bumerang mi bu geri dönsun?İyi geceler arkadaşlar Bnm sorunum eski sevgilimi unutamamak bana çok çektirdi ama unutamıyorum onla evlenmiş olsam bıle bana hayati zindan eder biliyorum yaşım 25 onu düşünmekten kısmetlerimide tepiyorum bana dönmesini beklıyorum
Biliyorum çokça yanlışı bşy benide haketmıor güzel günlerimizi hatırlıyor özlüyorum bana borcu var her ay ödüyor borcu bıle kapattım her ay iletişimde olmamak için msj attım kapattım diye ödüceni söyledi yine kurtulamadımNiye mazoşist misin ?
Sana çok çektirmiş....
Devam etse hayatı zindan edermiş....
Ve sen dönmesini bekliyorsun ????
En son konuşmamızda kimseyle evlenmicem Dedi beklemicem bnde artık aşık olmak istiyorum ama nedense içimde Bi his var dönevekiyi aferin aynen devam bir beş - altı sene sonra o mutlu evli olur
sen orhan baba şarkıları eşliğinde efkar dağıtırsın
Zaten onları düşününce soğuyorum bide beni sevse nolursa olsun gelir diyorum borv vermiştim iletişimde olmamak için onu bıle almadım ödücem dedi bağım olduğu içinde düşünüyorumKotu seyleri dusunun. Yasadiginiz olumsuzluklari, ona en kizdiginiz anlari gozunuzun onunden ayirmayin
Yok msj atmamak icin borcunu bıle kapattım onu bahane ediyordum Yinede ödücekmiş öle DediMesaj at. Cevap verirse ayy kuzenim atmis dersin. Sonra olaylar gelisir.
unutamıyorum
Artık benÖylesi herifi ne yapacaksın da dönmesini bekliyosunn ?
Ohhh "Ayy ne biçim işkenceydi Allah korudu bitti gitti" derdim ben olsam.
Hayatta kısmetimi tepiklemezdimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?