz, arabeske bağlıyorsunuz yaw.

Karşındaki insan da muhtemelen senin yaşlarında. Seni çocukluğunda borakmış, hayatına bakıyor, belki yolunu çizmeye çalışıyor şu dönemlerde. Sen napıyorsun, takıntılı bir halde onun sosyal hesaplarını takip ediyorsun.

Harcadığın zamana yazık, kaybettiğin yıllara yazık. Üfürükten teyyare bir çocukluk çağı ilişkisi için gençliğini heba ediyorsun.

Canım hepimiz aşk acısı yaşıyoruz ama acını çekerken bile şunu kabul et "hiç kimse vazgeçilmez değildir." Bide Özgüven problemin var mı hiç? Bidaha onun gibisini bulamam bana kimse bakmaz vs. Takıntın varsa işini daha çok zorlaştırırsın.aynaya dön ve ne kadar güzel bi kız olduğuna bak sonra da de ki "amaaan elimi sallasam ellisi"...bende şu an aşk acısı çekiyorum ama günden güne hafifliyor maşallah.

Seninki takıntı haline gelmiş gibi geldi bana.Neden nersen 15 yaşında başlamış ilşkiniz bu 15 Yaş henüz olgunlaşmamış dogru duygular ve kararlar verebileceğin bir yaş değil . İnsan ongunlaştıkça duygularıda olgunlaşır.Senin duyguların hala ham neden dersen çok sevenler ble bu kadar uzun süre unutmama sorunu yaşamıorlar.Bir şekilde hayatına devam ediyosun .Gülüysn egleniyosn ve unutuluyor.Ama alışkanlık sürekli düşünüp kafayı yormak farklı bişey.Sen kendi kendine yapmışsın.Yoksa onu sallamasan hiç bi yerden takip etmesen zamanla unutur gidersin herşeyi yine sen yapıyosun aslında .Şunuda aklından çıkarma yaşama hakkımız bir kerelik elimize verilmiş.Tekrarı yenisi ok.Ne yaşıyosan şu anda .Bu bi cümle heşeye yetecek nitelikte aslında.

Darısı başıma canım. Evet aldatılmamdan kaynaklı özgüven eksikliğim var

Haklısın ama insan kendine söz geçiremiyor işte. Çok teşekkür ederim :)

Aradan yillar gecmis unutamiyorsun uzman destegi almissin olmamis ailen,arkadaslarin konusmus olmamis biz desek gene olmayacak sen nezaman anliycan biliyormusun hayatin ellerinden kayip giderken goreceksin ki yasamak cok guzel veya baska birseyi kaybedeceksin ozaman anlayacaksin bos yere bu buhranlara girdigini benimde 3 senelik sevgilim oldu zamaninda cok sevdim ayrilik benide biraz cokturdu ama cok hizli kalktim geride dondu ben istemedim hayat cok guzel :)) iyiki harcamadim sonrasinda evlilik yaptim esimide seviyorum birsuru planim var zorluklarda car mucadeke ettigim ama herseye ragmen hayat cok guzel ve ben yasamak istiyorum oturup keyfi yerinde birinin arkasindan kendimi yillarca hayata kusturemem yasim genc ölmessem onumde yillar var ve ben kendimi dusunuyorum mutlu olmayi ben mutluysam mutlu ederim mutsuzsam sebebi olani uzerim yada hayatimdan atarim .. yazik ediyorsun yapabileceklerinin farkinda degilsin bu yillarda neler kacirdigini bilmiyorsun ogrendiginde gec olur

Çok güzel bi yazı ve açıklama olmuş teşekkür ederim bilgilerin için :)

yıllar sonra bu halinize gülmeyeceksiniz çünkü pişman olup söylenceksiniz. ben bunun için mi sağlığıma zarar verdim, değer miydi diye. kendini, kalbini ondan daha çok sev!
ben de eski sevgilim için uzun bir süre ağladım sızladım ama şimdi umrumda bile değil, haa hayatımın aşkını mı buldum hayır şu an boştayım ama yine de umrumda değil.

Darısı başıma canım. Evet aldatılmamdan kaynaklı özgüven eksikliğim var
Benim başlığımda var istersen göz at orada ayrıntılı anlattım.adamın iki senelik ilişkiyi unutması iki gün sürdü.başta neden ben değil de o diye çok düşündüm cevap aradım özgüvenim çok sarsıldı.ama barıştım kendimle sonra.ve artık daha güçlüyüm.eminim güzel ve akıllı bi kızsın ama bazen herşey sadece kader. Kendini sorgulama bu yüzden.hem ardından iki senelik sevgilin olmuş demekki seni beğenen,seven erkekler var çok güven kendine.

Bakıyorum hemen konuna. İnşallah öyledir ve karşıma doğru kişi çıkar gerçi bundan sonra nası güvenirim bilmiyorum ama kader demekten başka elimden birşey gelmiyor

Bakıyorum hemen konuna. İnşallah öyledir ve karşıma doğru kişi çıkar gerçi bundan sonra nası güvenirim bilmiyorum ama kader demekten başka elimden birşey gelmiyor
Bak hala nasıl güvenirim diyosun. kendine güvendiğin an,ben daha iyisini hak ediyorum ve elde edebilirim dediğin an güçlendiğini hissedeceksin.iradesiz bi erkek yüzünden mi kendini eksik buluşun?saçmalama sakın! Dünyanın en güzel ya da en başarılı kadınları da aldatılıyor sorun erkeklerde yani.

Evet çok haklısın.. Teşekkür ederim desteğin için umarım sende artık çook mutlu olursun

Bende iyiki ilk askim la evlenmemissim diyetlerdenim ayyyy ALLAH korumuş beni takıntı olmuş sende bırak hayatını yaşa hayat birine feda edilecek kadar uzun değil ...

Aldatildigin icin kompleks yapmissin takintiya donmus seninki kesinlikle sevgi degil. Adamin mutlu olmasi seni o yuzden rahatsiz ediyor. Gercekten kara sevdaya dusmus oldugun icin uzulsen unutamasan ozlesen o zaman onun mutlulugu seni rahatsiz etmez aksine mutlu ederdi. Insan sevdiginin sadece mutlulugunu ister. Farki anlayabildin mi?

İlk sevgilimle evlenmedim.
Ama aşık oldum da evlendim. Çokta mutluyum. Dünyaya bin kere gelsem her seferinde kocamı bulur onunla evlenirdim.
İlk sevgilini bence ancak onu affederek unutursun. Bırak gitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…