Unutamıyorum :/

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Alışmıştım fakat her ay bana para ödüyordu 1215 TL kalınca bende onunla muhatap olmamak icin borcu kapattım cünkü her ay onu hatırlıyorum onada söyledim kapattıgımı ona rağmen bana her ay parayı ödaceni söledi bu yüzdende unutamıyorum

umarım kalıcı olur ama taşıma suyla da değirmen dönmüyor maalesef, hani tecrübe ettiğim için söylüyorum.
Artık bu durum benide skmaya başladı unutmak için borcunu bıle ödedim her ay iletişim kurmim diye Hakkımı helal ettim istemedim para fln ödemek istio her ay Yinede unutmam zorlaşcak

unutup yoluna bak canım.

Unuturumda geri dönerse diye birsey yazmissin. Geri döner merak etme kaldigi yerden biraz daha rencide edip yakip yikmaya. Gidip gidip döner böyleleri, umdugun gibi kalici olmazlar ama.

Unuturumda geri dönerse diye birsey yazmissin. Geri döner merak etme kaldigi yerden biraz daha rencide edip yakip yikmaya. Gidip gidip döner böyleleri, umdugun gibi kalici olmazlar ama.
Peki bana olan borcunu kapattım her ay Yinede ödemek istiyor Snce numaramı değiştirsem dahamı iyi olur para umrumda değil kazanırım o parayı

Peki bana olan borcunu kapattım her ay Yinede ödemek istiyor Snce numaramı değiştirsem dahamı iyi olur para umrumda değil kazanırım o parayı
Numarani degistir ulasamasin sana. Borcunu sildim demene ragmen israrla ödücem diyosa ilerde belli de olmaz seni kendine para isticek kapi olarakta görür. O yüzden tamamen irtibati koparmak en iyisi.

Numarani degistir ulasamasin sana. Borcunu sildim demene ragmen israrla ödücem diyosa ilerde belli de olmaz seni kendine para isticek kapi olarakta görür. O yüzden tamamen irtibati koparmak en iyisi.
Teşekkürler yolun açık olsun ama ben paranı her ay ödücem yazmış bende cevap atmadım ztn onunla asla konuşmam sadece ödedim dememe rağmen ödemek istemesi gerçekten vicdan mı yaptı yoksa benimle irtibatımı koparmak istemiyor

Ozaman geri yazma birdaha, o ödemek icin msj atarsa tekrar istemedigini söyle ama illa ödemek istiyosan her ay taksit taksit yollama hepsini bir yolla de. Kendi atsin her ay kenara sonra topluca sana göndersin. Irtibati koparmamak olarak görmedim ben, borclanmak istemiyo gibi geldi sirf. Bi dedigim gibi teklif et bakalim ne dicek.

Neler yaptı ki sana? Ödemek istiyorsa bırak ödesin daha ne istiyorsun. Hiç olmazsa ordan tekme yememiş olursun.

Belkide hiç bşy yapmam numaramı değiştiririm cünkü hepsini ödeyecek güçte değil ya da bu ay parayı atarsa istemiyorum derim dediğin gibi toplu Bi şekilde yollarsa yollasın çünkü borç bahanesiyle bazen beni özlediğini söylüyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…