Unutamıyorum :/

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Duygu1908

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2016
1.420
451
123
İyi geceler arkadaşlar Bnm sorunum eski sevgilimi unutamamak bana çok çektirdi ama unutamıyorum onla evlenmiş olsam bıle bana hayati zindan eder biliyorum yaşım 25 onu düşünmekten kısmetlerimide tepiyorum bana dönmesini beklıyorum

bumerang mi bu geri dönsun?

Sana cok aci cektirdigi icin bilinc altinda kalmis bu yüzden unutamiyorsun .. Biz kadinlar malesef bize aci cektiren erkeklere nekadar tiryakiyiz .. Sana hayati zindan edecek birini beklemen ruh halinin bozuk oldugunu gösteriyor..

Saplantı haline gelmiş unutmak istiyorum ama kalbim senin gibi saçma sapan duygusallıktan vazgeç

Kotu seyleri dusunun. Yasadiginiz olumsuzluklari, ona en kizdiginiz anlari gozunuzun onunden ayirmayin

Niye mazoşist misin ?

Sana çok çektirmiş....

Devam etse hayatı zindan edermiş....

Ve sen dönmesini bekliyorsun ????
Biliyorum çokça yanlışı bşy benide haketmıor güzel günlerimizi hatırlıyor özlüyorum bana borcu var her ay ödüyor borcu bıle kapattım her ay iletişimde olmamak için msj attım kapattım diye ödüceni söyledi yine kurtulamadım
iyi aferin aynen devam bir beş - altı sene sonra o mutlu evli olur
sen orhan baba şarkıları eşliğinde efkar dağıtırsın
En son konuşmamızda kimseyle evlenmicem Dedi beklemicem bnde artık aşık olmak istiyorum ama nedense içimde Bi his var dönevek

Kotu seyleri dusunun. Yasadiginiz olumsuzluklari, ona en kizdiginiz anlari gozunuzun onunden ayirmayin
Zaten onları düşününce soğuyorum bide beni sevse nolursa olsun gelir diyorum borv vermiştim iletişimde olmamak için onu bıle almadım ödücem dedi bağım olduğu içinde düşünüyorum

Herkes mazoşist olmuş ya. Bi bırakın artık size acı verenleri....

Neyini unutamıyorsun. Belli ki kötülük yapmış. Acı verdiğine göre....

Bu ne dert ne de acı. Geriye dönüp bakıp bakıp ağlama sakın.

Anne kaybetmek, bebeğini kaybetmek, gencecik kuzenlerini kaybetmek işte bunlar acı, bunlar unutulmaz. Ben bunlara alışmışsam sen o hödüğün yokluğuna çoktan alışmalıydın.

Öylesi herifi ne yapacaksın da dönmesini bekliyosunn ?
Ohhh "Ayy ne biçim işkenceydi Allah korudu bitti gitti" derdim ben olsam.

Hayatta kısmetimi tepiklemezdimmm

Öylesi herifi ne yapacaksın da dönmesini bekliyosunn ?

Artık ben
48190583herifi ne yapacaksın da dönmesini bekliyosunn ?

[/QUOTE]
Artık bende tepmiyecem etrafıma bakıcam karar verdim 25 yaşındayım bu yaşa bir daha gelmeceyecem ve hayatımdaki erkegi ona göre sevicem Bnm korkum Bn ondan vazgeçince gelmesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…