Unutamıyorum!

resmen onun mutluluguna bakarak aci cekmekten hoslaniyorsun ama,olmaz ki boyle unutmak istiyorsan derhal takibi birakicaksin o adami..
19 yas gencliginin bahari..o kadar kucuksun..hic anlamadan yarin 30 yasina geliceksin ve arkana donup baktiginda elle tutulur hicbisey birakmamis olacaksin geride..
bugunlerinin kiymetini bil,sagliginin sana verilenlerin.
birdaha da kimseyi ama KIMSEYI bu kadar hayatinin merkezine koyma..
beddua etmeyi de birak,doner dolasir sahibini bulur.

1)senin yaşında saçma aşklar yaşadım.
2)okulda hep platoniktim bi cevabı yoktu.
3)ünide erkek arkadaşım oldu sürekli telde geçen ilişki yüzünden ve karaktersizliği tabi aldattı zor ayrıldım.
4)iş hayatında aşık oldum baya kafayı kırdım. cevap gelmedi fakatt artık adam nasıl ahımı aldıysa sonra bir dönem kanser tedavisi gördü.
5)eşimle 3 ayda tanışıp evlendim. hayatımdan memnunum öbürlerine göre.

Kendimi gördüm anlattıklarında.. Birebir. Sadece sonu farklı. Geçmeyince geçmiyor, unutulmuyor... Hayatına kimi sokarsan sok ondan bir parça arıyorsun, yapamıyorsun. Nefretin kadar aşkın da büyüyor içinde yıllar geçtikçe. Unutacaksın diyemem, çünkü ben de unutamamıştım 5 yıl olmuştu. Sanırım bu konuda zamana bırakmaktan başka yapılacak bir şey yok...

Biraz ortam değişikliği ve sosyal hayat iyi gelebilir, psikolojik desteği de öneririm

Senin unutmak için çaban yok ki ama... Böyle yaparsan kendine eziyet.

Her yerden sil, engelle. Numarası falan kayıtlıysa eminim whatsapp'tan da bakıp duruyorsundur. Numarasını da rehberinden sil. Onu hatırlatacak her şeyi kaldır etrafından. Ondan haber aldığın arkadaşların varsa, bir süre onları da görme. Görmemeyi, duymamayı dene onunla ilgili her şeyi. Emin ol zamanla geçecek.

Ayrıca daha 19 yaşındasın, sen de elbette mutlu olacaksın, unutacaksın. Benim de senin yaşlarında 3 senelik bir ilişkim bitmişti. Sanıyordum ki hiç acısı geçmeyecek. Şimdi 27 yaşındayım. Aklıma bile gelmiyor inan.

Hayatının merkezine o adamı koymuşsun.Oysa ki kendini koymalısın o merkeze.Başkasının iyi hallerini düşündüğün sürece gerçek mutluluğu bulman zorlaşacak.Sana tavsiyem kendini geliştir.Hayat aşktan ibaret değil.Kendine vakit ayır.Başkasının mutluluğuna hayıflanmak seni daha da dibe çekecektir.

Şimdi kısa bir matematik işlemi yapacağım.

Yaşınız:19
Siz diyorsunuz ki 4 yıl önce çıktım.
19-4=15
Pardon da 15 yaşında bir birey hissettiği bir duyguyu nasıl AŞK diye tanımlayabilir?
Hadi aradan 4 yıl geçti diyelim.Yaşınız şu an 19.
19 yaşındaki bir birey gelecekten nasıl bu kadar umutsuz olduğuna karar verebilir ve karşısına daha kimler kimler çıkacağını nasıl bilmeyebilir?
Size şunları tavsiye verebilirim ve lütfen bunları KULAĞINIZA KÜPE EDİN.
1)19 yaşındaki BİR BİREY şu anda sadece DERSLERİYLE İLGİLENMELİ ve GELECEKTE NASIL PARA KAZACAĞINDAN ENDİŞE DUYMALIDIR.
2)19 yaşındaki BİR BİREY şu an için sadece AİLESİNDEN BAŞKA KİMSEYE GÜVENMEYECEĞİNİ ve ANA BABASINDAN BAŞKA KİMSENİN ONUN İYİLİĞİNİ DÜŞÜNMEYECEĞİNİ,ONLARIN DEDİKLERİNİN HER ZAMAN İÇİN EN DOĞRU OLACAĞINDAN EMİN OLMALIDIR.

Bilerek bazı şeyleri büyük yazdım. Normalde büyük harfle yazmayı hiç sevmem. Lakin aklınıza daha çok yer etmesi için bu yola başvurdum. Ben sizden sadece 2 yaş büyüğüm. Her genç kız gibi benimde lisede kalp kırıklıklarım oldu diye düşünüyordum. Ama o zaman sadece ERGENDİK.

Her şey geçiyor. Tüm acılar. Önemli olan gelecek. Hayat karşınıza daha ne güzel şeyler çıkaracak,öyle düşünün.Allah büyük. Dua edin.

duygularını küçümsemeden yazacağım. yazdıklarımı sakın yanlış anlama. 15 yaşında da kalbi çarpar, elleri titrer, heyecandan geberir insan. 15 yaşında bir ÇOCUK saflığı ile bağlanır karşısındakine ama inan AŞK bu değil. AŞK geceler boyu onu düşünüp, ay çok seviyom yaaa değil.
Seninki arkadaşların söylediği gibi takıntı olmuş. o niye mutlu da ben mutsuzum? diyosun ya, e sen istiyosun mutsuz olmayı. Bazı insanlar sever melankoliyi ama inan yazık edersin kendine. 19 yaşındasın. okuyor musun bilmiyorum ama bir meşgale bul kendine. işin mi yok ordan burdan elalemin mutluluğuna iç çekiyorsun? İlla aşk yaşamak değil çare. Kendine değer ver. daha ne aşklar, ne aldatılmalar, ne acılar olacak hayatında ve sen daha da güzelleşecek ve güçleneceksin.

Seninki aşk değil, saplantı olmuş artık. Hiç kimse uğruna ömür feda edilecek kadar kıymetli değildir. Takibi bırak, kendine başka meşgaleler bul. Hayata bu kadar kısır bakmayın lütfen. Herkesin bir amacı bir hedefi olmalı, bu şekilde davranmaya devam edersen yıllar geçer sen ardından bakarsın, 10 sene sonra dönüp baktığında ben ne yapmışım diye çok pişman olursun...

Bir de ekleme yapayım, 15 yaş öyle çok büyük aşklar yaşamak için küçük bir yaş değil. Ha akıl işin içinde olmaz, tam olarak mantıklı bakamazsın, ama olabilir yani çok tutkulu sevmiş olabilirsin. O kısımda bir sorun yok, ama bu durumu aşman lazım...

Ne kadar sürede toparlandiniz peki

unutmaya çalışmak yerine beklemeye odaklanmışsınız sorun bu.
ümidi kesin hayat bakın
19 yaş çok küçük bu tarz dertlenmeler içn.

Unutamamak hayata siki siki tutunup yine de yoluna bakamamaktir.

Siz unutamiyor degil onu kasten hayatiniza dahil ediyor, sahte hesaplarla onun da hayatina siziyorsunuz.

Onun gercek yuzunu gormeniz Allahin bir lutfuyken bu hediyeyi geri ceviriyorsunuz.

Sizin teselliye degil silkinip kendinize gelmeye ihtiyaciniz var.

Teselliye muhtac olan gercegi bilse tavrini net bir sekilde koyabilecekken karaktersiz adamlarin saman altindan su yurutmesi yuzunden her seyden bihaber olanlar.

Allah onlarin yardimcisi olsun...

Abooov... Daha 19 yaşındasın aşk acısı kötü çarpmış sadece bu. Senin en büyük hatan hala onu takip etmen sen onu takip ettikçe acı çekersin uzaktan niye onun mutluluğunu izleme ihtiyacı duyuyorsun?Sen kendin mutlu olmaya bak.

Bence takıntı bak ben de biriyle konuşmaya başladım.Beni sevdiğini söylemişti.Ben de ona umut vermeden hep geçiştirmiştim.Aylar sonra tekrar konuşmaya başladı bir kız arkadaşı olduğunu söylemişti tartışmıştık.Aslında sevdiğimden değil,kırılmıştım hiçbir şey söylemeden gidip tekrar dönmesine vs. Aradan zaman geçince bi kere daha tartıştık,konuşmamak üzere..Helallik istedim cevap vermemişti ve bir daha hiç konuşmadık. Bu bende takıntı oldu.Arada sırada rüyama girerdi rüyam hep aynıydı helallik isterdim biterdi.Aradan bayağı zaman geçti bi cesaret buna mesaj attım,onu sevmediğimi fakat rüyamı anlattım..Hellalik istedim,alınca rahatlamıştım.Ve bir daha aklıma gelmedi.Zaten aradan biraz geçince ilk sevgilimle tanıştım

Demem o ki kin tutman,helal etmemen sana bağlı bir şey.Ama hayat boyu sen nerede onlar orada.Zamanla taşıması zor olur.Bırak elinden o yükü,rahatla.Kapat fake hseplarını sil numarasını Uzmanlar aşk acısının 7 ayda unutulacağını söylüyor.Takıntı yapmak senin elinde.

Adamı her yerden takip ettiğin için mutlu olamıyor olabilir misin?

Yalniz degilsin arkadasim, ben de unutamiyorum bir yil olmasina ragmen. Belki de beni öpmesine izin verdigim ilk kisi oldugu icin böyle oldum. Keske izin vermeseydim ama maalesef cok asiktim ve emindim onun sevgisinden, tabii cok yanilmisim.. Üstelik sadece bir-iki kere oldu sadece o öpme olayi da düsün (saniyelik her ikiside). Kendime öyle kiziyorum ki, ama yine de gecmiyo bi türlü

Saplantı haline dönüşmüş , psikolojik destek almalısın.

Ne kadar sürede toparlandiniz peki
Tam üç ay oldu ayrılalı.evlilik hayalini duyalı da iki hafta.çok iyi sayılmam bende ama sadece günden güne düzeliyorum.ha bazen yine bi anda ağlayasım geliyor içimden haykırmak geliyor ama ilk zamanlar ve özellikle evlilik haberini duyduğum ilk hafta yataktan çıkmadım,yemek yemedim,aynaya bakmadım,saçıma bi tarak bile vurmadım.herşeyin bittiğini artık yaşamın anlamsız olduğunu düşünmeye kadar gitmiştim.ama şimdi öyle değil yine acım var ama en azından dışarı çıkıyorum Arkadaşlarımla görüşüyorum yemek yemeye başladım hatta aklımdan tamamen çıktığı anlar bile olmaya başladı vs...yani onunla bugün olmasa gelecekte ayrılacaktık zaten ve bi gün illa evlenecekti bugün yada yarın.he hemen olması onun karaktersizliği ama napalım.iyi olmak zorundayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…