Alışmıştım fakat her ay bana para ödüyordu 1215 TL kalınca bende onunla muhatap olmamak icin borcu kapattım cünkü her ay onu hatırlıyorum onada söyledim kapattıgımı ona rağmen bana her ay parayı ödaceni söledi bu yüzdende unutamıyorumHerkes mazoşist olmuş ya. Bi bırakın artık size acı verenleri....
Neyini unutamıyorsun. Belli ki kötülük yapmış. Acı verdiğine göre....
Bu ne dert ne de acı. Geriye dönüp bakıp bakıp ağlama sakın.
Anne kaybetmek, bebeğini kaybetmek, gencecik kuzenlerini kaybetmek işte bunlar acı, bunlar unutulmaz. Ben bunlara alışmışsam sen o hödüğün yokluğuna çoktan alışmalıydın.
Unuttum bugün itibariyleUnutacaksın.
bu kadar kolaydıysa niye buraya konu açma zahmetinde bulundun mademUnuttum bugün itibariyle
evet ztn aşk bu değil ki hergün ağla üzül nereye kdrBoşan !
Saka bi yana, sana zarar vereni unut gitsin hayat cok kisa
Bazen bildiğin şeyleri başkalarından duymak daha ikna edici oluyorbu kadar kolaydıysa niye buraya konu açma zahmetinde bulundun madem
umarım kalıcı olur ama taşıma suyla da değirmen dönmüyor maalesef, hani tecrübe ettiğim için söylüyorum.Bazen bildiğin şeyleri başkalarından duymak daha ikna edici oluyor
Artık bu durum benide skmaya başladı unutmak için borcunu bıle ödedim her ay iletişim kurmim diye Hakkımı helal ettim istemedim para fln ödemek istio her ay Yinede unutmam zorlaşcakumarım kalıcı olur ama taşıma suyla da değirmen dönmüyor maalesef, hani tecrübe ettiğim için söylüyorum.
unutup yoluna bak canım.İyi geceler arkadaşlar Bnm sorunum eski sevgilimi unutamamak bana çok çektirdi ama unutamıyorum onla evlenmiş olsam bıle bana hayati zindan eder biliyorum yaşım 25 onu düşünmekten kısmetlerimide tepiyorum bana dönmesini beklıyorum
Aramda borç bağı var Bana para ödüyor Bn borcu kapattım sırf aramızda bağ kalmasın diye her ay ödücekmiş yineunutup yoluna bak canım.
Bide 25 yaşındayım gayet güzel minyon Bi kızım kendimi evde kalmış gibi hissedıyorumKarşına hayatının adamı çıkınca çok da güzel unutursun tatlım sadece zaman ve sabır .
Peki bana olan borcunu kapattım her ay Yinede ödemek istiyor Snce numaramı değiştirsem dahamı iyi olur para umrumda değil kazanırım o parayıUnuturumda geri dönerse diye birsey yazmissin. Geri döner merak etme kaldigi yerden biraz daha rencide edip yakip yikmaya. Gidip gidip döner böyleleri, umdugun gibi kalici olmazlar ama.
Numarani degistir ulasamasin sana. Borcunu sildim demene ragmen israrla ödücem diyosa ilerde belli de olmaz seni kendine para isticek kapi olarakta görür. O yüzden tamamen irtibati koparmak en iyisi.Peki bana olan borcunu kapattım her ay Yinede ödemek istiyor Snce numaramı değiştirsem dahamı iyi olur para umrumda değil kazanırım o parayı
Teşekkürler yolun açık olsun ama ben paranı her ay ödücem yazmış bende cevap atmadım ztn onunla asla konuşmam sadece ödedim dememe rağmen ödemek istemesi gerçekten vicdan mı yaptı yoksa benimle irtibatımı koparmak istemiyorNumarani degistir ulasamasin sana. Borcunu sildim demene ragmen israrla ödücem diyosa ilerde belli de olmaz seni kendine para isticek kapi olarakta görür. O yüzden tamamen irtibati koparmak en iyisi.
Ozaman geri yazma birdaha, o ödemek icin msj atarsa tekrar istemedigini söyle ama illa ödemek istiyosan her ay taksit taksit yollama hepsini bir yolla de. Kendi atsin her ay kenara sonra topluca sana göndersin. Irtibati koparmamak olarak görmedim ben, borclanmak istemiyo gibi geldi sirf. Bi dedigim gibi teklif et bakalim ne dicek.Teşekkürler yolun açık olsun ama ben paranı her ay ödücem yazmış bende cevap atmadım ztn onunla asla konuşmam sadece ödedim dememe rağmen ödemek istemesi gerçekten vicdan mı yaptı yoksa benimle irtibatımı koparmak istemiyor
Yasin küçük gencsin güzelsin eee ne bu karamsarlık :)Bide 25 yaşındayım gayet güzel minyon Bi kızım kendimi evde kalmış gibi hissedıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?